vindzior Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 Ale była zabawa !OKK Waw wsk chodzi jak.....burza, musze powiedzieć że pogoda się dziś udała wiec odwiedziliśmy Rycha pozdrawiam
waw Opublikowano 26 Października 2009 Opublikowano 26 Października 2009 Jak burza to mało powiedziane (wszystkie zakręty na kolano , ach jak te opony trzymają się drogi ) Wczoraj dostała nowy akumulator to trzeba było sprzęt przepalić.
Dzięgiel Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Dzisiaj przy okazji pewnego naklejania czegoś znowu odwiedziłem garaż Wawa a w nim spotkałem tegoż Wawa,Rycha,Vindziora,Winpia,Bartka. Waw dzięki za gorące napoje i pomoc w naklejaniu !happybth Winpio dzięki za naklejkę i jej naklejenie !piwko Dla reszty pozdro !happybth
vindzior Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 Dzisiaj przy okazji pewnego naklejania czegoś znowu odwiedziłem garaż Wawa a w nim spotkałem tegoż Wawa,Rycha,Vindziora,Winpia,Bartka.Waw dzięki za gorące napoje i pomoc w naklejaniu Winpio dzięki za naklejkę i jej naklejenie Dla reszty pozdro ja też dzięki za spotkanko i pozdrowionka !OKK p.s. Dzięgiel fajna naklejka na " karawanie"
GRinKU Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 ....U Wawów wielokrotnie,u Migów kilkukrotnie,u Roniego i jego rodzinki dwukrotnie,u Imc Gregora wielokrotnie,u Vindziora raz,u Rycha raz,u Ja-rka raz,u Drinków raz.... Halo, halo! Kogo masz na myśli mówiąc o odwiedzinach u Drinków?
Dzięgiel Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 Halo, halo! Kogo masz na myśli mówiąc o odwiedzinach u Drinków? Ups,pomyliła mi się jedna literka !OKK .A może i nie
Dzięgiel Opublikowano 12 Listopada 2009 Opublikowano 12 Listopada 2009 I znowu odwiedziłem jednego z nas i znowu w Jaworznie tym razem kolegę Vindziora z okazji jego urodzin.Było super.Tomek dzięki za ekstra ugoszczenie dla Ciebie i twoich rodziców !scooter
vindzior Opublikowano 15 Listopada 2009 Autor Opublikowano 15 Listopada 2009 dzisiejsza wizyta u WAWA skończyła się małym wypadzikiem do Lipowca:)) ale było fajnie............ pozdro dla Wawa i Bartka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 16 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2009 dziś przeżyłam najazd hunów !guns ... Bafka, Dzięgiel, winpio miło było was gościć !OK:)
vindzior Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 ja też bym był ale spiskowami przed nami czyli mną i waw-em jeszcze zobaczymy kooledzy hahaha pozdrawiam !OK
vindzior Opublikowano 16 Listopada 2009 Autor Opublikowano 16 Listopada 2009 zauważyłem zmiane w tytule tego posta podziękowania dla ekipy !guns) !OK
Dzięgiel Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 dziś przeżyłam najazd hunów !OKK ... Bafka, Dzięgiel, winpio miło było was gościć !TAZ:) No byliśmy.Dzięki za herbatki !sciana Ps.Piotrek ale ty wszystko umiesz naprawiać !w00t i kominki i klocki fiu fiu
Bafka Opublikowano 17 Listopada 2009 Opublikowano 17 Listopada 2009 Było fajnie jak zawsze Joasia dzięki za gościnę !NOT
Klubowicze Roni Opublikowano 21 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Listopada 2009 Taaa ..... u mnie też byli i to dzisiaj ! Waw, Joasia i Vinpio, w jakim celu ? niech się sami pochwalą. Z plackiem do nas przyjechali ( murzynek z brzoskwiniami - zajebisty ) Miło było was widzieć i gościć . Pzdr Roni i Ania.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2009 Ania i Roni ... dzięki za gościnę, murzynek to nic szyneczka i boczuś palce lizać :) chwali niech się ten co ma czym waw i winpio dzięki za wycieczkę mam nadzieję, że z moimi "traumami" wywrotkowymi nie byłam wam kulą u koła :) ps. Bafka dla Ciebie się postarałam i dziurę w tylnej oponie złapałam ... ale czego się nie robi dla przyjaciół
Bafka Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 ps. Bafka dla Ciebie się postarałam i dziurę w tylnej oponie złapałam ... ale czego się nie robi dla przyjaciół Joasiu przykro mi że złapałaś '' kapcia'' nie na ciebie rzuciłam klątwę tylko na tego co mnie wykluczył z wycieczki i przykrości miały jego spotkać
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Listopada 2009 Beatka spoko wszystko skończyło się dobrze , a klątwa przeszła na moje maleństwo bo ja za plecaczka robiłam jak jechaliśmy do Ani i Roniego a tak panowie działali : a po drodze jeszcze kawa w McDonaldzie w Częstochowie z Voitem
GRinKU Opublikowano 22 Listopada 2009 Opublikowano 22 Listopada 2009 Kurde... co ta UĆ tak na uboczu leży ? ......
vindzior Opublikowano 22 Listopada 2009 Autor Opublikowano 22 Listopada 2009 ale cię przygoda spotkała pozdrawiam jedno co musze powiedzieć napis"joasia" jest tak zajebisty jak ja:)) prosze nie komentowac
Dzięgiel Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Dzisiaj odwiedziłem Wawa.Znowu potrzebowałem jego złotych rączek.Dzięki Waw !piwko
Sympatycy pawel883 Opublikowano 24 Listopada 2009 Sympatycy Opublikowano 24 Listopada 2009 Daruś pisz dokładniej bo jeszcze ktoś pomyśli że Bafka nie daje rady i Waw robi to swoimi złotymi paluchami
Dzięgiel Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Daruś pisz dokładniej bo jeszcze ktoś pomyśli że Bafka nie daje rady i Waw robi to swoimi złotymi paluchami A więc dokładniej.Tymi złotymi rączkami naprawiał mi skuta.Ale masz sprośne myśli Pawełku,a fe
voit Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Taaa ..... u mnie też byli i to dzisiaj ! Waw, Joasia i Vinpio, w jakim celu ? niech się sami pochwalą. chwali niech się ten co ma czym No i czekamy czekamy i nic - Cisza Chwalić się !!!
waw Opublikowano 29 Listopada 2009 Opublikowano 29 Listopada 2009 Taaa ..... u mnie też byli i to dzisiaj ! Waw, Joasia i Vinpio, w jakim celu ? niech się sami pochwalą. chwali niech się ten co ma czym No i czekamy czekamy i nic - Cisza Chwalić się !!! !piwko no i nadal cisza !scooter Kurde... co ta UĆ tak na uboczu leży ? ...... A może by tak UĆ odwiedziła Ślunsk
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Listopada 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2009 Taaa ..... u mnie też byli i to dzisiaj ! Waw, Joasia i Vinpio, w jakim celu ? niech się sami pochwalą. chwali niech się ten co ma czym No i czekamy czekamy i nic - Cisza !yeah Chwalić się !!! !OK no i nadal cisza !w00t no właśnie dlaczego się nie chwali takim ślicznym srebrnym burgmanem 650 ??? dziwne czyżby się nie cieszył z zakupu ??? a może towarzystwo zakupu-przechowania- odbioru mu nie odpowiadało ??? no albo tak się zachwyca nowym nabytkiem, że z garażu nie wychodzi i nie ma czasu nic napisać ????
Rekomendowane odpowiedzi