vindzior Opublikowano 16 Września 2009 Autor Opublikowano 16 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą !V waw ... nie szalej tak ;-) Jak szaleć to szaleć Kupiłem cały wór z przeceny (tylko trochę przeterminowana) ale nie mów o tym nikomu !piwko zawsze można powiedzieć że kawa jest jak wino im starsza tym ....... tańsza hihihi a jak komuś nie odpowiada to niech ze swoją przyjezdża to i gospodarza poczęstuje co racja to racja !OKa i do suszenia może sobie zabrać bez pytania Dziś to musze WAWA pochwalić kawka pyszna:)) oby tak dalej !OK
waw Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Dziś to musze WAWA pochwalić kawka pyszna:)) oby tak dalej Lizus !V
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2009 Dziś to musze WAWA pochwalić kawka pyszna:)) oby tak dalej Lizus oby tak dalej ??? ... waw to zabrzmiało jak groźba
vindzior Opublikowano 17 Września 2009 Autor Opublikowano 17 Września 2009 Dziś to musze WAWA pochwalić kawka pyszna:)) oby tak dalej Lizus oby tak dalej ??? ... waw to zabrzmiało jak groźba hehe ja tylko pochwaliłem kolege wawa, że suszenie kawy to już nie w modzie i lepiej nową :D
Bafka Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Byłam z mężusiem i kolegą winpio u Joasi było !happybth dzięki za gościnę,Piotrek kiełbaski były pierwsza klasa !piwko
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2009 goście którzy sami przywożą prowiant są zawsze mile widziani !happybth Bafka ... miło było ... zapraszam przyjeżdżajcie znów
Dzięgiel Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Ino co na to te twoje biedne dzieciątka.Nasze małe boroczki.Dla nich też podziękowania za gościnę
winpio Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 goście którzy sami przywożą prowiant są zawsze mile widziani Bafka ... miło było ... zapraszam przyjeżdżajcie znów nie wiem czy Dominika jest tego samego zdania ale.... Joasiu ,dzięki ponowne za gościne,to powoli wchodzi w krew !piwko Bafka,Darek miło było się znowu zobaczyć do następnego !happybth
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2009 Piotrek, Darek ... Dominika tylko marudzi jak na nastolatke przystało ale w sumie kocha mamusie to i robi kawkę i herbatkę a Jacek bierze z niej przykład !piwko a dobre przyzwyczajenia trzeba mieć ... wiec do zaś !happybth
Klubowicze karton Opublikowano 26 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2009 ja też dziękuje Joasiu za kawke super masz hate i miejsce to nie 53m dużo zdrówka
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 26 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 26 Września 2009 karton ... dzięki
vindzior Opublikowano 27 Września 2009 Autor Opublikowano 27 Września 2009 Ja wróciłem z biłgoraju więc może mi się uda nadrobić odwiedziny pozdrawiam
vindzior Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 i znowu to samo kawa u wawa itp ..........ale grzane rączki bafki założone ( dobrze że waw mi pomagał) bo inaczej lipa !scooter
Dzięgiel Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ja dzisiaj też u Wawa.Było fajnie.Trochę sobie pokopałem szpadlem !scooter .Dzięki Waw za udostępienie tegoż szpadla !scooter
Bafka Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 i znowu to samo kawa u wawa itp ..........ale grzane rączki bafki założone ( dobrze że waw mi pomagał) bo inaczej lipa !scooter To ty je zakładałeś a ja myślałam że waw !scooter no nic pomyliłam się, wielkie dzięki za dobrą robotę !placz1
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 3 Października 2009 Bafka, moja radość jest wielka, z powodu montażu w Twojej Majce grzanych manetek. Wreszcie się chłopy postarały. Pozdrawiam Was...
winpio Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 i ja też byłem kawę piłem nic z tych rzeczy nie robiłem dzięki Waw Darek,rowek piękny Ci wyszedł Tomek ,może mniej kawy jednak - ( dobrze że waw mi pomagał)
Bafka Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Bafka, moja radość jest wielka, z powodu montażu w Twojej Majce grzanych manetek. Wreszcie się chłopy postarały. !OKK Pozdrawiam Was... Też się bardzo cieszę Chłopaki się postarali ,szczególnie jeden ale musiałam go trochę postraszyć również pozdrawiam
waw Opublikowano 20 Października 2009 Opublikowano 20 Października 2009 Coś ostatnio tu cicho Jeszcze ktoś pomyśli że na Śląsku już nikt nikogo nie odwiedza A u mnie dzisiaj jak zwykle obrodziło w gości Nawet Joasia przyjechała sprawdzić jaką kawę tu się parzy(nie będę skromny i powiem że najlepszą !OK ) niestety szybko uciekli a takie ciekawe dla nich robótki przygotowałem np. przerzucić 3 tony kamienia , wykuć parę dziur w ścianie
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2009 potwierdzam kawa ale to dlatego, że JA ją zrobiłam nic nie mówiłeś o pracach domowych a chętnie bym pomogła ... ... ( jak ta matka królowa ze shreka ) przerzucanie kamieni zostawiłabym panom !OK:) ps. Waw było bardzo miło pogadać i kawę wypić
bemol77 Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Wawa i spróbować tej słynnej na cały śląsk kawy
waw Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 W takim wypadku nie pozostaje mi nic innego jak jechać do Wawa i spróbować tej słynnej na cały śląsk kawy !sciana Zapraszam, zapraszam !sciana
winpio Opublikowano 21 Października 2009 Opublikowano 21 Października 2009 Waw i parzenie kawy hmm Na początku była niezła ,z biegiem czasu coraz lepsza a teraz to już finezja !sciana jak to mówią trening czyni mistrza tu nieskromnie powiem !sciana Ja żem się do tego przyczynił bo przyjaźń wymaga poświęceń (to już w dziesiątki litrów idzie) a inni na gotowe przyjeżdżają hihihi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2009 wprawdzie bez odwiedzin ale ... waw dzięki za prezent !piwko:) ( bardzo miło mnie zaskoczyłeś tym ) ... przyda się bardzo jak już posklejasz mi moje maleństwo !w00t !YES
waw Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 ... waw dzięki za prezent !OK:) ... Drobiazg
Rekomendowane odpowiedzi