pilot Opublikowano 12 Września 2009 Autor Opublikowano 12 Września 2009 jeszcze mam pytanie w kwestii formalnej: płacić na miejscu gotówka ? kartą ? czy można będzie przelewem ? Karta odpada. Mile widziana gotówka. Przelew po uzgodnieniu z właścicielem ośrodka czyli Jackiem.
winpio Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 witam ,jeśli już mowa o kasie to mam pytanie stawka dzienna to 60 zł piątek wieczorem-sobota-niedziela ,to trzy stawki czy dwie
winpio Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 witam ponownie , jest szansa że dołączy jeszcze Jarek !OK ale to już on sam napisze !OK
Dzięgiel Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 witam ponownie , jest szansa że dołączy jeszcze Jarek !scooter ale to już on sam napisze No i Rychu !piwko
pilot Opublikowano 14 Września 2009 Autor Opublikowano 14 Września 2009 Cieszę sie, że jeszcze są chętni na wyjazd w Bieszczady, ale mam tez prośbę o jak najszybsze potwierdzenie swojego przyjazdu gdyż muszę potwierdzić ile osób będzie w Bieszczadach. PS. Chodzi o osoby których jeszcze nie ma na liście.
ja-rek Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 Witam, No w końcu się wyklarowało... jest zezwolenie i wolne w pracy.... jechać mogę. Zgłaszam się więc oficjalnie jako potencjalny uczestnik najazdu na Bieszczady . ja-rek.
Klubowicze Migu Opublikowano 14 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Września 2009 Ja-rek dałeś się namówić super ( leć ze mną w czwartek ) .
Sympatycy spinka Opublikowano 15 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2009 !wchair ale grzyby na ośrodku już wyzbierane!!! Na komarzyce coś pozabierać bo latają napalone...... !scooter Pogoda jak na razie cudowna i niech tak zostanie
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2009 ale grzyby na ośrodku już wyzbierane!!!Na komarzyce coś pozabierać bo latają napalone...... !scooter Pogoda jak na razie cudowna i niech tak zostanie Ty to potrafisz pocieszyć,my tu jeszcze tyramy w warszawie !wchair
pilot Opublikowano 15 Września 2009 Autor Opublikowano 15 Września 2009 ale grzyby na ośrodku już wyzbierane!!!Na komarzyce coś pozabierać bo latają napalone...... !scooter Pogoda jak na razie cudowna i niech tak zostanie Takim to dobrze już się byczą w Ustrzykach. A żeby coś większego was !wchair
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2009 Już tuż tuż. Jutro start. Dragon, rozgrzewaj czajnik
Abach Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Pierwszy raz nie możemy być z Wami, bawcie się dobrze. PS Nie dawajcie Dragonowi żadnego quada !OK !piwko
Gość Dragon Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Już tuż tuż. Jutro start. Dragon, rozgrzewaj czajnik Nie kładę się dzisiaj spać bo muszę dokładać do ognia... żeby Orzech z Michalu mieli ciepłą strawę... Pierwszy raz nie możemy być z Wami, bawcie się dobrze. PS Nie dawajcie Dragonowi żadnego quada Szkoda Adam, że Was nie będzie... Ale życie lubi płatać figle... Coś wiem na ten temat... !piwko Nie dawać quada???? Wezmę swojego... !OK
Sympatycy orzech Opublikowano 16 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 16 Września 2009 Nie dawać quada???? Wezmę swojego... !OK Do Smarta???????????????????? !piwko
michalu Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Spokojnie, my też weźmiemy !piwko
Klubowicze bilety Opublikowano 16 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2009 A my już za 10 min start.
Klubowicze Migu Opublikowano 17 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2009 Ide się pakować !V, za godzine start .
Dzięgiel Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Uważaj na gaznik żeby ci nie odpadł
Krzyżówka Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Dwa Jamochłony: Kicia i Krzyżówka+ekipa może doczołgają się w sobotę, szkoda,że tak krótko( brak czasu i piniążków , cóż czasy dofinansowania od rodziców chyba stały się historią ) on, ale choć na chwilę przyjedziemy liczy się nie ilość ale jakość wyjazdu !V
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 17 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2009 dzień się kończy, z doniesień wiem, że się bawicie świetnie już w tych Bieszczadach ... to idę się spakować .... jutro o 12 wyjazd
winpio Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 dzień się kończy, z doniesień wiem, że się bawicie świetnie już w tych Bieszczadach ... to idę się spakować .... jutro o 12 wyjazd ja też ja też o 12-00 z jaworzna, do zobaczenia
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 No i już po... Pilot, Smoczyca - wielkie dzięki za kolejne Bieszczady. Było jak zwykle
pilot Opublikowano 20 Września 2009 Autor Opublikowano 20 Września 2009 Dzięki wszystkim uczestnikom Spotkania Bieszczadzkiego za miło spędzone chwile.(A pogoda palce lizać szkoda, że nie byłem skuterem). Przykro było wyjeżdzać. Foty niebawem PS. To, co Maj 2010 będzie dobrym terminem Zlotu "Bieszczady 2010" jak sądzicie.
Sympatycy orzech Opublikowano 20 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Września 2009 PS. To, co Maj 2010 będzie dobrym terminem Zlotu "Bieszczady 2010" jak sądzicie. !OKK
Rekomendowane odpowiedzi