Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

I zaczynamy nowy miesiąc, mam wolną sobotę 5-go września - może jakieś propozycje?

Opublikowano

mysle ze sie na jakas przejaźdzke wybiore bo to ostatki lata juz i okazji bedzie coraz mniej

Opublikowano

Czesc to gdzie jedziemy?? o 17 musze juz być na imieninach teściowej. Pozdrawiam!! !OKK

• Klubowicze
Opublikowano

Dajcie jakieś namiary gdzie się chcecie wybrać. Dawno nie byłem w Szczecińskim

• Klubowicze
Opublikowano

Super, zaczyna się klarować proszę jakieś propozycje.

Opublikowano
Super, zaczyna się klarować proszę jakieś propozycje.

Jak by, co jestem w Stegnie !OKK

Opublikowano
Czesc to gdzie jedziemy?? o 17 musze juz być na imieninach teściowej. Pozdrawiam!! :ph34r:

Taki krotki OT :) , Romano, nie jechales czasami SW 26.08 m. in. trasa Przybiernow- Parlowek- Swinoujscie?

Kolo Przybiernowa wyprzedzil mnie szary(?) SW na swinoujskich rejestracjach, machnal za zrobienie miejsca, ale busem nie mialem szans zeby go dojsc i caly czas byl jakies 100- 200 metrow z przodu...

Opublikowano

Witam Mr.Big, tak to byłem ja czesto smigam po trasie Szczecin-Świnoujście. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia. :ph34r:

• Sympatycy
Opublikowano

I ja chętnie dołączył bym do przejażdżki jednak nie dam rady podmienić się w pracy. :) A chętnie przejechał bym się w tamte strony.Pozdrawiam i życzę udanej pogody.

• Klubowicze
Opublikowano

Ale miło że chociaż koledzy z Kuj-Pom i Pomorskiego coś napisali (oczywiście zapraszam w nasze strony).

Jeżeli chodzi o mnie to chyba skoczę do Berlina na zakupy, skoro niema propozycji.

Opublikowano

Kurde na Berlin to bede miec zbyt mało czasu, chyba ze z samego rana bym wyjechał. cos napewno wymyslimy!!!!!

Opublikowano

z romanem wymyslilismy ze ok 10 wyjedziemy w strone szczecina i z tamtad pojedziemy gdzies na niemcy a powrot przez swinoujscie o ile pogoda nam nie zabije

planow

• Klubowicze
Opublikowano
z romanem wymyslilismy ze ok 10 wyjedziemy

Jeśli można spytać to w sobotę czy w niedzielę

Opublikowano
Ale miło że chociaż koledzy z Kuj-Pom i Pomorskiego coś napisali (oczywiście zapraszam w nasze strony).

Jeżeli chodzi o mnie to chyba skoczę do Berlina na zakupy, skoro niema propozycji.

Witajcie

Marek , to przywieź mi coś fajnego :rolleyes::) !happybth !piwko

Pozdro z Bydzi

Opublikowano
z romanem wymyslilismy ze ok 10 wyjedziemy

Jeśli można spytać to w sobotę czy w niedzielę

w sobote ale w necie jest kiepska prognoza na ten dzien podobno ma padac :) wiec rano sie zdzwaniamy z romanem i podejmujemy decyzje.

• Klubowicze
Opublikowano

Czekamy do rana i się zobaczy.

Opublikowano

no i pada

• Klubowicze
Opublikowano

No i szkoda pogoda pokrzyżowała nam plany, deszcz właściwie nie jest problemem lecz porywisty wiatr w skali 9. Jutro jak pogoda dopisze to po 15-tej. jakiś mały wypad może do Trzebieży.

Opublikowano

To byla pogoda na bicie rekordow zeglarskich. W dodatku cale dwa dni. Pozdrowionka

• Klubowicze
Opublikowano

Mamy nowego :D -maniaka, Andrzej.k - (Szczecinek)

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

No i wróciliśmy ze spotkania w Bieszczadach na liczniku dużo ponad 2000 km., nasi obecni: ja, melmacie i Jerzyk. Parę fotek już nie długo.

• Klubowicze
Opublikowano

Co się wam stało sezon zamknięty czy co? Idą dni wolne!

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli chodzi o mnie, to jutro rano do Berlina też małe zakupy w Louis-e (pierwszy raz od dłuższego czasu jadę 400) a w niedzielę mam giełdę kolekcjonerską, ale po południu gdzieś śmignę.

P.S. graulacje dla ArtCho, mamy nowe maxi w Szczecine

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki w Bydzi widziałem kilka razy ostatnio granatowego burgolota 650 muszę kiedyś się za nim puścić ciekawi mnie kto to jest

• Klubowicze
Opublikowano

Czy ten burgolot 650 to może na tablicach z zach-pom.?