Kordian Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Chciałbym poinformować wszystkich miło?ników lotnictwa i pokazów lotniczych, że w tym roku odbędzie się : XI edycja Międzynarodowych Pokazów Lotniczych AIR SHOW odbędzie się 29 i 30 sierpnia 2009 roku na lotnisku wojskowym w Radomiu na ul. Lubelskiej 150. Impreza jest ciekawa oby tylko pogoda dopisała. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 !w00t Obecny... i to w sobotę Bo jak co?by spadło to w niedzielę pokazów nie będzie już Odnośnik do komentarza
Gość Dragon Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Ja również planuję tam być z familjad?... Odnośnik do komentarza
orcio Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 super sprawa szkoda że nie dam rady tam być zawsze chiiałem !OKK Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 !V Obecny... i to w sobotę Bo jak co?by spadło to w niedzielę pokazów nie będzie już No i moje plany poszły w piz*** !piwko !piwko Wła?nie się dzi? dowiedziałem że 29/30 mamy w firmie wielk? wyprz... !piwko No mówi się trudno, następne pokazy w Radomiu już za 2 lata !OKK Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 27 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 wyrazy współczucia Marynarz........ jak pech to pech. !OKK No bardzo żałuję ze cię nie będzie na tej imprezie. Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 27 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Obecny !OKK Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Obecny, najprawdopodbniej w oba dni, niestety nie moturem Ale polecam niedzielę zdecydowanie, bo tylko w drugi dzień będ? Red Arrows. Widziałem ich miesi?c temu po raz pierwszy i hucznie polecam Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 30 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 !happybth No ja też obecny będę, dwa dni.. !happybth Odnośnik do komentarza
Niunio Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Pojadę i ja. Nie wiem tylko czy na dwa czy na jeden dzień.Jak wymy?lę jaki? nocleg to pewnie na dwa. Odnośnik do komentarza
monk Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Ale polecam niedzielę zdecydowanie, bo tylko w drugi dzień będ? Red Arrows. He, he, panowie z RedArrows.. kiedy? (pomiędzy 96-00) panowie pojawili się w Dęblinie. I tak jako? przypadkiem spotkali?my na garnizonie RedTwo i którego? tam jeszcze. Ledwo na nogach się trzymali, gdyby nie efekt współpracy... Mieli widoczne problemy z polskim paliwem !OKK Ale na drugi dzień dziarsko polecieli.. Odnośnik do komentarza
Krzyżówka Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2009 Witam!! Wybieram się na Air Show z chłopakiem:) pytanie do burgmaniaków z Radomia lub okolic, czy wiedz? gdzie można znaleĽć tani nocleg w Radomiu, bardzo proszę o jakie? namiary na taki nocleg na MP !kisss !kisss będziemy bardzo wdzięczni Pozdrawiam Krzyżówka z Smółk? Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Super impreza, chociaż widoku dwóch zderzaj?cych się Zlinów z zespołu Żelazny nie zapomnę do końca życia. http://www.zelazny.azl.pl/ Odnośnik do komentarza
kopajt Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2009 Ja również zapraszam na Air Show Co do noclegów - można już zapomnieć o złapaniu czegokolwiek w "normalnych" cenach - niektórzy sobie rezerwowali miejsca pół roku temu... Jak widać zreszt? w tym w?tku: http://lotnictwo.net.pl/3-tematy_ogolne/16..._w_radomiu.html Odnośnik do komentarza
Krzyżówka Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Niestety nie znaleźliśmy noclegu żadnego więc musimy zrezygnować z tak super wydarzenia !happybth Pozdrawiam Krzyżówka i Smółka Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 !scooter No szkoda ze musieliście, zrezygnować... Ale czasem odrobina spontanu , jak bysie przyjechali możliwe ze byście złapali jakieś lokum. A od dziś pojawią się maszyny które będą brały udział w Air Show. Już czuje się na lotnisku klimacik imprezy. Tylko oby pogoda dopisała !OKK Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Jako iż w tym roku nie mogę uczestniczyc w tak świetnej imprezie to chociaż mam nadzieję że uraczycie nas jakimiś fotkami Nich Burgmania zaistnieje na Air Show !scooter Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wybieram się prawdopodobnie w niedzielę, tylko niech ktoś podrzuci w jakich godzinach odbywają się pokazy. Odnośnik do komentarza
waszlo Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wybieram się prawdopodobnie w niedzielę, tylko niech ktoś podrzuci w jakich godzinach odbywają się pokazy. http://www.airshow.sp.mil.pl/index.php/pl/pokaz-dynamiczny Pokazy zaczynają się o 10 i kończą o 18. Ja też będę leciał w niedzielę, może się jakoś ustawimy? Odnośnik do komentarza
Kubus Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Wyruszam w sobote wieczorem ;] koło 16-17 Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2009 !OK Na chwile obecną trwają treningi, pogoda dopisuje. !OK Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Ja też będę leciał w niedzielę, może się jakoś ustawimy? Z Piotrkowa wyjeżdżam o 9, jeśli miałbyś ochotę to zapraszam do wspólnej podróży. !V Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dziś pogoda, Dopisuje.. Bo wczoraj niestety deszcz, dal się we znaki bardzo i nie było pokazów. Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Dostałem właśnie SMS-a - spadł Suchoj. Mam nadzieję, że pilot się katapultował. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Niestety piloci nie zdążyli się katapultować mimo tego, że mieli taką możliwość aż do poziomu 0 Ok. 13.20 SU 27 runał na ziemie... a dziś już prawie się łamałem żeby przyjechać do Radomia na ten pokaz... echh... patrząc na film z tragedii nie wyglądało to ciekawie... tak jakby Białorusini chcieli pokazać więcej niż pozwalają prawa fizyki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi