Dzięgiel Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Dzisiaj zrobiłem traskę 240 km. z czego 100 km. z pasażerem,którym był Migu !w00t.Przy okazji,krótka wizyta u Halinki i Miga w domu(dzięki za herbatkę) !yeah
winpio Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 A co tu się chwalić, jest 650 i tyle, ale jest zaje... ,fajne, srebrne, szybkie, ciche i jak się w zakrętach składa. A w garażu nie siedzę bo jestem chory. http://picasaweb.google.pl/lh/photo/PkrACG...ectlink]burgman
voit Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 No i wreszcie przycisnięty do ściany kolega Winpio "pochwalił" się !yeah Gratki i wracaj Piotrek do zdrowia. Pozdrawiam
Klubowicze Migu Opublikowano 30 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2009 Dzisiaj zrobiłem traskę 240 km. z czego 100 km. z pasażerem,którym był Migu .Przy okazji,krótka wizyta u Halinki i Miga w domu(dzięki za herbatkę) !scooter Potwierdzam !scooter był u nas i porwał mnie na przejażdżke . Daro tylko co Beata na to
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2009 Daruś pisz dokładniej bo jeszcze ktoś pomyśli że Bafka nie daje rady i Waw robi to swoimi złotymi paluchami Kurde Dzięgiel !!! zaczynam się niepokoić. !scooter Najpierw złota rączka Wawa, a teraz Migu porwany na przejażdżkę !scooter Czy to jest to o czym ja myślę ????? Mam nadzieję, że nie bo przecież z Bafki fajna dupa jest.
vindzior Opublikowano 30 Listopada 2009 Autor Opublikowano 30 Listopada 2009 No i wreszcie przycisnięty do ściany kolega Winpio "pochwalił" się pochwalił jak by miał czym..... Każdy chyba posiadał fiata 126p o pojemności 650 dlatego nie chwalił sie elegantem ( ostatni model) Maluch to jest to gratuluje zakupu:))
Dzięgiel Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Kurde Dzięgiel !!! zaczynam się niepokoić. Najpierw złota rączka Wawa, a teraz Migu porwany na przejażdżkę Czy to jest to o czym ja myślę ????? Mam nadzieję, że nie bo przecież z Bafki fajna dupa jest. No a z Miga to może zła?
Sympatycy pawel883 Opublikowano 1 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 1 Grudnia 2009 Czy to znaczy że Halinka wolna?
vindzior Opublikowano 1 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2009 winpio burgi nic dodać !OK nic ująć??
winpio Opublikowano 1 Grudnia 2009 Opublikowano 1 Grudnia 2009 No i wreszcie przycisnięty do ściany kolega Winpio "pochwalił" się !OK pochwalił jak by miał czym..... Każdy chyba posiadał fiata 126p o pojemności 650 dlatego nie chwalił sie elegantem ( ostatni model) Maluch to jest to gratuluje zakupu:)) elegancki jest to fakt i chętnie byś zamienił swoje CC 700 na takiego malucha !scooter
tomwiech Opublikowano 2 Grudnia 2009 Opublikowano 2 Grudnia 2009 No Piotrek widze ze dodałeś sobie mocy między nogami! !pomidor Gratulacje i w Jaworznie jeden burek wiecej !scooter
vindzior Opublikowano 12 Grudnia 2009 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2009 więc zaczne nasz znajomy WINPIO odstawił imprezke taką, że szkoda gadać pozazdrościć tylko knajpa fajna towarzystwo też nic dodać nic ująć dzięki za wszystko ) p.s. pozdrowienia dla gości śle ja !scooter !sciana !happybth !happybth !happybth !happybth !happybth !scooter jeszcze raz życze udanych sezonów bezawaryjnie twój............vindzior
Dzięgiel Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cóż mogę tylko potwierdzić słowa Vindziora .Impreza na bardzo wielkim wypasie(chociaż parę niedociągnięć było ).Jeszcze raz dzięki Piotrek.Było super Podziękowania należą się również gościom bo to dzięki Wam była taka super atmosfera.
winpio Opublikowano 13 Grudnia 2009 Opublikowano 13 Grudnia 2009 Cóż mogę tylko potwierdzić słowa Vindziora .Impreza na bardzo wielkim wypasie(chociaż parę niedociągnięć było ).Jeszcze raz dzięki Piotrek.Było super Podziękowania należą się również gościom bo to dzięki Wam była taka super atmosfera. Potwierdzam.Zawsze mówiłem że to nie miejsca a ludzie tworzą atmosferę a co do przyjęcia to nie tylko moja zasługa dzięki Joasi było słodko i z jajem a Ania sprawiła mi wielką niespodziankę pięknym i pysznym tortem ale oczywiści dziękuje wszystkim za obecność i kapitalne prezenty a i jeszcze jedno sorki za te niedociągnięćia postaram się poprawić
vindzior Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 z racji tego że nowy sezon " otwarty" ponaglam temat dzis widzianko z dzięglem, waw-em, winpio, windziorem pozdrawiam każdego !scooter !OKK !OKK !OKK !OKK !OKK
vindzior Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 miłe spotkanie u tomka lubiącego czerń
bemol77 Opublikowano 23 Marca 2010 Opublikowano 23 Marca 2010 miłe spotkanie u tomka lubiącego czerń był czarny OLO a teraz czarny TOMEK???
vindzior Opublikowano 24 Marca 2010 Autor Opublikowano 24 Marca 2010 czerń to on lubi ale na swoich sprzętach on jest blondyn hehe
tomwiech Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 czerń to on lubi ale na swoich sprzętach on jest blondyn hehe KAŻDY MA SWOJEGO BZIKA jakby był bialy też by mi sie podobał ale nie jest i teraz przynajmniej widać że jestem blondynem
bemol77 Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 czerń to on lubi ale na swoich sprzętach on jest blondyn hehe !OKK KAŻDY MA SWOJEGO BZIKA jakby był bialy też by mi sie podobał ale nie jest i teraz przynajmniej widać że jestem blondynem A mnie się tam podoba biały
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Marca 2010 Klubowicze Opublikowano 30 Marca 2010 waw dzięki za kawę winpio dzięki za pilotowanie do rogatek Jaworzna
windzior Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Witam dzisiaj zostałem odwiedzony przez mojego brata Vindzior (Tomka) było fajnie i kilka strzeliło
winpio Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 waw dzięki za kawę :)winpio dzięki za pilotowanie do rogatek Jaworzna :) Cała przyjemność po mojej stronie Co do wizyt u Wawa , to może nie morze, ale jeziorko kawy już tam wypiłem A postów bym miał około tyśąca Dzięki Waw
vindzior Opublikowano 31 Marca 2010 Autor Opublikowano 31 Marca 2010 a dziś to ja się szczycę odwiedzinami brata:))"windziora" dzięki za pomoc w odklejaniu naklejki itd. pozdrawiam Ciebie i Windziorową !winkiss !winkiss !tut
Rekomendowane odpowiedzi