Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam jak w temacie 27 lipca jest zlot w niechorzu jak ktos jest chetny to mozemy pojechac jakas gropa

Opublikowano

Ale to chyba zlot garbusow

11 lipca jest duzy zlot motocyklowy w Polanowie

Jak jest ktos zainteresowany to do zobaczenia w Polanowie !OK

Opublikowano

A nie 24 lipca w tym Niechorzu?

Opublikowano

Pomylka zlot garbusa juz byl 28 czerwca

Motocyklowy jest od 24 lipca !OK

Opublikowano
Ale to chyba zlot garbusow

11 lipca jest duzy zlot motocyklowy w Polanowie

Jak jest ktos zainteresowany to do zobaczenia w Polanowie !OK

No jasne,że lecimy do Polanowa.Jak wiesz rozmawiałem dzis z Gol? i Z-cieniec rusza w 20 maszyn no ale w pi?tek i wiekszosc ,,w pozycji kucaj?cej,, !piwko wiec dojedziemy w sobotę wraz z chromami Gienka i Romka !piwko Zjawiskowe to bedzie,nie ma co !OK .I tak sobie mysle,ze wyjazd tak o 10 od Ciebie?

Opublikowano

Polanów rozpoczyna się jutro - 10 lipca. Niechorze natomiast będzie w dniach 24-26 lipca.

Opublikowano
http://forum.scigacz.pl/about21119.html fakt troche zla date podalem. Na polanow w sobote chyba sie wybiore jak ktos leci niech da znac im wiecej tym lepiej.
Opublikowano
http://forum.scigacz.pl/about21119.html fakt troche zla date podalem. Na polanow w sobote chyba sie wybiore jak ktos leci niech da znac im wiecej tym lepiej.

Oj kolego, na rok jeszcze patrz, bo się zamieszanie robi.

Daty zlotów w roku 2009 s? podane w moim wcze?niejszym po?cie.

Powyższy link odnosi się do roku 2008.

Opublikowano

Taak jest :lol: !placz1

Opublikowano

Witam. jak kto? będzie jechał w sobotę 25 to jestem chętny ze Szczecinka.Pozdrawiam

Opublikowano
Witam. jak kto? będzie jechał w sobotę 25 to jestem chętny ze Szczecinka.Pozdrawiam

Witam.Chyba widziałem Cię juz na zlotowisku między namiotami,parkował Burg i X9 na małej blaszce?A poza tym był jeszcze SW 600 na chyba niemieckich tablicach.Nie zauważyłem bo już odjeżdzał.Pozdro.

Opublikowano

Witam.

Tak byłem na zlotowisku w Polanowie w pi?tek autem aby kukn?ć okiem i posłuchać Dzemu.Natomiast w sobotę wraz z koleg? X9 ruszyli?my maszynkami.

w pi?tek widziałem w Polanowie burga z Gdańska.

Pozdrawiam i do spotkania na trasie.