Klubowicze robson Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Jak wszystkim wiadomo 14 sierpnia odbędzie się uroczysto?ć ?lubna Magdy i Marcina - czy w zwi?zku z powyższym wybiera się kto? z Torunia / Bydgoszczy i okolic ? Ja mam zamiar wyruszyć w godz. przedpołudniowych tras? Toruń - Swiecie - Tczew . Jakby co to na PM lub GSM Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2009 I co Prezes na to? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Robert tak jak rozmawiali?my , tylko godzinę ustalimy telefonicznie . A może przyjedz do mnie wcze?niej wypijemy kawusię . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 I co Prezes na to? Oczywi?cie Prezes wie o wszystkim Wiadomo Mi, że w pi?tek jadę do Gdańska przez Stegnę zostawiam tam Magdę i lecę na weselisko Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2009 I co Prezes na to? Oczywi?cie Prezes wie o wszystkim Wiadomo Mi, że w pi?tek jadę do Gdańska przez Stegnę zostawiam tam Magdę i lecę na weselisko ... a ja wracaj?c z Gdańska przez Stegnę zaopiekuję się porzucon? przez wyrodnego ojca Madzi? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Oj tam zaraz wyrodny , Kolega i tyle . A do Stegny i tak można zajechać . Robson Kolega korzysta z zaproszenia i niech się bawi do białego rana , jak przystało na prezesa , wszak weselisko jest od tego hej jak powiadaj? górale . Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Jaka tu cisza Halo jest tu kto? jeszcze chętny Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Eskorta Madzi i Marcina udana , a i pogoda dopisała . Tak więc s? już razem , na dobre i złe . P.S Raz jeszcze !scooter !YES . Odnośnik do komentarza
Sympatycy spinka Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Jeszcze nigdy tyle się nie naklaksoniłam !YES "Brama" zrobiona !scooter Wszelkiej pomy?lno?ci na nowej drodze Państwo M&M p.s. Przy okazji zwiedziłam nowe/dla mnie/ zak?tki 3m. Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Byłem na weselu chyba, bo po zdjęciach to widzę Uwaliłem się jednej doby 3x to jest nowy wyczyn !w00t !OKK Serdeczne podziękowania dla Młodej Pary !YES i oczywi?cie dla Marysi i Mareczka !YES Marysia 100 lat !OKK pamięta Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Jeszcze raz Wszystkiego Dobrego MŁODEJ PARZE !OKK !YES !w00t !OKK !YES PS. Przepraszam , że nie mogłem uczestniczyc w tak wielkim ?więcie Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Kujawsko-Pomorskie było reprezentowane przez Kolegów. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Prezes na pierwszym planie !zorro czy na pewno był tam tylko go?ciem? !happybth Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Prezes na pierwszym planie czy na pewno był tam tylko go?ciem? Wiadomo, że widoczny na pierwszym planie, moje gabaryty pozwalaj? mi na takie numery Widzisz, że koledzy z boku musieli się ?ciskać by byli widoczni na zdjęciu Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Prezes na pierwszym planie czy na pewno był tam tylko go?ciem? Wiadomo, że widoczny na pierwszym planie, moje gabaryty pozwalaj? mi na takie numery Widzisz, że koledzy z boku musieli się ?ciskać by byli widoczni na zdjęciu No prezes to sobie pojechałe? . Ty tak się ?ciskałe? że nawet Marzenka znikła z kadru . Pogadamy sobie oj pogadamy . Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Tomas jak zwykle skromny , wpakował się w kadr sił? , a podobno wyznaje zasadę "agresywno?ć zero " Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Jeszcze raz dziękujemy za życzenia oraz to, że byli?cie z nami w tak ważnej dla nas chwili. Magda i Marcin DZIĘKUJEMY !!! Odnośnik do komentarza
Mareczek Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 W związku z problemami z serwerem Picasa zdjęcia w poście powyżej co jakiś czas pojawiają się i znikają. Odnośnik do komentarza
magduska Opublikowano 13 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Mam nadzieję że w ten sposób zdjęcia bedzie można odczytać -> ŚLUB Z tego co udało mi się ustalić picasa ma jakiś "konflikt" z mozillą i stąd problemy z odczytem zjęć, które pojawiały się i znikały. Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 13 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 13 Września 2009 Para młodych ślicznie wygląda Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi