Klubowicze Migu Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Wyjazd MC Czechowice-Dziedzice godzina 9.30, jedziemy z kol. Dzięglem wszystkich chętnych zapraszamy !scooter . Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 miłego ?migania Panowie !scooter:) Odnośnik do komentarza
bemol77 Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 No niestety i tym razem bezemnie !scooter Apka nadal bez rejestracji !scooter Szeroko?ci dla wszystkich zimnego piwka i dobraj pogody Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dobra jade,chociaż będe bardzo !scooter Odnośnik do komentarza
vindzior Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Dzięgiel a co z niedziel? dasz rade czy nie bardzo?? Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Darek wraca w sobote !scooter , ja zostaje do niedzieli . Odnośnik do komentarza
vindzior Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Migu no to udanej imprezki ja bym pojechał ale jutro musze być w pracy !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Dojedz po pracy !scooter ( 604 516 735 ) numer do mnie , a w niedziele umówimy się na telefon to dojade na miejsce mam to po drodze Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Byłem wróciłem.Dzięki Migu Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Kilka fotek !happybth Odnośnik do komentarza
tomwiech Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Fajne fotki szkoda ze mnie nie było na miejscu na pewno bym z wami tam pojechał Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi