vindzior Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 przy rejestracji nowego użytkownika nie wy?wietla się kod rejestracji co z tym zrobić??
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Niestety wiemy o tym problemie i staramy się go usun?ć. Wył?czenie okna z kodem spowoduje zmasowany atak bootów, a w konsekwencji totalny bałagan na forum. Nie będę opisywał strony technicznej poza jednym, że to co się dzieje nie jest od nas zależne. Najprawdopodobniej czeka nas kolejna przeprowadzka a żeby to zrobić bezbole?niem (czyt. bez utraty zawarto?ci forum) wymaga "chwili" czasu. Dodatkowo okres urlopowy nie pomaga w akcji . Ze swojej mogę tylko wszystkich nowo rejestruj?cych prosić o cierpliwo?ć.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 sorry za OT i to jeszcze czepialski Tytuł Ci się udał ni buca nie wiadomo o co chodzi ale raczej kojarzy się z problemami z rejestracj? nowego Burgmana
Klubowicze bilety Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Klubowicze Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Mariusz, wła?nie otrzymałem maila od osoby ze Szczecina o tre?ci podobnej co napisał -vindzior- , jako że jest nas z Zach-Pom. bardzo mało to też w miare oczywi?cie możliwo?ci chciałbym wiedzieć co mam odpowiedzieć może jaki? przybliżony termin.
KAZI Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Otrzymałem sms od kolegi z Lubina, że też ma problem z rejestracj? na forum.
Administrator Tetsuo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Panowie, proszę o cierpliwo?ć , problem zostanie rozwi?zany w tym tygodniu o czym nie omieszkam poinformować na forum ze wszelkimi szczegółami.
Administrator Artix Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Administrator Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Wszytkie osoby ktore sie zarejestrowaly i wypelnily profil zostaly dodane, od dzis ponownie raz dziennie beda dodawane wszyskie nowe osoby z poprawnie wypelnionym profilem.
Rekomendowane odpowiedzi