antoniaczek Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ostatnio kumpel podesłał mi klip, a ja ............. pierwsze co to An650 wypatrzyłem !sciana Odnośnik do komentarza
Gość stoney Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 mogę policzyć "baby" !sciana Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 eh, i po tak prostym przykładzie widać jak daleko nam do "Europy" u nas nie uszły by te BABY nawet 50m. bo zaraz jakie? strażniki albo policjanty je po prostu by aresztowały za obrazę moralno?ci Generalnie mi sie podobało !sciana ps. dobry jest ten gostek na Pantheonie Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Mi przypadla do gustu 2 baby. Pierwsza za koscista a druga nie w moim typie !sciana Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam! Całkiem, całkiem fajny clip. Rzeczywi?cie ta pierwsza Baby na mój gust odrobinę zbyt ko?cista. Pozostałe dwie... całkiem, całkiem. Black & white. W połowie clip'u (tuż przed trzeci? zmian? pałeczki/radyjka/boombox'a) po lewej stronie, przed białym 4oo chyba czarna Majeczka 400. Co działoby się u nas, lepiej nie my?leć. Pierwsze moherowe berety o laskach spałowałyby kobitki na ?mierć, następne, te na wózkach rozjechałyby je wielokrotnie na przysłowiowego "tatara" a po fakcie, kto? "trzeĽwy" zaalarmowałby zakład oczyszczania miasta, Policję i może pogotowie dla ratowania ci?nienia co niektórych napastniczek. !sciana Pozdrawiam Agnus Odnośnik do komentarza
Pleban Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie można się skupić na .... skuterach! Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Powiem tak,WOW! !sciana Odnośnik do komentarza
magart Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 a ja powtórzę - WOW !sciana Odnośnik do komentarza
Artysciak Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Jakie MAXI? Nie zaobserwowałem ani jednego ... ! Mówicie, że była Majka, Burgman i Pantheon? Hmmm muszę obejrzeć jeszcze raz !sciana Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ten nygus na pantheonie rz?dzi !sciana Piękna vespa biało-czerwona stoi prawie na pocz?tku... I końcówka - X9 prawie takie jak mój pzdr Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Prawie robi wielk? różnice !sciana Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Szorstki, ciekawe czy bedziesz go jeszcze widział jak wrzucę wersję uncensored !sciana Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dawaj, chociaż pierwsza baby, wg mnie, zdecydowanie za "szczupła", dzięki czemu zauważyłem Vespę, ostatnia za? nie w moim typie, st?d udało mi się zauważyć X9 pzdr Odnośnik do komentarza
Gość stoney Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Szorstki, ciekawe czy bedziesz go jeszcze widział jak wrzucę wersję uncensored masz na my?li tę wersję ?? nie jest do końca "uncensored", ale i tak jest postęp- brak górnego paska Odnośnik do komentarza
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Zdecydowanie lepsze Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Ostatnio kumpel podesłał mi klip, a ja ............. pierwsze co to An650 wypatrzyłem U mnie niestety: "Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju z powodu ograniczeń wynikaj?cych z praw autorskich." ... Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Pierwszy filmik zdecydowanie lepszy !w00t , więcej maxiskuterów Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Sorki za mały OT U mnie niestety: "Ten film wideo jest niedostępny w Twoim kraju z powodu ograniczeń wynikaj?cych z praw autorskich." ... Bigu, masz pewnie w lewym górnym rogu jutuba taki tekst: "Deutsch" . kliknij i wybierz preferencje np. na "caly swiat" (alles landes ???). Może zadziała... @Burgerman - !w00t pzdr Odnośnik do komentarza
antoniaczek Opublikowano 9 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Nie do końca o to mi chodziło, ale też perełka Odnośnik do komentarza
dzialkowiec Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 tak sie na baby skupili?cie, a ja tu widze lustrzane odbicie w tym klipie, tylko nie za bardzo rozumiem, po co autor zastosował ten trik Odnośnik do komentarza
Gość MalyBXL Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ... w Polsce byly by juz na komendzie Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 ... w Polsce byly by juz na komendzie Kolejny "biczownik", że niby ta nasza Polska taka "ciemna"... W większo?ci państw europejskich i np. w Stanach, reakcja stróżów prawa i "stróżów moralno?ci" byłaby taka sama... Po kiego wogóle te wycieczki ? Nie lepiej było policzyć skutery ??? pzdr Odnośnik do komentarza
Burgerman Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wybrażacie sobie tyle maxi !placz1, na jednej ulicy, w jednym polskim mie?cie. W "SERDECZNO|CIACH" - w dziale widziany, widziana było by gor?co. Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 9 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wszystko dobrze tylko po co kto? przeedytował ten filmik i wszystkie MAXI pozasłaniał czarnymi prostok?tami? !placz1 Odnośnik do komentarza
Makrotek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Mi przypadla do gustu 2 baby. Pierwsza za koscista a druga nie w moim typie smile.gif A w tym klipie wszystkie "skutery(baby)"... mozna obejrzeć jednocze?nie i porównać !placz1 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi