Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Niedużo tych zdjęć ;) ale za to kask - klasa sama w sobie :D

pzdr

Opublikowano

kask - normalnie miód malina :D;)

• Klubowicze
Opublikowano

Szacunek przez duże S. Znam wielu facetów którzy pierwsze zastanawiali by się przez dwa tygodnie czy jechać a potem przy tej pogodzie wymy?lili by jaki? powód by szybko wrócić !pomidor

Naprawdę WIELKI SZACUN

Tak trzymaj.

• Klubowicze
Opublikowano

Kask pierwsza klasa, może zgłosić jako patent !pomidor

• Klubowicze
Opublikowano

kordian jeszcze trochę wakacji przed nami więc już się zastanawiam gdzie by tu pojechać

szorstki przy tej pogodzie jako? nie miałam ochoty się zatrzymywać żeby fotki pstrykać !pomidor

magrat no aż się zastanawiam czy nie zostawić go w tej wersji ;-)

arturo taki deszczyk mnie nie wystraszy ;-)

Wrzonio też się nad tym zastanawiam ;-)

Opublikowano

Kask swietny, zabytki to juz raczej nie moja specjalnosc whist . Szacun za trase !pomidor .

• Klubowicze
Opublikowano

dr.big to nie zabytek ale prototyp !pomidor:)

Opublikowano
dr.big to nie zabytek ale prototyp !pomidor:)

A to przepraszam, nie wiedzialem ze te budowle sa prototypowe ;) . Ale jak juz napisalem, na zabytkach sie nie znam, wiec moze faktycznie cos pobudowali na probe ;):Pwhist ....

• Klubowicze
Opublikowano

o mamo !pomidor:) hihihi

dr.big to ja Ľle przeczytalam co napisałe? whist:P zabytki jak najbardziej zabytkowe , przecudnej urody gotyk XIV w. - katedra ?w. Wita w Pradze , bo ruinka to chyba X - XI w.

Opublikowano

Szacun za podróż !pomidor w samoto?ci whist

• Klubowicze
Opublikowano

Bafka, dyg !pomidor:) dzięki

• Sympatycy
Opublikowano

Brawo, ja to bym się przez dwa tygodnie zastanawiał, czy wyruszyć w tak? pogodę i chyba zostałbym w domu. ;) Kask jest piękny. whist Gratulacje ;) !pomidor

PS. Tylko te prędko?ci jakie? takie duże :):P

• Klubowicze
Opublikowano

Worlan, jak zaczynałam podróż było pięknie, może to mnie tłumaczy ? i moje maleństwo nie lubi wolniej ;):) i za to go kocham !pomidor ( oczywi?cie w granicach rozs?dku mu pozwalam tylko na autostradzie )

Opublikowano

Joasia...?więte słowa jeszcze mamy troszkę wakacji i sezonu trzeba nabić troszkę km..i zobaczyć ciekawe zak?tki..

!pomidor

Trzymam kciuki za twoja kolejna wyprawę, ja miałem przyjemno?ć poznać parę wspaniałych osób z forum w Kazimierzu na wyjeĽdzie zorganizowanym przez Marynarza. Sam bym znów z przyjemno?ci? gdzie? wyskoczył swoim maleństwem.

Opublikowano

Wielkie gratki za odwagę i życzę jeszcze wielu takich przygód !OK Może ja też już niedługo zrobię sobie duuuż? wycieczkę - kusz? mnie mazury........

• Klubowicze
Opublikowano

w ramach reklamacji dostałam ?rubkę, która mi odleciała i kask prawie jak nowy ale teraz i tak co chwilę sprawdzam czy jeszcze s?

Opublikowano

Modyfikacja twojego kasku, wygl?dała imponuj?co... A swoja drog? taka przygoda ze ?rubk? w takiej trasie to rzecz nie miła. Ale finał szczę?liwy i to się liczy.

:lol:

• Klubowicze
Opublikowano

kordian31 no najważniejsze, że wszystko się dobrze skończyło; a Ty masz piękne tereny na wypady weekendowe , okolice Pielska Podlaskiego o ile pamiętam piękne s? :lol:

Opublikowano

Ten Twój kask to jet, prawda? Mocno huczy przy maksymalnej prędko?ci - bo u mnie w JetStream-ie powyżej 120 to normalnie jeden huk, a na oko patrz?c bardziej zabudowany

• Klubowicze
Opublikowano

Morley a ja nawet nie wiem czy mój kask to jet :blink:

a huczy ale ponieważ nie mam porównania z innymi bo to mój pierwszy kask to trudno mi powiedzieć czy bardzo czy nie, jeżdżę w nim słyszę co się dzieje naokoło, wytrzymać się da

Opublikowano

No kruca... Jedyne co mi w takim razie do głowy przyszło, to to, że szyba Cię nieĽle kryje i osłania przed uderzeniem wiatru. Podejrzewam, że dowodem na Twój wysoki V-max jest wła?nie to, że mocowanie szybki odleciało - jety raczej nie s? do ?migania w takie prędko?ci !piwko

Dobre Dobre ;):blink:

Opublikowano

A ja wła?nie siedzę na campingu w Pradze :D Pozdrawiam :huh:

• Klubowicze
Opublikowano

Wookash miłego pobytu w Pradze :huh:

Opublikowano

Pozdrowionka i gratulacje ze Szczecina !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

dyg, dzięki z Rybnika :)