jackdent Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M1423289 WYJATKOWY SKUTER ,JEDYNY NAJSZYBSZY SKUTER NA SWIECIE Mam od dzi? kompleks nadwagi , od jutra odchudzanie mojego Burgmana. Na pocz?tek odkręcę hamulec ręczny - jeszcze nie użyłem Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Cytat z "ogloszenia": "NIE MAJACY KONKURENTOW ZAROWNO JEZELI CHODZI O TRAKCJE ,PRZYSPIESZENIE JAK I PREDKOSC MAKSYMALNA. DALEKO POZOSTAWIL ZA SOBA SZEROKIE I OCIEZALE BURGMANY WEZYKUJACE W KOLEINACH JAK I T-MAXY ,WYBRAKOWANE W MOC MALENSTWA." Gdyby typ wiedzial, ze w Gilerze monitowano wlasnie sztywnosc i jakosc przedniego zawieszenia, wplywajace glownie na osiagi w zakretach . W GP 800 polka trzymajaca lagi jest pojedyncza, jak w zwyklym skuterku za 5 tysi . No ale skad on moze o tym wiedziec ? Odnośnik do komentarza
Truszek Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Może się dowiedział i dla tego tak ochoczo sprzedaje Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 15 Lipca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 "Miszcz" ?wiata Dla mnie to zalatuje prowokacj? , w ofercie nie ma nr. tel. Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 15 Lipca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Zapomnial o Silverach a moze jednak jest wolniejszy dlatego pominal Odnośnik do komentarza
Klubowicze Roni Opublikowano 15 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ludzie uwielbiaj? oczerniać co? czego nie maj?, a zachwalać co akurat posiadaj?. Odbiegaj?c trochę od tematu, namierzyłem takie ogłoszenie sprzedaży. wg mnie niezły wałek. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Nie jest to model K7, a jedynie K3 ... Lekkie "podkolorowanie" faktu ... Odnośnik do komentarza
brzoza Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Rozmawiałem z tym gostkiem od K7 i uważam ,że powinny być nagrody za gadulec .N.p . Mistrz picu i bajeru albo co? wtym temacie. Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Rozmawiałem z tym gostkiem od K7 i uważam ,że powinny być nagrody za gadulec .N.p . Mistrz picu i bajeru albo co? wtym temacie. Bzzzzzzz A co powiedział że chcesz go nagrodzić Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi