Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Niedzielne wycieczki w nieznane...

Czy jesteś zainteresowany takim wycieczkami.  

54 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

16

• Piro

16

• grzegorz76

8

• antoniaczek

8

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę że pogoda się poprawia, a w Plocku ma świecić słoneczko !V , więc piszemy się na wypadzik.

Opublikowano

Wielkie dzięki za wycieczkę, słonka może nie było, ale najważniejsze że nie padało.

Fajnie było Was wreszcie poznać !OKK

PS. Zx rękawiczki oddam przy najbliższej okazji, zupełnie o nich zapomniałam, wielkie dzięki ;)

Opublikowano

Wielkie dzięki za wycieczkę i użyczenie prądu na starcie ;) Postaram się jakoś za ten prąd odwdzięczyć :lol::lol:

Mam nadzieję że jeszcze będzie w tym roku możliwość wspólnego !OKK

Opublikowano

W sumie to miałem tylko odebrać kamizelkę ;) a skończyło się... ;) !OKK ;);):lol::lol::lol:

Dziex wycieczke ;)

@Piro - spox jak mogę to pomogę ;)

Opublikowano

Bardzo fajna wycieczka !OKK , Płock można już na mapie odchaczyć ;) Dzieki wszystkim za towarzystwo. Było super :lol:

Opublikowano

Szkoda że mi się nie chciało ruszyc 4 liter !OKK ale czasami każdy ma taki dzień ;)

Może jeszcze będzie okazja w tym sezonie gdzieś śmignąć :lol:

Pozdro...

ps. a może jakieś fotki macie ??

• Klubowicze
Opublikowano

Dzięki wszystkim za miłe towarzystwo i sympatyczną przejażdżkę. !OKK ;)

Podziękowania dla pomysłodawcy (Diamanda) choć nieobecnego ciałem, ale dzięki niemu ruszyliśmy się z domów. :lol:

Może to już ostatni pogodny weekend.

Ewik & Wrzonio

Opublikowano

A tu foty z Płocka KLIK !scooter

Opublikowano

:D No widać humory dopisywały, wycieczka udana...super

No i te kamizelki miodzio taki widok ;)

• Klubowicze
Opublikowano

A tu moje FOTKI

Jeden z miejscowych menelików gdy zobaczyl naszą grupę ubraną w kamizelki, zapytał się z obawą czy go zwiniemy. Natomiast ksiądz w katedrze na chwilę zaniemówił przy kazaniu po naszym wejściu. Było zabawnie. :D

Opublikowano

Szkoda, że byłem niedysponowany (Gołota, Gołota..), tym bardziej, że w Płocku spędziłem połowę dzieciństwa.. :rolleyes:

Ale nadchodzący weekend pogodynka zapowiada słonecznie !OK

Poczekamy, zobaczymy.

Opublikowano
[...] Natomiast ksiądz w katedrze na chwilę zaniemówił przy kazaniu po naszym wejściu. Było zabawnie. !happybth

No bo kto to słyszał spóźniac się na mszę i wchoidzić dopiero na kazanie.

Może ksiądz miał coś na sumieniu? Gdyby zobaczył Was na początku, może nie rozpoczynałby w ogóle mszy?

Opublikowano

Pewno pomyślał sobie że i po niego przyszegł agent Tomek !happybth

Opublikowano

Rzucam propozycje. Pogoda nas juz nie rozpieszcza, dalsze wycieczki za miasto nie koniecznie musza byc przyjemne...

Co powiecie na tzw. Vietlunch w Wietnamskiej alejce na stadionie (jeszcze) X-lecia?

Sprawdzona przeze mnie miejscowka wielokrotnie:) Smacznie, tanio i klimatycznie

sa chetni?

Opublikowano

Pogoda na niedziele szykuje się niezła (przynajmniej z rana) upału może nie będzie ale pośmigać można myślę o jakiejś trasce 100km-100km/h są chętni ? :lol:

Opublikowano

@ Work = Pass :lol:

Opublikowano

No i po niedzieli szkoda że chętnych nie było pokręciłem się trochę po mieście i okolicach sucho w miarę ciepło (jak na tą porę roku) szkoda że wszyscy już w zimowy sen zapadli ale za tydzień też jest niedziela i jeśli śnieg nie spadnie też by można było jakąś traskę zrobić

Pogoda jest jak na porę roku więcej niż dobra. Jest ktoś kto się zimna nie boi i chce jutro polatać ??

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie prognozy na weekend piękne ! Dziś w drodze do pracy 12stopni więc w spodniach od garnituru było mi ciepło :lol: Może tak w weekend zorganizować jakiś wypad. Może być to ostatni taki weekend a zapowiada się słoneczko i ok.12 i więcej stopni.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

czyżby niedziela stała się dniem wolnym od !yeah ?? !w00t był ktoś gdzieś?? !OK