Gość omek77 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam Może kto? z Burgmaniaków ma zainstalowan? jedna z nowszych map TomTom np.V.8.25.Chciałbym poznać opinie czy jest dużo dokladniejsza w porównaniu z poprzednimi wersjami.czy warto ja nabyć??? (ja mam navi Tom Tom One V4 a mapa V675) Temat przeniesiony do działu OT. MariuszBurgi Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 19 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Polecam Ci lekturę: KLIK Ogólnie, ja używam iGo 8.x.x.x i sobie chwalę. W Polsce AutoMapa EU też jest w miarę niezła. pzdr Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Polecam Ci lekturę:KLIK Ogólnie, ja używam iGo 8.x.x.x i sobie chwalę. W Polsce AutoMapa EU też jest w miarę niezła. pzdr Się nie dziwię. iGo to bardzo dobry program mapowy. Od czasu, gdy Navteq poprawił dane mapowe, to całkiem fajny zestaw. Dla odmiany Automapa dysponuje w Polsce najlepszymi danymi mapowymi przy lekko dupawym programie obsługuj?cym.... A cały mój powyższy wywód można o kant drzewa w lesie rozbić w wypadku kolego omek77, bo on ma nawigację TomTom i tylko mapy tej firmy s? mu potrzebne. Nie róbmy więce offtopa.... Kto? odpowie na pytanie emka??? Pozdrówka P.s. Czytałem gdzie? chyba, że TomTom wła?nie skumplił się z Navteq'iem i mapy te same, co w iGo i Garminie CNE..... Ale palca za tę wie?ć nie dam Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 24 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Nie róbmy więce offtopa.... Kto? odpowie na pytanie emka??? Nikt nie robi tu offtopa, Drogowiec, jakby? klikn?ł w linkę podan? przezemnie, zauważyłby?, że tam można wła?nie znaleĽć odpowiedĽ na pytanie Omka... !TAZ pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi