Bafka Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Wyjazd 02.08.2009 tj.niedziela godz.8.30 z Chudowa !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 2 sierpnia Pielgrzymka Motocyklistów 10.00 - zbiórka na rynku w Le?nicy 10.30 - przejazd na Górę ?w. Anny 11.30 - msza ?w. w grocie lurdzkiej Po?więcenie motocykli Wspólny obiad w Domu Pielgrzyma Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 i Asia wyprzedziła mnie ale jeszcze trzeba dodać: Wspólny obiad w Domu Pielgrzyma (specjalnie dla Dareczka) !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 30 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 no tak masz rację Patryk to ważne uzupełnienie hihihi znaczy dla całej reszty info, że musz? się spieszyć bo może jedzenia zabrakn?ć ;-) Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 31 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Prosze wszystkich wej?cie Dzięgla w opieke i załatwcie mu większy obrazek. Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Już w domku dzięki wszystkim za mile spędzony dzień było super i bardzo ale to bardzo ciepło Joasia dzięki za pilotowanie !guns Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 i ja też już w domku, uffff ale gor?co ale wyjazd bardzo udany a po powrocie czekał arbuz w lodówce .... żyć nie umierać !guns:) Bafka dyg Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 To ja, też już w domu. Wracałem sam (przez Orzesze) bo "grupa" popędziła i nie poczekała gdy Okr?gły tankował . Dziękuję za mile spędzony czas. Do następnego. a zdjęcia? może za jaki? czas i to te wybrane !guns Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Wracałem sam (przez Orzesze) bo "grupa" popędziła i nie poczekała gdy Okr?gły tankował !guns . Oj "grupa" nieładnie Fotki Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Patryk czas na co? szybszego , a Okr?gły niech się w kanistry zaopatrzy z benzyn? oczywi?cie !OKK . pozdrowienia. !OKK Odnośnik do komentarza
vindzior Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Jaworzno też już w domu wspaniała impreza i wspaniali ludzie dzięki za towarzystwo !OKK BAFKA fajnie, że s? już fotki poczekamy jeszcze na Patryka !OKK Patryk szkoda że tak wyszło:(( może następnym razem bedzie lepiej bo winpio my?lał że odbijasz na A4 dlatego pojechali?my Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Może chcecie zobaczyć jakie? zdjęcia !OKK Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Bafka, Patryk fajnie zobaczyć jak spędzili?my dzisiaj dzień !OKK Odnośnik do komentarza
bemol77 Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Z tego co widzę to kolejna fajna wycieczka która mnie ominęła... ja niestety mam problemy z rejestracja mojej apki !OKK pozostaje miec nadzieje że na czwartek już będzie wszystko załatwione. Pozdrówka dla wszystkich i do zobaczenia !OKK Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Dzięki wszystkim za mile spędzony dzień .A było nas- !OKK !OKK !tut !OKK Odnośnik do komentarza
M&M's Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 My też bardzo dziękujemy za udany wyjazd Pogoda piękna !happybth Bafka: Smakosz przesmaczny Patryk: gdzie foto Bafki wcinaj?cej pieroga ?? !piwko Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Bafka: Smakosz przesmaczny !happybth Czy o to zdjęcie chodzi !piwko Odnośnik do komentarza
Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2009 A kto zrobił Ci takie zdjęcie? Ludzie to s? ................, sam nie je i drugiemu nie da Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2009 A kto zrobił Ci takie zdjęcie? Patryk nie mam pojęcia !YES Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi