vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 chyba dobry temat. Piszcie kto kogo odwiedził
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 szkoda że nie umiesz czytać bo ciocia nie ma skutera
winpio Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 ale ja jestem burbmaniakiem i odwiedziłem ją ,no i coTy na to
vindzior Opublikowano 3 Września 2009 Autor Opublikowano 3 Września 2009 no jestem burbmaniakiem i odwiedziłem ją no i coTy na to no to spoko burbmaniaki to ok możesz owiedzać
Sympatycy siemik Opublikowano 3 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Września 2009 !starwars Zaje...... se pogadali !zorro !piwko !TOMCAT Temat się rozkręca.Pogadajcie sobie dalej.Sorki,fajna pogawędka. !yeah !yeah !tank
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Widze że nasze "śląskie" odwiedzają ludzie z całej polski !starwars to miłe.
jack daniels Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Jo tyż je ze ślunska jeno z dolnego i odwiedziłem pierunów jeno z kujawów. Był większy fest niż u Bercika. !zorro !starwars !TOMCAT Pozdrawiam J.D.
magart Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Jo żech był pieruna 13 sierpnia w Chudowie co by Ślunskom Burgmanię odwiedzić, ale żeście sprawe olali i ino Dzięgiel był, ale wartko pojechoł na jakoś parada abo cóś na autobahnie A4 !starwars !TOMCAT
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Jo żech był pieruna 13 sierpnia w Chudowie co by Ślunskom Burgmanię odwiedzić, ale żeście sprawe olali i ino Dzięgiel był, ale wartko pojechoł na jakoś parada abo cóś na autobahnie A4 !starwars !TOMCAT ja czekałem na nich w chrzanowie
Tomekgdz Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Czy to prawda, że na Śląsku już prawie się tego nie robi? !happybth !piwko !happybth Mówi się o tym na Pomorzu Widzę, że tylko odwiedzacie ciotki !OKK !V
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 ja czekałem na nich w chrzanowie Jeden w Chudowie a drugi w Chrzanowie bo odwiedził babiczkę i tak się nigdy nie spotkają na !happybth !happybth
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Czy to prawda, że na Śląsku już prawie się tego nie robi? !happybth !piwko !happybth Mówi się o tym na Pomorzu Widzę, że tylko odwiedzacie ciotki !OKK !V robi się robi ,ciocia nie jeżdzi ale za to pędzi wyborne
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Września 2009 Coś mi się o uszy obiło na spocie w Warszawie, że "centrala" wzięła region śląski pod lupę i możliwa jest kontrola połączona ze zdobyciem zamku. Jak coś więcej na ten temat uda mi się podsłuchać !happybth , to was powiadomię. !piwko !OKK Pozdrawiam Śląsk !happybth
Klubowicze Roni Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 Coś mi się o uszy obiło na spocie w Warszawie, że "centrala" wzięła region śląski pod lupę i możliwa jest kontrola połączona ze zdobyciem zamku. Jak coś więcej na ten temat uda mi się podsłuchać !happybth , to was powiadomię. !V Pozdrawiam Śląsk !piwko To dopiero będą się stroić i !happybth -y pucować !OKK
michu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Czy to prawda, że na Śląsku już prawie się tego nie robi? !happybth Mówi się o tym na Pomorzu Widzę, że tylko odwiedzacie ciotki !OKK !V Tomuś . To nie możliwe Chopaki na pewno spożywają !piwko !piwko !piwko taka tradycja Pozdro dla Ślązaków !OK
Dzięgiel Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ja osobiście tylko soczki.Procenty jakoś mi nie wchodzą A co do odwiedzin to tak się sprawy mają:U Wawów wielokrotnie,u Migów kilkukrotnie,u Roniego i jego rodzinki dwukrotnie,u Imc Gregora wielokrotnie,u Vindziora raz,u Rycha raz,u Ja-rka raz,u Drinków raz.Wszystkim wielkie dzięki za gościnę
waw Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 U Wawów wielokrotnie Zaczynam się poważnie zastanawiać nad postawieniem w garażu maszyny do robienia kawy bo nogi już bolą od ciągłego biegania do domu. Albo ustale godziny przyjęć !winkiss !winkiss !winkiss i przygotuje wcześniej wielki gar czarnego napoju co by dla wszystkich starczyło
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 automat oczywiście wrzutowy coby strat nie ponosić dzisiaj znowu piłem na krzywy..... dzięki Waw
waw Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 automat oczywiście wrzutowy coby strat nie ponosić Jakie tam straty Wysuszy się i będzie dla następnych gości Ps. Winpio, jak się ma ciocia Krysia !winkiss
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 pamiętajcie że u mnie tylko w czasie jak są gruszki ) za pare dni będą i brzoskwinki więc zapraszam p.s. byłem u wawa dziś impreza wspaniała nawet kawy nie zrobił ( taki żarcik) kawka była oczywiście
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 Worlan, daj cynk kiedy to zdobycie zamku to trochę obluzujemy kamienie w murach ;-) ... gościnni jesteśmy i pomożemy trochę "centrali" waw ... ja mam trochę mielonej kawy w domu ... "odrobinkę" się przeterminowała bo rozpuszczalną piję, to mogę Cię wspomóc żebyś miał czym tych opijców częstować ;-)
Rekomendowane odpowiedzi