Klubowicze bilety Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2009 I zaczynamy nowy miesiąc, mam wolną sobotę 5-go września - może jakieś propozycje?
22hubert Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 mysle ze sie na jakas przejaźdzke wybiore bo to ostatki lata juz i okazji bedzie coraz mniej
Gość Romano77 Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 Czesc to gdzie jedziemy?? o 17 musze juz być na imieninach teściowej. Pozdrawiam!! !OKK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 1 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 1 Września 2009 Dajcie jakieś namiary gdzie się chcecie wybrać. Dawno nie byłem w Szczecińskim
Klubowicze bilety Opublikowano 1 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Września 2009 Super, zaczyna się klarować proszę jakieś propozycje.
Tomekgdz Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Super, zaczyna się klarować proszę jakieś propozycje. Jak by, co jestem w Stegnie !OKK
dr.big Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Czesc to gdzie jedziemy?? o 17 musze juz być na imieninach teściowej. Pozdrawiam!! Taki krotki OT , Romano, nie jechales czasami SW 26.08 m. in. trasa Przybiernow- Parlowek- Swinoujscie? Kolo Przybiernowa wyprzedzil mnie szary(?) SW na swinoujskich rejestracjach, machnal za zrobienie miejsca, ale busem nie mialem szans zeby go dojsc i caly czas byl jakies 100- 200 metrow z przodu...
Gość Romano77 Opublikowano 2 Września 2009 Opublikowano 2 Września 2009 Witam Mr.Big, tak to byłem ja czesto smigam po trasie Szczecin-Świnoujście. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia.
Sympatycy siemik Opublikowano 2 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 2 Września 2009 I ja chętnie dołączył bym do przejażdżki jednak nie dam rady podmienić się w pracy. A chętnie przejechał bym się w tamte strony.Pozdrawiam i życzę udanej pogody.
Klubowicze bilety Opublikowano 2 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Września 2009 Ale miło że chociaż koledzy z Kuj-Pom i Pomorskiego coś napisali (oczywiście zapraszam w nasze strony). Jeżeli chodzi o mnie to chyba skoczę do Berlina na zakupy, skoro niema propozycji.
Gość Romano77 Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 Kurde na Berlin to bede miec zbyt mało czasu, chyba ze z samego rana bym wyjechał. cos napewno wymyslimy!!!!!
22hubert Opublikowano 3 Września 2009 Opublikowano 3 Września 2009 z romanem wymyslilismy ze ok 10 wyjedziemy w strone szczecina i z tamtad pojedziemy gdzies na niemcy a powrot przez swinoujscie o ile pogoda nam nie zabije planow
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 z romanem wymyslilismy ze ok 10 wyjedziemy Jeśli można spytać to w sobotę czy w niedzielę
michu Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Ale miło że chociaż koledzy z Kuj-Pom i Pomorskiego coś napisali (oczywiście zapraszam w nasze strony).Jeżeli chodzi o mnie to chyba skoczę do Berlina na zakupy, skoro niema propozycji. Witajcie Marek , to przywieź mi coś fajnego !happybth !piwko Pozdro z Bydzi
22hubert Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 z romanem wymyslilismy ze ok 10 wyjedziemy Jeśli można spytać to w sobotę czy w niedzielę w sobote ale w necie jest kiepska prognoza na ten dzien podobno ma padac wiec rano sie zdzwaniamy z romanem i podejmujemy decyzje.
Klubowicze bilety Opublikowano 4 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Września 2009 Czekamy do rana i się zobaczy.
Klubowicze bilety Opublikowano 5 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Września 2009 No i szkoda pogoda pokrzyżowała nam plany, deszcz właściwie nie jest problemem lecz porywisty wiatr w skali 9. Jutro jak pogoda dopisze to po 15-tej. jakiś mały wypad może do Trzebieży.
melmacie Opublikowano 7 Września 2009 Opublikowano 7 Września 2009 To byla pogoda na bicie rekordow zeglarskich. W dodatku cale dwa dni. Pozdrowionka
Klubowicze bilety Opublikowano 10 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Września 2009 Mamy nowego -maniaka, Andrzej.k - (Szczecinek)
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Września 2009 No i wróciliśmy ze spotkania w Bieszczadach na liczniku dużo ponad 2000 km., nasi obecni: ja, melmacie i Jerzyk. Parę fotek już nie długo.
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Co się wam stało sezon zamknięty czy co? Idą dni wolne!
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Jeżeli chodzi o mnie, to jutro rano do Berlina też małe zakupy w Louis-e (pierwszy raz od dłuższego czasu jadę 400) a w niedzielę mam giełdę kolekcjonerską, ale po południu gdzieś śmignę. P.S. graulacje dla ArtCho, mamy nowe maxi w Szczecine
Klubowicze fundi600 Opublikowano 25 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Dzięki w Bydzi widziałem kilka razy ostatnio granatowego burgolota 650 muszę kiedyś się za nim puścić ciekawi mnie kto to jest
Klubowicze bilety Opublikowano 25 Września 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Września 2009 Czy ten burgolot 650 to może na tablicach z zach-pom.?
Rekomendowane odpowiedzi