Mors Opublikowano 29 Lipca 2009 Opublikowano 29 Lipca 2009 Niestety - Xcitingów brak... Następne najwcze?niej kwiecień 2010, bardziej możliwe, że czerwiec... Powinny być w paĽdzierniku lub nawet we wrze?niu tego roku. Jak byłem na pierwszym przegl?dzie to "podsłuchałem" rozmowę w Motorlandzie, że ludzie strasznie o nie pytaj? i trzeba co? z tym zrobić. Oczywi?cie mogła to być luĽna rozmowa i nic z tego nie wyniknie, ale może jednak warto spróbować zadzwonić do nich za tydzień lub dwa. Też mam Bet&Wina'a z przebiegiem 7kkm i potwierdzam, że nie dzieje się z nim absolutnie nic. Benzyna, olej i do przodu.
Kordian Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 |ledz?c nowo?ci marki Kymco, troszkę szkoda ze nasz główny dystrybutor jest trochę w tyle. Nasi s?siedzi maj? te nowe modele już dostępne a my znów troszkę poszkodowani.
misioooo Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 |ledz?c nowo?ci marki Kymco, troszkę szkoda ze nasz główny dystrybutor jest trochę w tyle. Nasi s?siedzi maj? te nowe modele już dostępne a my znów troszkę poszkodowani. Popatrz na to z drugiej strony :-) Lepiej niech ów s?siedzi testuj? i darmowe betatesty przeprowadz?, a do nas już poprawione i wyleczone z chorób wieku dziecięcego dotr? te nowo?ci. Ja osobi?cie nie piszę się na betatestera sprzętu za 15-20tys pln... No, chyba, że to będzie Downtown !happybth
Lucjan73 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Niestety - Xcitingów brak... Następne najwcze?niej kwiecień 2010, bardziej możliwe, że czerwiec... Dziwne niby brak a ogłoszeń całkiem sporo >>Ogłoszenia<< O co chodzi? Może u głównego impoterea już nie ma a w poszczególnych salonach jeszcze s? !wchair
misioooo Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Lucjan to wynika z tego, że poszczególni dealerzy różnie je "bior?" z Motor-landu. Jedni bior? w depozyt (i te egzemplarze figuruj? u importera w magazynie). Inni musz? je kupić od motor-landu. I tych już nie ma wg importera, bo zostały sprzedane. Zatem jak jaki? dealer mniejszy (bo zwykle Ci musz? kupować) ma, to jeszcze s?. Dodam, że często ogłoszenia s? na wyrost. Dealerowi nie chce się sprawdzić czy s? dostępne i po prostu daje ogłoszenie. Jak klient się zgłosi to dostanie info, że "sory gregory", ale nie ma !wchair
Lucjan73 Opublikowano 30 Lipca 2009 Opublikowano 30 Lipca 2009 Vespa to klasa sama w sobie, a reszta skuterów w stylu retro to tylko jej repliki. Mam jeszcze jednego faworyta !wchair >>KLIK<<
misioooo Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Przepraszam za podwójnego posta, ale co? mi edycja nie włazi z zapasowego komputera :/ Kymco Downtown to najwyraĽniej następca/kontynuacja/brat serii "dinków" :-) Kymco SuperDink :-)
Kordian Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 !piwko Całkiem sympatycznie się prezentuje, widać ze zastosowali trochę ciekawostek jak na 125ccm. Cało?ć sprawia miłe wrażenia. !scooter
Marynarz Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Vespa to klasa sama w sobie, a reszta skuterów w stylu retro to tylko jej repliki. Mam jeszcze jednego faworyta >>KLIK<< Oj szkoda że nie robi? Hondy Shadow jako 250ccm i ciut większej... takiej w sam raz dla mnie Bardzo mi się podoba ten old skul stajl
adamgt Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 ten downtown 300 zajefajny, przymierzam sie do czego? większego w przyszlym roku a ten jest całkiem całkiem, taki x-max po face-liftingu !happybth. Z dostępnych u nas podobnych skutów jest Sym Citycom 300i, tylko w nim silnik 263 ccm no i cena jak za SH300i,a to jednak nie Honda (dla mnie to nawet nie Kymco, chociaż sprzedaj?cy upieraj? się, że lepsze od Kymco), żeby nie wiem jak bardzo chcieli. Mam nadzieję, że motor-land dostrzeże potencjał fanów Kymco i uderzy też w maksi zamiast skupiać się na pizzeriach. Trochę wyobraĽni i PRu i sukces murowany.
misioooo Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Opublikowano 4 Sierpnia 2009 Ano, np. taki Xciting 250ccm !happybth U nas wielu nie ma niestety, ale patrz?c na ceny na zachodzie to w PL niewiele tańsze by to od 500ccm było więc pewnie dlatego nie ?ci?gaj?. Kymco jak dla mnie w Polsce to tylko Xciting, ewentualnie People S 250ccm jako wołek roboczy (taka tańsza Honda SH300). New Dink to jaka? porażka - wygl?d fajny, taki "maxi", ale silnik 175ccm tylko... Agility 125 to mieszczuch, gdzies dalej raczej nie wyskoczymy na tym...
Bierut Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Opublikowano 5 Sierpnia 2009 Podsumowuj?c temat. Firmo Motorland wnioskujemy o sprowadzenie na przyszły sezon wystarczaj?cej ilo?ci Xcitingów 500 i Downtownów (SuperDinków) 300. A że złotówka sie stabilizuje to prosimy również o redukcję cen. W ten oto sposób zyskacie wielu nowych klientów !scooter
Kordian Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Z tego co już wyczytałem w necie już jest w sprzedaży w Polsce KYMCO MYROAD 700i. Czy widzieliście już go w salonach sprzedaży jak na żywo wrażenia ? !OK
Marynarz Opublikowano 29 Października 2009 Opublikowano 29 Października 2009 Tia.. w necie jest wszystko, tylko jakoś nikt go LIVE nie widział !OK
Klubowicze fundi600 Opublikowano 29 Października 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Października 2009 Tia.. w necie jest wszystko, tylko jakoś nikt go LIVE nie widział !OK http://gielda.scigacz.pl/Kymco,My,Road,700i,M968200.html
Mors Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 Z tego co już wyczytałem w necie już jest w sprzedaży w Polsce KYMCO MYROAD 700i.Czy widzieliście już go w salonach sprzedaży jak na żywo wrażenia ? !happybth Jeden stoi w Motorlandzie. Jakość lakieru i plastyków identyczna jak w Xcitingu, czyli umiarkowana. Przeciętna 50-tka od Kymco na twardszy lakier. Ogólnie wygląd jest ok, ale nie powala na kolana. Jeśli komuś w miarę podoba się Xciting, to MyRoad też powinien. Dostępny jest tylko w kolorze czarno-szarym, co zapewne zmniejsza zdecydowanie ilość potencjalnych zainteresowanych.
piecuch4 Opublikowano 1 Listopada 2009 Opublikowano 1 Listopada 2009 I dorzućmy jeszcze Aprilię habana osobiście polecam (super zawieszenie , bardzo wygodny, no i silnik Minarelli ) przejechałem nią ok 20 tyś bez żadnego dłubania a miała wtedy 8 lat qrde ale się OT zrobił
marcin62 Opublikowano 21 Listopada 2009 Opublikowano 21 Listopada 2009 myroad700i na targach, pozwoliłem sobie wrzucić:
GrzechoCnik Opublikowano 23 Listopada 2009 Opublikowano 23 Listopada 2009 Tiaaaa!! Najbardziej podoba mi się ta biała karoseria poniżej czarnego pasa !piwko Jak widać kamerzyście też !OKK
czaro69 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 Witam wszystkich, czy ktoś z Szanownego Grona jeździł Myroad 700??
marcin62 Opublikowano 24 Listopada 2009 Opublikowano 24 Listopada 2009 hej. przypuszczam że jak by jeździł to już by ktoś napisał o tym fakcie na forum. Były pogłoski że stał u przedstawiciela Kymco w salonie (tak na forum pisano). Ogólnie jest bardzo mało świeżych informacji co do tego modelu, wszystkie wiadomości są stare i się powtarzają. Nic nowego nie słychać nie widać, może w 2010r.
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Myroad 700 był przez jakiś czas w salonie hondy w bydgoszczy na ul. fordońskiej 116..Niestety już go nie ma.pozdrawiam
dr.big Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 Wydaje mi sie, ze mogl to byc jedynie "dummy" . Stalo ich troche po wystawach i co znaczniejszych dealerach ... Od jakis 2- 3 lat zapowiadana jest juz tuz- tuz sprzedaz, ale jakos za kazdym razem prezentacja pojazdu rozchodzi sie po kosciach . Tak przynajmniej bylo do tej pory.
MISIEK Opublikowano 30 Listopada 2009 Opublikowano 30 Listopada 2009 "Czaiłem się" na MyRoada ale... -zresztą i tak według najnowszych wieści nie będzie w sprzedaży nawet w sezonie 2010... Może to i dobrze -widocznie tak miało być i teraz czekam na Hondę SW-T400... tzn. zbieram kasę
Rekomendowane odpowiedzi