Gość Kopytko Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Witam Przymierzam się do zamawiania czę?ci ze strony http://www.easyparts.n jak wiadomo wysyłka kosztuje 15 ojro więc ok 60zł. Chciałem spytać czy kto? byłby chętny na wspólne zamówienie tak by podzielić koszty wysyłki i wyedy wyjdzie znacznie taniej Najlepiej osoby z warszawy żeby łatwej się spotkać ( kasa, odbiór itp) Jest kto? chętny? Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 24 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Wła?nie miałem zamówić pasek do M400 bo ceny w PL powalaj? ( prawie 143 euro ) , ale nie wiadomo czemu cena tegoż paska wzrosła nagle z 90 na 117 euro , gdyby? zamawiał to daj znać , może się przył?czę !w00t Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 (...) nie wiadomo czemu cena tegoż paska wzrosła nagle z 90 na 117 euro (...) Niestety . Kupowałem osobi?cie we Włoszech (dokładnie przed miesi?cem) i zapłaciłem za pasek 124 eurusy. Dostałem potem na wszystkie zakupy "sconto", ale na pewno nie wyszło taniej niż 120. Kryzys? Odnośnik do komentarza
Sympatycy zegar Opublikowano 25 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 witam jestem chętny wysłałem wiadomo?ć na priva pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Gość Kopytko Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Zegar nie dostałem żadnej wiadomo?ci Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 27 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 A'propos zakupu czę?ci do w innych krajach , s? 2 sklepy w USA , gdzie np. za pasek do M400 wołaj? ok. 130 $ , tylko że cena wysyłki jest niestety równa warto?ci paska . W drugim sklepie tenże pasek kosztuje ok. 118$ , ale cena wysyłki nie jest dokładnie podana , pisz? co? o kosztach zależnych od tego jakim statkiem płynie towar do Europy , także w ciemno kupować to zbyt duże ryzyko !piwko Odnośnik do komentarza
Gość Kopytko Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Robson wole nie ryzykować i zakupić na http://www.easyparts.nl tym bardziej, że już wiele osób z PL robiło tam zakupy i byli zadowoleni. Ceny... wiadomo może nie s? niższe ale dostępno?ć lepsza niż u nas !happybth Odnośnik do komentarza
Wookash Opublikowano 30 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Ja też bym co? wzi?ł. Napisz do mnie na gg jak będziesz. Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 30 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2009 Robson wole nie ryzykować i zakupić na http://www.easyparts.nl tym bardziej, że już wiele osób z PL robiło tam zakupy i byli zadowoleni. Ceny... wiadomo może nie s? niższe ale dostępno?ć lepsza niż u nas Zgadza się , tylko dlaczego w przeci?gu kilku dosłownie dni pasek podrożał prawie 30 euro , chociaż z drugiej strony i tak wychodzi tam na razie najtaniej - czyżby rodacy nagminnie kupowali czę?ci do !scooter u Holendrów !OKK i podnie?li ceny ??? Odnośnik do komentarza
Gość Kopytko Opublikowano 31 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2009 Chwilowo chętnych jest 2 + ja . Wooki oraz Bogumilek. My?lę, że w przyszłym tygodniu co? zrealizujemy. Odnośnik do komentarza
Sympatycy zegar Opublikowano 2 Sierpnia 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2009 witam cały czas i ja jestem chętny-wysłałem ci odpowiedĽ na priva może spotkamy się w czwartek w młynie to pogadamy? pozdrawim Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi