mik72 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Witajcie, jak wiecie sprzedałem swojego burgiego koledze Mick71 - którego serdecznie pozdrawiam. Mam odebrać Hondę Deauville, ale jeszcze nie zapłaciłem, bo urlop. Ci?gle jednak my?lę, czy nie zostać przy skuterze. Wybór może być tylko jeden burgi - 650. I tu pytanie - skuter ma wyskalowanie w milach - czy jest możliwe zmienić na kilometry? Jaki? przel?cznik, magiczna kombinacja przycisków? Proszę o info. Pozdrawiam mik72 Odnośnik do komentarza
Poldergeist Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Mam ten sam problem z Piaggio X 9. Była na ten temat rozmowa, tylko że nie mogę jej od dłuższego czasu znaleĽć. Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 Moze tak : konverter do suzuki lub podobno w hondach tak: if you hold down upper button on the dash, it will switch mph to kph and miles to km on the odo and viceversa Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
zyzio Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 ooo czy to zadziała w moim Silverze który tez jest w mph? Da się tak?? Odnośnik do komentarza
rudy_56 Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 B650 - właczyc na przebieg ogólny długo przytrzymać reset i juz s? km Odnośnik do komentarza
Gość Gregor72 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 A może kto? wie jak to samo zrobić w Burgmanie AN250 K2? Było by super... Odnośnik do komentarza
dudekmotorek Opublikowano 25 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2016 Mam w nietypowe pytanie. Główna podziałka prędkości licznika w Yamaha Cygnus jest u mnie w milach a dodatkowa w km. Przeglądy miała zapisywane w milach . Zmierzyłem kilka razy na odcinku, którym dojeżdżam do pracy i wyszło że na liczniku pomimo iz prędkość pokazuje w milach , przebieg pokazuje w kilometrach. Porównywałem do auta i nawigacji i trasy wytyczonej na google. Chciałabym zapytać czy ktoś zaobserwował w innym skuterze podobne zjawisko w szczególności Yamaha. Chodzi mi oczywiście o liczniki w ktorych nie ma możliwości przełączania pomiędzy milami i km bez różnicy czy są mechaniczne czy wyświetlaczem. To daje inne spojrzenie na przebieg. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi