Gość Dragon Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Ja również dziękuję za Bieszczadzkie spotkanie... Pogoda była faktycznie zajefajna... Nie chcę nic wypominać ale jak mnie nie było to padał deszcz... !OK Dzięki za serki, pomidory, ser żółty i kiełbasę Krakowską... A Lecha amory i "będę rzygać" zapadły w moją pamięć i tak już penie zostanie... Dziwię się, że Orzech dojechał do domu biorąc pod uwagę, że co wieczór miał "soft reset..." ach, wiem... GPS... !OKK Pilot. Na mój gust maj będzie dużo lpszym terminem niż druga połowa września... Myślę, że powinieneś postawić sondę... Kiedy nastepne bieszczady? Maj czy wrzesień...?
Klubowicze bilety Opublikowano 20 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2009 Już w domu oczywiście szczęśliwie. Wielkie dzięki dla Pilota, Smoczycy, Jacka za super organizację !OK i wszystkim obecnym za miłą atmosferą i zabawę !OKK . Do następnego razu.
Klubowicze Migu Opublikowano 20 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2009 Ja też już dotarłem do domu !OKK , dziękuje wszystkim za wspólną zabawe !OK , mam nadzieje , że będe mógł uczestniczyć w kolejnym spotkaniu na Bieszczadach (najlepiej na jesień !OK )
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 20 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 20 Września 2009 i ja też już dotarłam do domu na wstępie chciałam podziekować Dzięgielowi, ja-rkowi, wawowi i winpiowi ... chłopaki jesteście super .... dzięki za okazaną pomoc i że nie zostawiliście mnie ... bez Was nie dojechałabym w bieszczady i nie wróciłabym do domu ... dzieki za opiekę i noszenie na rękach !OKK:) .... przepraszam za kłopot jaki sprawiłam Beatki ( zwracam się do żon ) dziekuję za wyrozumiałość i cierpliwość i przepraszam, że przeze mnie wrócili panowie tak późno do domu mam nadzieję, że mi i im to wybaczycie i zapraszam na kawę Pilot i Smoczyca ... dzieki za miłe spotkanie ... mam nadzieję, że w przyszłym roku ( maj jest rewelacyjny ) znów się spotkamy pozdrawiam wszystkich których poznałam !OK:)!OK i których znałam też pozdrawiam !OK:)
pilot Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Kilka fotek które udało mi się zrobić podczas spotkania. Link do Foto
winpio Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 no i koniec pięknej bajki,powrót i szara rzeczywistość !OK szkoda , bo atmosfera była świetna ,a ludzie wspaniali, dzięki za miłe przyjęcie Pilot i Smoczyca ,organizacja super !OKK ,ciepły obiad o 23 no szacun wodzu !OK pozdrawiam i do zobaczenia
ja-rek Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Witajcie, Kilka minut poi 23.oo dotarłem do domu i pod prysznic.. Jak było*: pogoda - 5, jazda w tą a nazad - 3,75.. były małe w(y)padki, miejsce - 4,5, na miejscu - 4,75, czynnik ludzki - 7, waga + 2 powtórka - 5 termin majowy -5. *skala od 1-5..... psss... w mniejszym gronie miło płynie czas !OKK !OK !OK pozdrawiam ja-rek
Klubowicze krzytro Opublikowano 21 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2009 Ja też szczęśliwie dotarłem do domu,pod eskortą Lecha i Spinki.Ogólnie było zajefajnie.Pozdrawiam organizatorów i wszystkich uczestników.Pilot nawet nie myśl o tym że za rok nie przyjadę
mak Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Byliśmy 2007, byliśmy 2008. W 2009 nie mogliśmy przyjechać B) Mam nadzieję, że w przyszłym roku zdrowie pozwoli na więcej. Niestety w tym roku praktycznie cały sezon nam wypadł
melmacie Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Pilot, Smoczyca i Jacek !OK Wielkie dzięki za zorganizowanie spotkania - wszystkim za miłą atmosferę. Tak trzymać. Pojechalismy z powrotem "drogą przez przełęcze". Pełno moto na drodze i wcale się nie dziwię. Wspaniałe widoki i zaoszczędzony czas. Serdecznie dzieki za trasę. Pozdrowionka ze Szczecina. !OK
Dzięgiel Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Wielkie dzięki za super spot.Było !OK
waw Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 Dziękuje wszystkim za spotkanie, było super Kilka fotek (niestety tylko z telefonu): http://picasaweb.google.pl/waw200/Bieszcza...CLzBi4DXjanSWQ#
melmacie Opublikowano 23 Września 2009 Opublikowano 23 Września 2009 ...i jeszcze kilka fotek Spotkania Bieszczadzkie 1 Spotkania Bieszczadzkie 2 Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi