Sympatycy szorstki Opublikowano 21 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2009 Niedużo tych zdjęć ale za to kask - klasa sama w sobie pzdr
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 21 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 Szacunek przez duże S. Znam wielu facetów którzy pierwsze zastanawiali by się przez dwa tygodnie czy jechać a potem przy tej pogodzie wymy?lili by jaki? powód by szybko wrócić !pomidor Naprawdę WIELKI SZACUN Tak trzymaj.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 Kask pierwsza klasa, może zgłosić jako patent !pomidor
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 kordian jeszcze trochę wakacji przed nami więc już się zastanawiam gdzie by tu pojechać szorstki przy tej pogodzie jako? nie miałam ochoty się zatrzymywać żeby fotki pstrykać !pomidor magrat no aż się zastanawiam czy nie zostawić go w tej wersji ;-) arturo taki deszczyk mnie nie wystraszy ;-) Wrzonio też się nad tym zastanawiam ;-)
dr.big Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Kask swietny, zabytki to juz raczej nie moja specjalnosc . Szacun za trase !pomidor .
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 dr.big to nie zabytek ale prototyp !pomidor:)
dr.big Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 dr.big to nie zabytek ale prototyp !pomidor:) A to przepraszam, nie wiedzialem ze te budowle sa prototypowe . Ale jak juz napisalem, na zabytkach sie nie znam, wiec moze faktycznie cos pobudowali na probe ....
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 o mamo !pomidor:) hihihi dr.big to ja Ľle przeczytalam co napisałe? zabytki jak najbardziej zabytkowe , przecudnej urody gotyk XIV w. - katedra ?w. Wita w Pradze , bo ruinka to chyba X - XI w.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 Bafka, dyg !pomidor:) dzięki
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 21 Lipca 2009 Brawo, ja to bym się przez dwa tygodnie zastanawiał, czy wyruszyć w tak? pogodę i chyba zostałbym w domu. Kask jest piękny. Gratulacje !pomidor PS. Tylko te prędko?ci jakie? takie duże
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Lipca 2009 Worlan, jak zaczynałam podróż było pięknie, może to mnie tłumaczy ? i moje maleństwo nie lubi wolniej i za to go kocham !pomidor ( oczywi?cie w granicach rozs?dku mu pozwalam tylko na autostradzie )
Kordian Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Joasia...?więte słowa jeszcze mamy troszkę wakacji i sezonu trzeba nabić troszkę km..i zobaczyć ciekawe zak?tki.. !pomidor Trzymam kciuki za twoja kolejna wyprawę, ja miałem przyjemno?ć poznać parę wspaniałych osób z forum w Kazimierzu na wyjeĽdzie zorganizowanym przez Marynarza. Sam bym znów z przyjemno?ci? gdzie? wyskoczył swoim maleństwem.
KAZI Opublikowano 21 Lipca 2009 Opublikowano 21 Lipca 2009 Wielkie gratki za odwagę i życzę jeszcze wielu takich przygód !OK Może ja też już niedługo zrobię sobie duuuż? wycieczkę - kusz? mnie mazury........
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2009 w ramach reklamacji dostałam ?rubkę, która mi odleciała i kask prawie jak nowy ale teraz i tak co chwilę sprawdzam czy jeszcze s?
Kordian Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Modyfikacja twojego kasku, wygl?dała imponuj?co... A swoja drog? taka przygoda ze ?rubk? w takiej trasie to rzecz nie miła. Ale finał szczę?liwy i to się liczy.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Lipca 2009 kordian31 no najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło; a Ty masz piękne tereny na wypady weekendowe , okolice Pielska Podlaskiego o ile pamiętam piękne s?
Gość Morley Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Ten Twój kask to jet, prawda? Mocno huczy przy maksymalnej prędko?ci - bo u mnie w JetStream-ie powyżej 120 to normalnie jeden huk, a na oko patrz?c bardziej zabudowany
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 23 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2009 Morley a ja nawet nie wiem czy mój kask to jet a huczy ale ponieważ nie mam porównania z innymi bo to mój pierwszy kask to trudno mi powiedzieć czy bardzo czy nie, jeżdżę w nim słyszę co się dzieje naokoło, wytrzymać się da
Gość Morley Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 No kruca... Jedyne co mi w takim razie do głowy przyszło, to to, że szyba Cię nieĽle kryje i osłania przed uderzeniem wiatru. Podejrzewam, że dowodem na Twój wysoki V-max jest wła?nie to, że mocowanie szybki odleciało - jety raczej nie s? do ?migania w takie prędko?ci !piwko Dobre Dobre
Wookash Opublikowano 25 Lipca 2009 Opublikowano 25 Lipca 2009 A ja wła?nie siedzę na campingu w Pradze Pozdrawiam
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 25 Lipca 2009 Wookash miłego pobytu w Pradze
melmacie Opublikowano 31 Lipca 2009 Opublikowano 31 Lipca 2009 Pozdrowionka i gratulacje ze Szczecina !scooter
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 1 Sierpnia 2009 Autor Klubowicze Opublikowano 1 Sierpnia 2009 dyg, dzięki z Rybnika
Rekomendowane odpowiedzi