rambo wwa Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.d...ECZNA/636077869 Staje deba i wyje jak szatan !piwko Odnośnik do komentarza
sebulba1971 Opublikowano 11 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Normalnie " były milicjant " nie poradził sobie z szatańskim !happybth pojazdem w kolorze !happybth diablo czerwonym , może niech sobie kupi biały ??? Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 Co z niego za Milicjant .... a może sobie zapomniał jak to się robi .... jaja do szuflady i się odechce brykania - tajwański wywrotowiec !happybth !happybth Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2009 No i mam teraz mokry monitor !happybth Ale jaja !happybth Widać trafiła się jaka? narowista sztuka Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 12 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Poprostu dziadkowi sprzedali skuter bez sprzęgła !yawn !OK , oszu?ci jedni, Jak tak można? Odnośnik do komentarza
stapoz Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Nie do wiary - co to za go?ciu !yawn Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Byl 23 lata temu Policjantem? W jakim kraju !yawn ? Ze tez ktos zawraca sobie glowe takimi pierdolami... Dziadek pojechalby sobie na rybki "Ukraina" i nie byloby problemu ... Edit: 2009 - 23 = 1986 -> na ten okres przypada koniec jego "sluzby" !OK ? Odnośnik do komentarza
Macek Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Niezle !yawn Ja na wszelki wypadek sprawdze swojego Xcitinga - a nuz tez narowisty?? !OK Odnośnik do komentarza
Gość deleted Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 gdyby mial lole zaraz by go nauczyl moresu !OK no tego skutera -----a na marginesie ta bestia rzeczywiscie ma trzy biegi w nodze ale nima sprzegla !yawn sprzeglo jest automatyczne skrzynia mechaniczna Odnośnik do komentarza
stapoz Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Z ogromnej masy skuterów (50cm) dostępnych na rynku wybrał sobie najtrudniejszy w obsłudze - po cholerę mu te biegi - automatów nie było? Odnośnik do komentarza
Ziemowit Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Hmm, zawsze znajdzie się na ?wiecie człowiek który sam sobie stwarza problemy. Ale cóż takie jest życie. Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 12 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Tak to czasem jest. Znam go?cia któremu czasem w Silverze ?lizgnie się pasek i objawy s? podobne. Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 12 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 Tak tak Plebanku tylko że facet nie straszy hondy prokuratorem. !OKK Odnośnik do komentarza
KAZI Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Szkoda, że mój nie jest czerwony i taki "narowisty" !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Były milicjant z dochodzeniowo - ?ledczego, dopiero kiedy sobie przypomniał kim był 23 lata temu, podj?ł czynno?ci wyja?niaj?ce, maj?ce na celu doprowadzenie i przesłuchanie...bestii !scooter !scooter Przypomina mi się cytat z "Psów". " - I co ja k..a teraz będę robił, jak ja tylko przesłuchiwać umiem..." !OKK pzdr Odnośnik do komentarza
Truszek Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 I to jest tylko 50 ccm !scooter 250 czy 400 ccm by chyba zaorała by chyba podwórko na boku !OKK Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 W przypadku wszystkich takich bestii powszechnie wiadomo, że nie wielko?ć się liczy, a kolor! Czerwone - najostrzejsze s?! Patrzcie tylko na tego ogiera czerwonego i jego młodszego brata. Bez znaczenia wielko?ć - kolor czerwony to bestia narowista! Odnośnik do komentarza
Mors Opublikowano 14 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 Wła?ciciel skutera twierdzi, że nic nie dawało kręcenie manetk? gazu. - Musiałem się przewrócić, aby zakończyć szaleńcz? jazdę. I tak trzy razy. Cały jestem obolały - narzeka. Nie od dzi? wiadomo, że kręcenie manetk? gazu jest najlepszym sposobem aby zatrzymać skuter a sprzęgło jest podstawowym elementem ratuj?cym życie. Duży plus za upór i wytrwało?ć: przewrócić się trzy razy niż użyć hamulca. Dlatego apeluję do Pana Oleszka i jemu podobnym: Stop wariatom drogowym i ich szatańskim maszynom!!! Jak długo zamierzacie pędzić jak szaleńcy? Jak długo będziecie stawać dęba i zaliczać szlify przy każdej okazji? Odnośnik do komentarza
rambo wwa Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2009 W przypadku wszystkich takich bestii powszechnie wiadomo, że nie wielko?ć się liczy, a kolor!Czerwone - najostrzejsze s?! Patrzcie tylko na tego ogiera czerwonego i jego młodszego brata. Bez znaczenia wielko?ć - kolor czerwony to bestia narowista! Ja tam slyszalem, ze niebieskie sa najszybsze A swoja droga jak gosciu zapomnial, ze byl w milicji, to moze jak wsiadl to zapomnial, ze jedzie i stad te gleby Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 15 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2009 Ewentualnie wsiadł i zapomniał, że odpalić bestię trzeba... I gleba, bo bez odpalenia to mógł sobie manetk? kręcić do woli. Jechało to mu z buzi winkiem jakim? wtedy pewnie albo chorobami wieku starczego... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi