vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi?? mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 no tak jak się tylko śmietanki używa to się ma
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 .... (ile masz w torebce? ) w razie najazadu nie zabraknie dla nikogo też tak mówiłem zabrakło ???????
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 śmietanki ?? a w niej jest cukier?? bo jak tak to po śmietance
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać
waw Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 .... (ile masz w torebce? ) w razie najazadu nie zabraknie dla nikogo też tak mówiłem zabrakło ??????? yhyyy
waw Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków Vindzior, jutro kolej na Ciebie haha
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 .... (ile masz w torebce? ) w razie najazadu nie zabraknie dla nikogo też tak mówiłem zabrakło ??????? yhyyy hmmm .... ale i tak do Ciebie jeżdżą znaczy fajnie u Was musi być
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać to nic nie da skutami to wszędzie wjadą
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać to nic nie da skutami to wszędzie wjadą no trudno ... to odżałuję tą kawe, cukier i nawet śmietanke
waw Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać to nic nie da skutami to wszędzie wjadą no trudno ... to odżałuję tą kawe, cukier i nawet śmietanke Zastanów się co robisz póki nie jest za pózno :lol:
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 a jutro rano jadę "odwiedzić" suzi-moto w Bielsku, obiecali popatrzeć co mi tak się dymiło na Górze Św. Anny
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać to nic nie da skutami to wszędzie wjadą no trudno ... to odżałuję tą kawe, cukier i nawet śmietanke Zastanów się co robisz póki nie jest za pózno :lol: waw ... Ty przeżyłeś ten najazd hunów to może i mi sie uda
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać to nic nie da skutami to wszędzie wjadą no trudno ... to odżałuję tą kawe, cukier i nawet śmietanke Joasiu zawsze może wody zabraknąc
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków Vindzior, jutro kolej na Ciebie haha waw prosiłem wręcz błagałem byś nikomu nie mówił ze pomidorki są tak wspaniałe a ty jak zwykle musiałeś sie rozgadać ale mimo to zaPRASZAM
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 Joasiu zawsze może wody zabraknąc a wody ci u mnie dostatek, to chyba jedyna rzecz, której mam nadmiar
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Joasiu zawsze może wody zabraknąc a wody ci u mnie dostatek, to chyba jedyna rzecz, której mam nadmiar to taka ściema miała być
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 waw kiedy jedziemy na kawe do asi??mysli że tak fajnie ugościć 15 burgmaniaków o kurde trza zacząć okopy kopać i inne zasieki stawiać to nic nie da skutami to wszędzie wjadą no trudno ... to odżałuję tą kawe, cukier i nawet śmietanke Joasiu zawsze może wody zabraknąc sam sobie wode zagotuje:) i posłodze a co lepsze kawe też bede mial łaski bzzzzzzz hahaha
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 Joasiu zawsze może wody zabraknąc a wody ci u mnie dostatek, to chyba jedyna rzecz, której mam nadmiar to taka ściema miała być o mamo !!! a ja "głupia" nie załapałam, że o podpowiedź ściemy dla mnie chodzi hihihi i sprawa się rypła teraz już się nie wybronię
vindzior Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 mimo wszystko zapraszam na kafke jutro
winpio Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 apropo odwiedzin to Ustrzyki czekają Pilot nas zapisał
Bafka Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Worlan, daj cynk kiedy to zdobycie zamku to trochę obluzujemy kamienie w murach ;-) ... gościnni jesteśmy i pomożemy trochę "centrali" waw ... ja mam trochę mielonej kawy w domu ... "odrobinkę" się przeterminowała bo rozpuszczalną piję, to mogę Cię wspomóc żebyś miał czym tych opijców częstować ;-) poczekaj bo przyjdzie czas na Ciebie i kawki Ci braknie:)) Na dodatek wybredni i cukier sobie życzą !OKK Nie zapominaj o mleczku
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 deszcz pada a ja w "odwiedzinach" w Bielsku w serwisie. Dobrze Ĺźe kawÄ dali i sprawdzili Ĺźe maleĹstwu nic nie dolega
Rekomendowane odpowiedzi