mariusz8180 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Cze?ć wybiera się kto? może 6.08 na koncert U2 w Chorzowie na Stadionie Sl?skim było by miło z kim? z was pojechać i dobrze się bawić w razie czego podaje nr. 783 586 700 Mariusz U2 360° TOUR - Rock Gdzie: Stadion |l?ski w Chorzowie ul. Katowicka 10 41-500 Chorzów Kiedy: 6 sierpnia 2009 godz. 17:00 Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja się wybieram ze znajomymi z pracy... Jedziemy 4oo !scooter Odnośnik do komentarza
jackdent Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja się wybieram ze znajomymi z pracy... Jedziemy 4oo !scooter to samo Odnośnik do komentarza
mariusz8180 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Hej ja będe w Chorzowie już od ok. 15.00 może beziemy mieć troche szczę?cia i zobaczymy sie było by miło Pozdrawiam !scooter Odnośnik do komentarza
jackdent Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Hej ja będe w Chorzowie już od ok. 15.00 może beziemy mieć troche szczę?cia i zobaczymy sie było by miło Pozdrawiam !scooter ja o 15 bede jeszcze w Wawie , wiec pewnie dotrę na styk Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 no i już po... kto nie był niech żałuje, to po prostu trzeba było zobaczyć !! oraz !scooterEDIT.: No troszkę się wyspałem i pora leciec do pracy... ale postanowiłem jeszcze zapodać parę fotek (sorki za jako?ć ale z telefonu). No i to co zrobili?my było niesamowite... Bono na kolanach składał hołd nam - Fanom Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 No widać atmosfera koncertu zar?bista...super filmiki.. !scooter No ja żałuje ze się jednak nie zdecydowałem Odnośnik do komentarza
mariusz8180 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Tego nie da się opisać to trzeba zobaczyć, usłyszeć każdy koncert U2 jest wyj?tkowy aż ciarki przechodz?. Szkoda ze się nie spotkali?my ale możne następnym razem np. koncert Madonny !scooter Odnośnik do komentarza
jackdent Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 np. koncert Madonny !scooter Byłem już na koncercie Madonny w obecnej trasie i na U2 w Chorzowie. Obydwa koncerty to ?wiatowa ekstraklasa . Nie dadz? się kompletnie porównać. U2 daje koncert, Madonna raczej przedstawienie . Warto zobaczyć obydwa. A tak swoj? drog? skoro jeden koncert potrafi zablokować drogi dojazdowe do miasta, pojedyncze korki od strony Warszawy tworzyły się już na wys Bełchatowa. W drodze powrotnej sytuacja w miarę rozładowała się w okolicach Radomska , to co będzie na Euro2012 ????? Promy ze Szwecji będ? już na redzie stały w korkach ;-) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi