Kordian Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 !piwko No milo słyszeć ze się odnalazła,a finał faktycznie zaskakuj?cy. Mały remoncik i będzie jak nówka.!! Życzę szybkiego powrotu na trasę.
Lolek Opublikowano 13 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2009 adams napisał(a): A sk?d ów człowiek wiedział, że to twój skuter ? HA ! I mnie to zastanawiało...ale tylko przez chwilę. Niby łatwo rozpoznać, samochód na obcych blachach, skuter też...Mieszkam w tym miejscu już ponad 1,5 roku... Ale już się tym nie zajmuję, nie wnikam i nie chcę wnikać. Nie wychylam się, nie interesuję się....
wentyl Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Opublikowano 15 Sierpnia 2009 A ja dopiero dzis sie zorientowałem po uszkodzeniach, że to jest Twoja Majka i parkujemy obok siebie.. Wygl?da to tak sobie ale najważniejsze, że jest w cało?ci.
Lolek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2009 LOMATKO ! Burgolot pod plandek? ! Witam s?siedzie
Gość mzyka Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 To ja mam tylko ooogromn? pro?bę, bo nie doczytałam, w której czę?ci Warszawy takie "przygody" mog? się przytrafić parkuj?cym na ulicy skuterom?
Lolek Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2009 mzyka napisał(a): To ja mam tylko ooogromn? pro?bę, bo nie doczytałam, w której czę?ci Warszawy takie "przygody" mog? się przytrafić parkuj?cym na ulicy skuterom? Praga Północ, okolice dworca Wileńskiego i ulicy Białostockiej.
Gość Lléo F Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Opublikowano 19 Sierpnia 2009 Lolek napisał(a): mzyka napisał(a): To ja mam tylko ooogromn? pro?bę, bo nie doczytałam, w której czę?ci Warszawy takie "przygody" mog? się przytrafić parkuj?cym na ulicy skuterom? Praga Północ, okolice dworca Wileńskiego i ulicy Białostockiej. Ja tylko podpowiem, że w pobliżu jest dziupla skuterowa... niejednokrotnie tam przejeżdżaj?c widzę stoj?ce sprzęty - zbyt dużo jak na 1 m. kw. Niejednokrotnie się zastanawiałem WTF... żadnego mechanika, żadnej wulkanizacji, wypożyczalni, baru dla squtersów... teraz się domy?lam... Przepraszam z góry za os?d, ale trzy przecznice dalej zwinęli mi bardzo oryginalne (warto?ciowe) lusterka od mojej hondy... nie do zdobycia na rynku. Pozdrawiam Lléo F
Rekomendowane odpowiedzi