Sympatycy szorstki Opublikowano 14 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2009 TO była pewnie nalepka ze SM z wyciętymi napisami... pzdr
Mors Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Całkiem możliwe, do tej pory nie widziałem żadnej naklejki na motocyklu/skuterze nie wliczaj?c klubowych.
Sympatycy Arecki Opublikowano 14 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 14 Lipca 2009 Mors napisał(a): Jaki? czas temu widziałem fajn? naklejkę:Motocyklista trzymaj?cy w ręku wielki cylinder w ge?cie podziękowania. Bez żadnego napisu czy komentarza. Symbol czytelny jak dwa piszczele i czaszka Taki znak jest bardzo uniwersalny, mówi wszystko i sprawdza się w każdym miejscu na ?wiecie. Chciałem zapytać motocyklisty gdzie można takie cudo nabyć, lecz niestety nie miałem szans dogonić go swoj? 50-tk?. Takie naklejki tyle, że z napisami i logo Burgmanii ma chyba jeszcze Krzytro, skontaktuj się z Nim i wpadnij w czwartek na spota to raczej powiniene? się załapać.
dr_Zmora Opublikowano 19 Lipca 2009 Opublikowano 19 Lipca 2009 Witam Kolegów Forumowiczów. Pierwsza kwestia - jak znaleĽć się w Klubie i zdobyć naklejkę? Druga - projekt naklejki o wydĽwięku pozytywnym uważam za dobry, chociaż nie wróżę jej dużej skuteczno?ci. Generalnie króluje na drodze brak dobrych obyczajów czasem nawet przysłowiowe hamstwo. Zwykle najbardziej dokuczliwi s? kierowcy samchodów osobowych firmowych - w luksusowych markach oraz w róznej wielko?ci dostawczakach. Ci z luksusowych często przeskoczyli do wyższej klasy tylko portfelem a nie mentalnie, a ci z dostawczych jeszcze często do żadnej klasy nie doszli - nie maj? czasu bo się spiesz?. pozdrawaim dr _Zmora
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2009 dr_Zmora napisał(a): Witam Kolegów Forumowiczów.Pierwsza kwestia - jak znaleĽć się w Klubie i zdobyć naklejkę? TU masz conieco o zasadach przyjęcia do klubu. Je?li chodzi Ci o naklejki klubowe, to popytaj na spocie w Twoim regionie... W dziale regionalne masz info gdzie i kiedy odbywaj? się cykliczne spotkania w Twoim regionie. pzdr
Rekomendowane odpowiedzi