bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 ponawiam pytanie: kiedy jedziemy odwiedzić Joaśkę? !tut
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 z ciekawością będę śledziła ten wątek ;-)
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Bemol przecież jutro możemy wracać przez Rybnik !tut
vindzior Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 bemol77 musimy się ugadać telefonicznie by Asia nie wiedziała:)) może ją zastaniemy bez makijażu !tut
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 5 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 bez makijażu jestem równie piękna jak z wiec nie bojam się !tut:) a kawę parzę dobrą niezależnie od umalowania B)
bemol77 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Windzior poleciała Ci teraz Joaśka po majtach !scooter
tomwiech Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 a może odwiedzimy jeszcze w tym roku dolny śląsk i pojedziemy w pieniny????
tomwiech Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Ja po pierwszej większej przejażdżce z żonką doszliśmy do wniosku ze teraz do Gniezna jadziem tylko pogoda i czas muszą nam na to pozwolić
waw Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 A może przy najbliższej okazji odwiedziny Krynicy. !happybth
tomwiech Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 no można się przejechać tylko kiedy?? ja mam ten tydzień prucz środy zajęty a wieczorem za pozno
tomwiech Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Bemol pisałem, że w moim przypadku tylko środa jest wolna do dyspozycji niestety pracuję na zmiany, więc tak głupio wypada w tym tygodniu
Tomekgdz Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 Coraz mniej (sami aaabstynęci!!!!! ) I JA Z NIMI MUSZE JEZDZIĆ chyba zmienie region zamieszkania . Migu zapraszamy na region kujawsko-Pomorski tu jest siła
Klubowicze fundi600 Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 Migu zapraszamy na region kujawsko-Pomorski tu jest siła Jak się do nas zapiszesz to AA murowane, choć jeden w regionie taki A T będzie czuwał nad Twoją duszą.
tomwiech Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 U nas nie jest też zle tym bardziej ze nowej krwi dobywa Migu następnym razem w Chudowie po strzelimy nie bedzie ci tak smutno i nas nie opuścisz MOZE
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 chorera przyjdzie mi wypić byle nas Migu nie opuścił ...
winpio Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 chorera przyjdzie mi wypić byle nas Migu nie opuścił ... nie obawiaj się kujawsko-Pomorskie nie jest w pobliżu czechowic-dziedzic
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 Piotr wiesz ja mam problemy z mapami i geografią ;-) hihihi
winpio Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 chorera przyjdzie mi wypić byle nas Migu nie opuścił ... ale od czasu do czasu w dobrym towarzystwie czemu nie !OKi tu kłaniają się bieszczady
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Windzior poleciała Ci teraz Joaśka po majtach zobaczymy jak przyedziemy czy bedzie taka mądralińska
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 winpio, waw dzięki za odwiedziny waw podziekowania za narażanie życia dla mnie (nierdzewka to jest to) ale pamietaj że ja karmie teraz twoją rybke taki żarcik w podziekowaniu http://www.clearspring.com/widgets/4a96adc0c522db61
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2009 Windzior poleciała Ci teraz Joaśka po majtach zobaczymy jak przyedziemy czy bedzie taka mądralińska Tomek Ty nie badź żyła i w razie czego daj mi wcześniej znać jednak
vindzior Opublikowano 7 Września 2009 Autor Opublikowano 7 Września 2009 Windzior poleciała Ci teraz Joaśka po majtach zobaczymy jak przyedziemy czy bedzie taka mądralińska Tomek Ty nie badź żyła i w razie czego daj mi wcześniej znać jednak nie mam numeru hihihi na gg napisze bemol77 widzisz już mięknie:))
Rekomendowane odpowiedzi