Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kradzież - pro?ba o rozgl?danie się

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!piwko No milo słyszeć ze się odnalazła,a finał faktycznie zaskakuj?cy. Mały remoncik i będzie jak nówka.!! Życzę szybkiego powrotu na trasę.

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Lolek

14

• misioooo

4

• magart

3

• melmacie

2

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  adams napisał(a):
A sk?d ów człowiek wiedział, że to twój skuter ?

HA ! I mnie to zastanawiało...ale tylko przez chwilę. Niby łatwo rozpoznać, samochód na obcych blachach, skuter też...Mieszkam w tym miejscu już ponad 1,5 roku...

Ale już się tym nie zajmuję, nie wnikam i nie chcę wnikać. Nie wychylam się, nie interesuję się....

Opublikowano

A ja dopiero dzis sie zorientowałem po uszkodzeniach, że to jest Twoja Majka i parkujemy obok siebie..

Wygl?da to tak sobie ale najważniejsze, że jest w cało?ci.

Opublikowano

LOMATKO ! Burgolot pod plandek? ! Witam s?siedzie :P

Opublikowano

To ja mam tylko ooogromn? pro?bę, bo nie doczytałam, w której czę?ci Warszawy takie "przygody" mog? się przytrafić parkuj?cym na ulicy skuterom?

Opublikowano
  mzyka napisał(a):
To ja mam tylko ooogromn? pro?bę, bo nie doczytałam, w której czę?ci Warszawy takie "przygody" mog? się przytrafić parkuj?cym na ulicy skuterom?

Praga Północ, okolice dworca Wileńskiego i ulicy Białostockiej.

Opublikowano
  Lolek napisał(a):
  mzyka napisał(a):

Praga Północ, okolice dworca Wileńskiego i ulicy Białostockiej.

Ja tylko podpowiem, że w pobliżu jest dziupla skuterowa... niejednokrotnie tam przejeżdżaj?c widzę stoj?ce sprzęty - zbyt dużo jak na 1 m. kw.

Niejednokrotnie się zastanawiałem WTF... żadnego mechanika, żadnej wulkanizacji, wypożyczalni, baru dla squtersów... teraz się domy?lam...

Przepraszam z góry za os?d, ale trzy przecznice dalej zwinęli mi bardzo oryginalne (warto?ciowe) lusterka od mojej hondy... nie do zdobycia na rynku.

Pozdrawiam

Lléo F