Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 18 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam.W dniach 23-26 wybieram sie na GP Węgier.Miałem jechać ale zgadałem się z ludzmi z Wrocławia i zaproponowali wspólny wypad samochodem bo razniej,weselej itp...Plan ma taki żeby dojechać skuterem do Wrocka,tam zapakować się do nich do auta i dalej na Wegry.W niedziele wrócić wieczorem po wy?cigu wsi??ć na skuta i ?mign?ć do Wawy.I tu moja ogromna pro?ba Czy kto? z szanownych maxi maniaków mieszkaj?cych we Wrocławiu mógłby przechować na 4 dni mojego skuterka?Może kto? z Was mieszka w domku z kawałkiem ogrodu lub na jakim? strzeżonym osiedlu albo ma miejsce na parkingu strzeżonym.Chodzi mi o to żebym mógł zostawić sprzęta i spać spokojnie.Oczywi?cie gwarantuje że odpowiednio sie odwdzięcze. Z góry wielki dzięki. Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam, u mnie możesz zostawić sprzęt. Problem w tym że mieszkam ~ 20 km przed Wrocławiem. Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 19 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 U mnie możesz. Garażu pełnego nie mam, ale zadaszenie na tyle wielkie, że i twój i mój się pomieszcz? i nic na nie nie napada z nieba. Do tego w domku jednorodzinnym lekko zabunkrowane za gratami będ? więc nikt nie wypatrzy i nie ma szans, że kto? obmaca !happybth Jakby co łańcuch 5kg mam to przypniemy dla pewno?ci. tel. 502 289 308 Pozdr - Paweł Odnośnik do komentarza
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 19 Lipca 2009 Autor Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2009 Sprawa obgadana i załatwiona z Misiooo. !happybth Tobie Lucjan73 też wielkie dzięki za propozycje. Wiedziałem że w razie potrzeby można na kogo? liczyć. !happybth Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Wiem, że się spóĽniłem, ale jakby co, to miejsce w garażu się znajdzie Pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi