Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 jakaś telepatia albo inny gołąb ??? ok GG też dobrze dzieki wielkie
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 hehe nie martw sie jakos dotre do Ciebie i dam ci znać kiedy bedzie ten moment i przyjedziemy na kawe
bemol77 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 czy ktoś się wybiera w niedzielę na przejażdżkę? gdziekolwiek?
bemol77 Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 spoko Tomku pamiętam !sciana szukam kogoś żeby ruszyć na jakiś spacer zanim jest pogoda
winpio Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 dziś odwiedziliśmy Jarka ,świetny gość ,pozdrawiam Jarek !OKK wyprawa na trzy skuty i plecaczek ,później kawa u plecaczka( Migu kawa pyszna była ) a na koniec partyjka bilarda u Rysia to był miły dzionek dzięki za wypad panowie !OKK
winpio Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 dziś odwiedziliśmy Jarka ,świetny gość !OK ,pozdrawiam Jarek wyprawa na trzy skuty i plecaczek ,póżniej kawa u plecaczka( Migu kawa pyszna była ) a na koniec partyjka bilarda u Rysia !OK to był miły dzionek dzięki za wypad panowie !V byłbym zapomniał ,szkoda że Darek nie był do końca ,mówił że spieszy się do żonki !OK Bafka ty to masz szczęście taki "chłop " to skarb,prawda Waw ?
tomwiech Opublikowano 13 Września 2009 Opublikowano 13 Września 2009 Piotrek ! podaję adres - Katowice ul. J. Kossaka 16 To jest Ochojec Znalazłem jeszcze to http://moto.allegro.pl/my_page.php?uid=1782486 !OK
Bafka Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 dziś odwiedziliśmy Jarka ,świetny gość !V ,pozdrawiam Jarek wyprawa na trzy skuty i plecaczek ,pużniej kawa u plecaczka( Migu kawa pyszna była ) a na koniec partyjka bilarda u Rysia !OK to był miły dzionek dzięki za wypad panowie byłbym zapomniał ,szkoda że Darek nie był do końca ,mówił że spieszy się do żonki Bafka ty to masz szczęście taki "chłop " to skarb,prawda Waw ? Widzisz jakie mnie szczęście w życiu spotkało, jak super że tak szybko wrócił !OK naprawdę bardzo się cieszę że mogliśmy spędzić ze sobą chociaż wieczór !OK
Dzięgiel Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 To fakt dzień był super.Dzięki wszystkim !scooter
Klubowicze Migu Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2009 Było super 1.75 za plecaka mój !scooter tyle nie idzie, dzięki Waw . Jarek dzięki za ognisko miejcówka jest niezła !piwko .
vindzior Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 witam dziś mile spędzony czas u WAWA jak zwylke z kawą problem ) pozdro dla dziegiela który musiał 695 kamieni ułożyć ( obiecał 700 ale podobno brakło tych największych ) Winpio u Ciebie kawka tez smakowała jeden plus masz zawsze nowa nie tak jak waw suszy:)) P.S. treści zawarte w tym profilu mają charakter żartobliwy
waw Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 witam dziś mile spędzony czas u WAWA jak zwylke z kawą problem ) Winpio u Ciebie kawka tez smakowała jeden plus masz zawsze nowa nie tak jak waw suszy:)) No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą !piwko !OKK !OKK
waw Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 Było super 1.75 za plecaka mój !piwko tyle nie idzie, dzięki Waw Ale to było na 1 biegu !OKK ps. Podziękowania dla Jarka za zorganizowanie ognicha
winpio Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 ps. Podziękowania dla Jarka za zorganizowanie ognicha !scooter można powiedzieć że spalił dla nas zabytek klasy 0 !wchair a właściwie to 00
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą !scooter !wchair waw ... nie szalej tak ;-)
vindzior Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 Oj Asia jak tylko bede miał okazje jechać w twoje strony too.... !V a tak po za tym to brzoskwinie za 2-3 dni bedą dobre więc zapraszam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 Oj Asia jak tylko bede miał okazje jechać w twoje strony too.... !V a tak po za tym to brzoskwinie za 2-3 dni bedą dobre więc zapraszam zapraszasz mnie na brzoskwinie, żeby ...... ??????????
vindzior Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 brzoskwinki to ze szczerego serca daje i czieszy mnie to jak ktoś chce p.s. u mnie każdy jest mile widziany chyba że to jest mój szef a jesli chodzi o kawe !V to to jest temat do pogadania <hihihi>
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 p.s. (.....) a jesli chodzi o kawe !V to to jest temat do pogadania <hihihi> ups źle przeczytałam ( to ta praca ) o kawie zawsze chetnie pogadam i zapraszam
waw Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą waw ... nie szalej tak ;-) Jak szaleć to szaleć Kupiłem cały wór z przeceny (tylko trochę przeterminowana) ale nie mów o tym nikomu !V
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą waw ... nie szalej tak ;-) Jak szaleć to szaleć Kupiłem cały wór z przeceny (tylko trochę przeterminowana) ale nie mów o tym nikomu !V będę milczeć jak grób :)
winpio Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą waw ... nie szalej tak ;-) Jak szaleć to szaleć Kupiłem cały wór z przeceny (tylko trochę przeterminowana) ale nie mów o tym nikomu !V zawsze można powiedzieć że kawa jest jak wino im starsza tym ....... tańsza hihihi
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą waw ... nie szalej tak ;-) Jak szaleć to szaleć Kupiłem cały wór z przeceny (tylko trochę przeterminowana) ale nie mów o tym nikomu !V zawsze można powiedzieć że kawa jest jak wino im starsza tym ....... tańsza hihihi a jak komuś nie odpowiada to niech ze swoją przyjezdża to i gospodarza poczęstuje
winpio Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 No dobra, następnym razem dostaniesz świeżą waw ... nie szalej tak ;-) Jak szaleć to szaleć Kupiłem cały wór z przeceny (tylko trochę przeterminowana) ale nie mów o tym nikomu !V zawsze można powiedzieć że kawa jest jak wino im starsza tym ....... tańsza hihihi a jak komuś nie odpowiada to niech ze swoją przyjezdża to i gospodarza poczęstuje co racja to racja !OKa i do suszenia może sobie zabrać bez pytania
Rekomendowane odpowiedzi