mak Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czy co? się stało z powiadamianiem mailowym o nowych tematach w subskrybowanych forach, ?ledzonych tematach, wiadomo?ciach PM? Generalnie od 10 lipca nie dostali?my z Makówk? ani jednego maila z Burgmanii... !happybth !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Może Burgmania już Was nie lubi !piwko Ja dostaje maile jak przychodz? PM'y !happybth Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Może Burgmania już Was nie lubi Ja dostaje maile jak przychodz? PM'y !happybth Może być i tak... !piwko A wiadomo?ci o subskrybowanych tematach? O PMach napisałem trochę z rozpędu... Odnośnik do komentarza
Więcek Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czy co? się stało z powiadamianiem mailowym o nowych tematach w subskrybowanych forach, ?ledzonych tematach, wiadomo?ciach PM? Generalnie od 10 lipca nie dostali?my z Makówk? ani jednego maila z Burgmanii... !happybth To że was nie lubi? to już wiecie !piwko Ja dostaję wszystko bez problemów, a może tak warto raz na jaki? czas zajrzeć na stronę Burgmani , niż czekać na powiadomienie mailem to tak w żartach Maku Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Czy co? się stało z powiadamianiem mailowym o nowych tematach w subskrybowanych forach, ?ledzonych tematach.... Przył?czam się do pytania. Mam podobn? sytuację !happybth Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Maku... Jest więcej niż pewne, że nikt Ciebie tu nie lubi.. rozumiem, że jest to odpowiedĽ na Twoje jakże dziwne pytanie...? Co innego gdyby napisała o tym Makówka... !happybth !piwko W sumie to nie mam się z czego cieszyć... Mnie też tu nikt nie lubi... też nie dostaję... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Maku, trochę mnie pocieszyłe?, bo już my?lałem, że to jaka? kara za wy?cigi uliczne i jazdę na "szarańczę". !piwko No, ale jak Makówka nie dostaje powiadomień, to już jestem spokojniejszy. !happybth Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 U mnie również wszystko i też dostaje maile jak przychodz? PM'y Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 U mnie również wszystko i też dostaje maile jak przychodz? PM'y !OKK Bafka... Ale to chodzi o maile z informacj?, że kto? sie dopisał do tematu który Ty ?ledzisz... Odnośnik do komentarza
mak Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Jedyne co mnie pociesza, to że przynajmniej Makówka ma tutaj jakie? chody Może przy okazji i ja się załapię na małe conieco @Worlan - zapomniałe? o wy?cigach noc? na cargo! !scooter !bicz @Admini - widać, że problem nie jest jednostkowy. Można poprosić o sprawdzenie i odpowiednie zadziałanie? Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 U mnie również wszystko i też dostaje maile jak przychodz? PM'y Bafka... Ale to chodzi o maile z informacj?, że kto? sie dopisał do tematu który Ty ?ledzisz... !scooter Spoko wiem o co chodzi i wszystko jest !bicz Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 U mnie również wszystko i też dostaje maile jak przychodz? PM'y Bafka... Ale to chodzi o maile z informacj?, że kto? sie dopisał do tematu który Ty ?ledzisz... !scooter Spoko wiem o co chodzi i wszystko jest !bicz Znaczy się, że Ciebie bardziej lubi?... Ale nic w tym dziwnego... Odnośnik do komentarza
Sympatycy Arecki Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Ja chyba podpadłem bo przestałem dostawać powiadomienia o PM-ach. Kilka ich ostatnio wysłałem i jeżeli osoby do których wysłałem też nie dostaj? powiadomień i rzadko loguj? się na forum to na odpowiedzi mogę trochę poczekać !YES . Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2009 Kurcze do mnie tez powiadomienia o PM nie dochodza. Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Ja niestety też powiadomień o PM nie dostaje. Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 8 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2009 I do mnie też nie dotarło !!!!! Odnośnik do komentarza
Siodel Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 W sumie mnie to nie boli , ale jakos nie widze odpowiedzi na pojawi?j?cy się problem. Ja tam zagl?dam wiec widze ale nie dostaje owych powiadomien na maila . Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Nad wszystkim usilnie pracuje Tetsuo, dajcie mu po prostu troche czasu ... Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Panowie , o ile problem z rejestracja i jego przyczyna sa znane to powiadomienia Email to dziwna sprawa , zwłaszcza, ze kilka osób pisało ze im działa. Proszę o sprawdzenie swoich ustawień email - klikamy u góry Moj profil a potem z lewej ustawienia Email. proszę o info czy pomogło. Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sprawdziłem i mam "ptaszka" przy opcji - "wysyłaj E-Mail gdy przyjdzie nowa prywatna wiadomo?ć Aktywacja tej opcji spowoduje powiadamianie o nadej?ciu nowej prywatnej wiadomo?ci (PM'a) poprzez E-Mail." Adres email jest prawidłowy. Testowałem a Areckim powiadomienia wiadomo?ci PM i lipa, nie działa. Ostatnie powiadomienie o PeeMie dostałem 1 lipca. Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Też tak mam. Ptaszek jest a wiadomo?ci brak Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 U mnie tez jak u poprzednikow, niby ptaszek jest a jest jak by go nie bylo Odnośnik do komentarza
dzialkowiec Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 u mnie też nie działa, a działało (kiedy?) - email jest wpisany prawidłowo. Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Dzięki za testy, widzę ze nie działa... No cóż zobaczymy po zmianach. Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Celowo pisze nowy post a nie łącze - możecie teraz sprawdzić? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi