Lolek Opublikowano 29 Lipca 2009 Autor Opublikowano 29 Lipca 2009 Na serio - ja bym nie szedł na układ, ale miałbym dyktafon etc. zawsze w pogotowiu jakby się "kto?" odezwał i to bym zgłosił gdzie trzeba ;-) Układ układem, psy już wiedz?, dzielnicowy ( ten co podobno zna tu każdy k?t) też wie, zreszt? on sam co? wspomniał, żeby się jako? ogłosić w?ród tutejszej "młodzieży". Wiecie jak to jest, czasami za wszelk? cenę chce się odzyskać to co się straciło....do głowy przychodzi wiele dziwnych pomysłów. A tak naprawdę nie my?li się w tym okresie za dobrze ( lekko mówi?c ) Na razie nie gadałem z nikim, biję się z my?lami - rozdwojenie jaĽni mi się pogłębia, jeszcze cholera na doktora od czubków nie wyrobię ! @Melmacie: "Ja zdjecie wydrukowalem i mam w portfelu razem z numerem" ŁOMATKO ! ŁOJEZU ! ŁONIEMIAŁEM ! Gdybym mógł to bym Cię wy?ciskał jak brata, BA ! Ucałował bym CIę nawet ! Jak takiego rodzonego, jedynego, najjedyńszego brata ! Gdziekolwiek moja Majka jest, może czuć się doceniona ! Na razie czeka mnie katamaran, puszka, czy jak to zwać no i korki przebrzydłe....A przez te kilka miesięcy tak dobrze było ?migać po Wawie bez niepotrzebnych przestojów ! AHA jeszcze jedno. Nie ma co się kłócić, kolega Kmodzele wyraził to co pewnie czę?ć z nas by czuła, gdy miała kradzieżowe AC !YES Choć czasami można się po prostu przyzwyczaić do starszej maszyny, nowa, choćby nie wiem jak dobra nie zawsze tę star? zast?pi.... Ja nie miałem kradzieżowego AC, i dlatego dostanę po D.PIE !piwko Jutro - dzięki radzie jednego z kolegów - porozwieszam po okolicach ogłoszenie: "Znikn?ł skuter taki to, a taki. Dla uczciwego znalazcy nagroda..." Może co? wypłynie. Alledrogo też sprawdzam, pozostałe serwisy aukcyjne też, powiadomiłem kolegę z zaprzyjaĽnionego serwisu o kradzieży...Więcej mi do głowy nie przychodzi. Jeszcze raz dzięki za pomoc !
Noguru Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Życzę sukcesów w odzyskaniu majki będę sie rozgl?dał a jeĽdzi teraz tego trochę
Gość Mrozu Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Nawin?łem makaron na uszy kolegom z pragi i gocławia, więc może co? się u nich pojawi. Może kto? go w nocy buchn?ł i chciał się przejechać i stoi teraz gdzie? na ulicy. W Twojej okolicy na okolicznych skrzyżowaniach nie maj? kamer? Przecież duża czę?ć pragi jest z kamerami i może tam by było co? widać, czy w nocy poruszał się jaki? skuter czy np. bus. Zdjęcie mam już w telefonie, wiec może co? się zadziała.
Olsen Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Może wrzuć informację jeszcze tu. Oby Majka się znalazła.
Slavequs Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Od?wieżę temat, niech więcej osób zwróci uwagę na Twój skuter. Życzę powodzenia.
mariusz8180 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Bardzo mi przykro z tego powodu !piwko pozwoliłem sobie umie?cić tre?ć twojego posta na forum ?laskich motocyklistów oraz na moim Częstochowskim forum ( Motoczewa) im wiecej osób wie tym większe szanse może komu? się rzuci w oczy, może ktos co? słyszał kto wie !piwko Pozdrawiam !wchair Mariusz Cz-wa
kmodzele Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Przepraszam, rzeczywi?cie czę?ć mojego poprzedniego postu jest durnowata. Czasem wychodzi brak pi?tej klepki. !wchair Chyba bym kupił jakiego? pre-paida i rzeczywi?cie rzucił ogłoszenia w okolicy, podaj?c ten tymczasowy numer. Je?li pojazd jest jeszcze w cało?ci, to moze złodziej b?dż jaki? jego znajomy się skusi. Zawsze może powiedzieć, że widział w rowie i skojarzył z ogłoszeniem i za parę złotych wskaże, gdzie ten rów. Policjanci chyba nic nie zrobi?. Ew. mog? skojarzyć jakie? zgłoszenia z tego okresu.
Lolek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Dziękuje Wam wszystkim za miłe słowa i za wsparcie w umieszczaniu mojego postu na innych forach ! W tym wszystkim co się stało była to jedna z niewielu miłych rzeczy, która mnie spotkała ! ALE ! Majka się znalazła ! Wła?nie przed kilkunastoma minutami ! Okoliczno?ci dziwne, cholernie dziwne...W życiu bym się nie spodziewał.... W skrócie wygl?dało to tak: Przychodzi kole? do domu, pyta się o mnie i mówi, że wie gdzie jest i może przyprowadzić. Szczęka mi opadła ! Za gapowe niewiele - na mał? imprezę w barze na Pradze, gdzie piwo z kija kosztuje 4 pln ! Szansa jedna na milion, więc ubiegam ewentualne głosy w stylu "nie trzeba było płacić ". Tego nie można było odpu?cić. Majka warta między 5 a 6 - teraz sezon to ceny podskoczyły, ale mi chodzi o to ile zapłaciłem i ile w ni? włożyłem. Kilka procent warto?ci każdy by zapłacił bez zaj?knięcia ! Tym bardziej, że już j? mam na parkingu ! To tylko moje zdanie i każdy może się z nim nie zgodzić Wracaj?c do tematu. Majka już jest, ale jest też kilka problemów. Zniszczona stacyjka, poprzecinane kable pod stacyjk?, rozwalona osłona stacyjki i plastiku pod kierownic?. Chciałbym prosić Was o pomoc. Zanim popatrzę na Alledrogo, może kto? z Was ma stacyjkę do Majesty z rocznika 2002? A może i znajdzie się kto? kto ma wiedzę jak to wszystko poskładać do kupy? PS. Piszę w tym temacie, bo wydaje mi się, że nie ma sensu zakładać nowego. Je?li kto? może i zechce mi pomóc będę bardzo wdzięczny ! PS 2. A jednak ! Zobaczymy się na trasie jeszcze w tym sezonie !
Gość Mrozu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Cieszę się razem z Tob?,że udało Ci się ze sprzęcikiem. jak chcesz to możemy się umówić w sobotę to podjadę moja yp'k? i zobaczysz jak idzie wi?zka i j? poskładamy do kupy. pozdro
Lolek Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Mrozu z Nieba, a może raczej z Burgmanii mi spadasz Sobotę na szczę?cie mam woln?. Dostosuję się do Ciebie. Jak już sobie ustalisz plan dnia, to daj znać. Będziemy czekać
Gość Mrozu Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Ok pode?lij mi na PW swój nr telefonu a ja odezwę się w pi?tek do Ciebie. Pozdro
Artemis Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Wielkie gratulacje!!!Dobrze że się znalazła, bo mnie już szyja od rozgl?dania rozbolała Super!
monk Opublikowano 9 Sierpnia 2009 Opublikowano 9 Sierpnia 2009 No to mamy happy end Shakespeare przewraca się w grobie, ale można mu wybaczyć -nie zaznał jazdy na skutrze
mariusz8180 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Cze?ć Ciesz się że Majka się odnalazła Pozdrawiam
Lolek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A jak ja się cieszę, troszkę jest podrapana, przybyło odprysków lakieru, otarć i innych znaków...ALE ! Moja Majka ma już niezł? historię ! HA ! Trzeba to wpisać w ksi?żkę pojazdu
misioooo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Pisz pisz. Potem jak by? sprzedawał będziesz mógł ładny opis zrobić "Ja i Majka - nasze przygody". Mój pierdzityłek niestety nie ma historii bogatej... Może dlatego co? nie chce się sprzedać? Nikt nie wierzy, że 12tys bezproblemowo przejeĽdził etc.?
Lolek Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2009 ...Mój pierdzityłek niestety nie ma historii bogatej... Mimo niew?tpliwej przewagi je?li chodzi o historię, nie życzę Ci podobnych "przygód".
Noguru Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Wielkie graty w końcu własne cudo rzecz ?więta do zobaczenia na trasie
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Sierpnia 2009 W czepku urodzony Fajnie, że majka się znalazła
adams Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 A sk?d ów człowiek wiedział, że to twój skuter ?
melmacie Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Mimo wszystko dobry koniec. Pozdrawiam
oyooyo Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Niemiła przygoda. Dobrze, że ten etap się skończył. Pozostało Ci jeszze j? wypie?cić do poprzedniego stanu. Powodzenia.
magart Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Opublikowano 10 Sierpnia 2009 Lolek wielkie gratki !OKK , że Maja się znalazła. Powodzenia w szybkiej rekonwalescencji. Do zobaczenia na trasie.
Rekomendowane odpowiedzi