Gość KoDy_PL Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Hejka, Planujemy (wstępne plany) z Najlepsz? z Żon wypad do Bułgarii tak na dwa tygodnie (plan od 14/08 - 30/08). Może kto? chętny na mał? wyprawę na 2oo? Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2009 no i juz mamy to za soba !YES 16 dni - 5000 km, odwiedzone kraje: Slowacja, Wegry, Rumunia, Bułgaria, Serbia !sciana Zbieram sily na opisanie wszystkiego na blogu Pozdro, KoDy Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Też byłem, ale bez Serbii. Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Jezeli ktos zainteresowany opisem to zapraszam na Podróże Maxi skutem Odnośnik do komentarza
Gość Rebel Kari Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Super wyprawa, opis i fotki. Czekam na CD !OK Jak Wy się zapakowaliście na jeden skuter podziwiam ja mam z tym problemy. !piwko Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Profesjonalna relacja. Naprawdę wciąga. !piwko Zdjęcia tylko mogłyby być nieco większe. Czekamy na ciąg dalszy... pzdr Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Hejka, w galerii po prawej stronie na dole masz guzik FS (otworzy galerie na caly ekran) Fotki sa w rozmiarze 1024x768. Pzdr Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Super wyprawa, opis i fotki. Czekam na CD !OK Jak Wy się zapakowaliście na jeden skuter podziwiam ja mam z tym problemy. !piwko No właśnie sam nie wiem Najważniejsze, że się zmieściliśmy. Ogólnie zakładaliśmy, że będzie ciepło więc tylko po dwie pary długich spodni i cieplejszych bluz. Reszta to krótkie spodenki, koszulki. No i pranie robiliśmy w trakcie podróży Kolejne wpisy bede zamieszczał sukcesywnie (mam nadzieję, że dziś dodam 3 dni). pozdro Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 11 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Hehe, troszkę to mało "user friedly" !OK ale faktycznie, teraz to się dopiero ogląda !piwko dzięki, pzdr Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 wazne, ze dobrze dziala !piwko Pozdro Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wyprawa zacna, przejechane km. imponujące !!!! !zorro Czekamy na kolejne wpisy w dzienniku wyprawy. Gratuluję tak udanego wyjazdu za granicę i tych wrażenie jakie pozostały po wyjeździe. Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Wow, szacunek dla Ciebie, Plecaczka oraz Aprili. Włosi to budują "jednak" świetne maszyny Wycieczka zacna, kilometrów od cholery. Ale gdzie dostać tyłki z tytanu? - ja chyba bym nie usiedział. !zorro Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 11 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2009 Dodaliśmy dwa kolejne dni !zorro Następny update w poniedziałek, bo jutro jedziemy na weselicho Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 15 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2009 Przejechałem po drogach Rumunii około 1500 km i nie doświadczyłem 'extremów' opisanych przez Ciebie na szosach tego kraju. Raczej na Węgrzech rumuńskie i bułgarskie Tiry rozpychały się ze względu na wąskie szosy - nie chcieli hamować i czekać aż przejadą pojazdy z przeciwka. Jeden z Tirów jechał 'po ludzku'. Gdy mnie w końcu wyprzedził okazało się, że był z Olkusza czyli niemal mój sąsiad. Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Moze my mielismy pecha ... A czym jezdziles? Odnośnik do komentarza
Kordian Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 !piwko Milo się czyta, każdy kolejny dzień z wyprawy... Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 21 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2009 Często doświadczałem ciasnych wyprzedzeń. Jechałem B&W125. Odnośnik do komentarza
rafałek Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Piękna wyprawa. Ja pamiętam Bułgarię jako kraj oszustów i złodziei a Rumunię jako biedę z nędzą, ale to było jakis czas temu... Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 KoDy_PL - chylę czoła za taką wyprawę !wolf. Fajne foty !OKK Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Września 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 No to czekamy na dalszy ciąg !wolf Szkoda, że tak mało zdjęć !OKK pzdr Odnośnik do komentarza
Patryk92 Opublikowano 24 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2009 Piękna wyprawa. Ja pamiętam Bułgarię jako kraj oszustów i złodziei a Rumunię jako biedę z nędzą, ale to było jakis czas temu... Ja byłem rok temu, ale samolotem z biurem podróży. W miasteczku tuurystycznym było bardzo miło, przyjemnie i drogo. Na ulicy młode dziewczyny znające po kilka języków rozdają ulotki lub sojąc z menu danej restauracji i zachęcały do szkorzystania (pełna kultura), ale jak przejechaliśmy się podmiejskim do Varny to zobaczyliśmy prawdziwe realia. Oszukują jak tylko mogą. Piszą, że gałka kosztuje 1,80lv. Człowiek prosi o 2, a oni chcą 12lv. Jak się zaprotestuje to zabierają. Na przystanku ciągle się zatrzymują kierowcy pytając "taxi?". Ogólnie można zauważyć, że mieszkańcy bardzo ubogo żyją. Gybym się wybrał tam drugi raz to tylko miasteczko turystyczne i ani 1m dalej. PS> Ciotka tam studiowała więc mieliśmy tłumacza z ich akcentem. Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 Ehhh troche zalatani jesteśmy , ale mam nadzieję, że jutro najpóźniej coś dorzucimy PS Na prośbę Szorskiego postaram sie wrzucic więcej fotek Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 25 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2009 ....Na prośbę Szorskiego postaram sie wrzucic więcej fotek No to do listy proszących dopisz też mnie. Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Jak komuś mało zdjęć to wkrótce udostępnie zdjęcia ze swojej wyprawy, ale jak skończę. Na serwerze mam już 90% zdjęć. Dodam opis, ale będzie on długi i nudny, więc wystarczy stronę traktować jako link do zdjęć. Nie doświadczyłem złodziejstwa ani w Rumunii ani w Bułgarii. Nie zostałem napadnięty chociaż spałem sam i na dziko (oprócz Carewa). Ani nawet się nie bałem. W Rumuni jest pewnie bieda, ale mi ten kraj wydał się normalny i bardzo podobny do Polski. Stare samochody widziałem sporadycznie. Stare domy oczywiście znacznie częściej. Bułgaria wydała mi sie bardziej biedna z wyjątkiem wybrzeża. Ogólnie nie załuję wyprawy, zwłaszcza, ze miałem tylko 1 brzydki dzień w Rumunii, reszta słoneczna, a więc zupełnie inaczej niż w Polsce. Nawet upały mi nie przeszkadzały, a bardzo ich nie lubię bo najcieplej było w zasadzie po południu i to gdy przemierzałem stepy południowej Bułgarii i trochę w Rumunii. zdjęcia z wyjazdu Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 30 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Heh udalo mi sie wrzucic kolejne 3 dni !vampire Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi