Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niedzielne wycieczki w nieznane...

Czy jesteś zainteresowany takim wycieczkami.  

54 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

16

• Piro

16

• grzegorz76

8

• antoniaczek

8

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

i co nic nie powiedziałeś ?? !czary :lol:

Opublikowano

Jak patrzę na pogodę to jeszcze będzie możliwość polatania jeszcze trochę na !czary a trasy widzę masz niezłe !scooter trzeba będzie je sprawdzić :D A Wyszków też ładne traski tam są - mam już je zjeżdzone :P z tym słońcem to się nie śmiej bo w ten weekend źle zrobiłem że blende miałem zapaćkaną a przydałaby się !scooter

Opublikowano

Jeżeli Nadbużański Park Krajobrazowy i Węgrów to zapraszam również do Sokołowa Podlaskiego i później dalej np. Drohiczyn, Grabarka, Mielnik, bunkry..., w okresie letnim przeprawa promem przez Bug.

Opublikowano

też ciekawa trasa trzeba bedzie sprawdzić :D

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

No dobra... przyszła pora aby odświeżyć ten temat :D

Mam wolne 3 niedziele w tym miesiącu 9,23,30 maja...

Tym razem moim celem jest wypadzik 9 MAJA 2010 do Torunia na pierniczki :D

Generalnie wszystko jest jak zwykle uzależnione od pogody :D ale jakby co to widzimy się o 10.00 pod R66 (czekam 30minut na spóźnialskich).

START 10.30 !!

EDIT : ZMIANA GODZINY !

Opublikowano

Byliśmy w Toruniu na wycieczce w tym sezonie... jak byś wymyślił inny cel to myślę, że byłoby więcej chętnych. :D

Looknij NADUŚ

Opublikowano

Wiem, ale ja nie zmienię (najwyżej sam pojadę) - kto będzie chciał ten pojedzie...

EDIT : ZMIANA GODZINY z 8.30 na 10.30 !!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Będzie lało niestety . !scooter :)

Opublikowano

Drobny deszczyk jeszcze nikomu nie zaszkodził... ja tam jadę.

Tak jak napisałem - czekam do 10.30 na chętnych... zabrać słońce i dobry humor :)

Opublikowano

No ja właśnie wróciłem z wieczornego oblotu wawy jutro chyba niestety nie dam rady się zwlec z wyra. niestety nie tym razem ale jak by tak koło południa się zebrać i gdzieś koło komina pokręcić to ja bardzo chętnie

Opublikowano

Dla mnie Toruń za daleko , no i syn ze zgrupowania wraca . Podjadę jednak do r66 . Jak by kto chciał to mały wypadzik będzie oki tylko blisko bo po młodzieńca muszę podjechać i to nie Burkiem lecz autkiem większym .

Opublikowano

No i była wycieczka z Pająkiem ruszyliśmy ( po usunięciu próby sabotażu !V) na bemowo naimperzę BP gdzie jeszcze paru burgmaniaków spotkaliśmy wyjątkowo motocyklowy był ten weekend byle więcej takich imprez !OK !OK

Opublikowano

z Ziggym pojechaliśmy tak ale później.

Opublikowano

Toruń zaliczony, pierniki przywiezione (i już prawie zjedzone - mmmmh... paluszki lizać, jak to by Czesio powiedział - SMAKOWE ).

Ogólnie było super, pogoda dopisała (jakieś 60 km za wawą padało przez jakieś 10kaemów a później już tylko SŁONECZKO !! ).

Kto nie pojechał nie żałuje :)

Fotki albo film niebawem... ;)NADUŚ po subskrypcję !OKK

Ja już teraz wiem !!

Skąd się biorą Duże Majki tak jak moja !V

P5094754.JPG

Opublikowano

korzystając z chwili dobrej pogody mam plan żeby gdzieś śmignąć kto chętny tel.