Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja również dziękuję za Bieszczadzkie spotkanie... Pogoda była faktycznie zajefajna... Nie chcę nic wypominać ale jak mnie nie było to padał deszcz... !OK

Dzięki za serki, pomidory, ser żółty i kiełbasę Krakowską...

A Lecha amory i "będę rzygać" zapadły w moją pamięć i tak już penie zostanie...

Dziwię się, że Orzech dojechał do domu biorąc pod uwagę, że co wieczór miał "soft reset..." ach, wiem... GPS... !OKK

Pilot.

Na mój gust maj będzie dużo lpszym terminem niż druga połowa września...

Myślę, że powinieneś postawić sondę... Kiedy nastepne bieszczady? Maj czy wrzesień...?

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

14

• orzech

13

• krzytro

6

• winpio

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Już w domu oczywiście szczęśliwie. Wielkie dzięki dla Pilota, Smoczycy, Jacka za super organizację !OK i wszystkim obecnym za miłą atmosferą i zabawę !OKK . Do następnego razu.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już dotarłem do domu !OKK , dziękuje wszystkim za wspólną zabawe !OK , mam nadzieje , że będe mógł uczestniczyć w kolejnym spotkaniu na Bieszczadach (najlepiej na jesień !OK )

• Klubowicze
Opublikowano

i ja też już dotarłam do domu

na wstępie chciałam podziekować Dzięgielowi, ja-rkowi, wawowi i winpiowi ... chłopaki jesteście super .... dzięki za okazaną pomoc i że nie zostawiliście mnie ... bez Was nie dojechałabym w bieszczady i nie wróciłabym do domu ... dzieki za opiekę i noszenie na rękach !OKK:) .... przepraszam za kłopot jaki sprawiłam

Beatki ( zwracam się do żon ) dziekuję za wyrozumiałość i cierpliwość i przepraszam, że przeze mnie wrócili panowie tak późno do domu mam nadzieję, że mi i im to wybaczycie i zapraszam na kawę

Pilot i Smoczyca ... dzieki za miłe spotkanie ... mam nadzieję, że w przyszłym roku ( maj jest rewelacyjny ) znów się spotkamy

pozdrawiam wszystkich których poznałam !OK:)!OK i których znałam też pozdrawiam !OK:);)

Opublikowano

Kilka fotek które udało mi się zrobić podczas spotkania.

Link do Foto

Opublikowano

no i koniec pięknej bajki,powrót i szara rzeczywistość !OK szkoda ,

bo atmosfera była świetna ,a ludzie wspaniali, dzięki za miłe przyjęcie

Pilot i Smoczyca ,organizacja super !OKK ,ciepły obiad o 23 no szacun wodzu !OK

pozdrawiam i do zobaczenia

Opublikowano

Witajcie,

Kilka minut poi 23.oo dotarłem do domu i pod prysznic..

Jak było*:

pogoda - 5,

jazda w tą a nazad - 3,75.. były małe w(y)padki,

miejsce - 4,5,

na miejscu - 4,75,

czynnik ludzki - 7,

waga + 2

powtórka - 5

termin majowy -5.

*skala od 1-5.....

psss...

w mniejszym gronie miło płynie czas !OKK !OK !OK

pozdrawiam

ja-rek

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też szczęśliwie dotarłem do domu,pod eskortą Lecha i Spinki.Ogólnie było zajefajnie.Pozdrawiam organizatorów i wszystkich uczestników.Pilot nawet nie myśl o tym że za rok nie przyjadę B)

Opublikowano

Byliśmy 2007, byliśmy 2008. W 2009 nie mogliśmy przyjechać :):D;)B) B) :lol:

Mam nadzieję, że w przyszłym roku zdrowie pozwoli na więcej. Niestety w tym roku praktycznie cały sezon nam wypadł :(

Opublikowano

Pilot, Smoczyca i Jacek !OK Wielkie dzięki za zorganizowanie spotkania - wszystkim za miłą atmosferę. Tak trzymać. :D

Pojechalismy z powrotem "drogą przez przełęcze". Pełno moto na drodze i wcale się nie dziwię. Wspaniałe widoki i zaoszczędzony czas. Serdecznie dzieki za trasę. Pozdrowionka ze Szczecina. !OK

Opublikowano

Wielkie dzięki za super spot.Było !OK

Opublikowano

Maciek fotki :lol: .