Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

!OKK Gratuluję , udanej wyprawy i szczęśliwego powrotu do domu...

!piwko :(

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Komar

19

• Pleban

13

• eMKa

7

• prodzyn

5

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Marku czapki z głów naprawde wielki szacunek !wchair , świetna wyprawa !scooter .

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też chciałem pogratulować,cieszę się że wszyscy wrócili szczęśliwie do domu !scooter

Opublikowano

Do wszystkich gratulacji jakie dostałeś i dostaniesz ja również się przyłączam !scooter

Wielki szacunek że dokonałeś tak wielkiej rzeczy, dobrze że jesteś już w domu !wchair

i oczywiście tak jak wszyscy czekam na większą relację

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje !scooter

Taki wyjazd to Wielka Sprawa.

Pozdrawiam Trebor.

Opublikowano

A ja muszę się pochwalić. Przed paroma minutami, moje skromne progi opuścił WIELKI człowiek.

Tak, tak był u mnie Marek (czytaj eMKa !V ) i jestem po pierwszej części prezentacji fotek i opowieści. Będą kolejne :lol:

Opublikowano

Poważne wyzwanie za Tobą Gratulacje. !V

Opublikowano
A ja muszę się pochwalić. Przed paroma minutami, moje skromne progi opuścił WIELKI człowiek.

Tak, tak był u mnie Marek (czytaj eMKa  ;)  ) i jestem po pierwszej części prezentacji fotek i opowieści. Będą kolejne  ;)

Pleban nie na darmo masz taką ksywkę, ty zawsze miałeś chody u wielebnych :D

i jak zdradzisz trochę tajemnicy, jak nie na forum, to wiesz jak się zemną skontaktować :D

• Klubowicze
Opublikowano

Gratulacje i wyrazy uznania :D:D;);) .

Pozdrawiamy i z niecierpliwością czekamy na relację.

Wrzonio i Ewik

Opublikowano

Tak, tak był u mnie Marek (czytaj eMKa  :P  ) i jestem po pierwszej części prezentacji fotek i opowieści. Będą kolejne  !V

Bzzzzzz

A miał być u mnie !piwko . Może następnym razem !OK

Pozdrawiam

Opublikowano

A miał być u mnie !piwko . Może następnym razem !V

Tak Komarku może następnym razem. !OK Dzisiaj ja spotkałem się z Markiem , :P pogadaliśmy troszeczkę odwiedziliśmy Magduske i Marcina w domeczku.

• Klubowicze
Opublikowano

Wy tam nie gadajcie miedzy sobą tylko tu proszę relację zdać :o:o!V

Opublikowano
A miał być u mnie ;) .

Komarku kochany i Komarko, i Komarzątko... Ot tak wyszło, bo ta Warszawa jakoś nie po drodze. Ale Przyjacielu, dla mnie (przedyskutuję to jeszcze z grupą niebiańską) to jesteś Honorowym Uczestnikiem IX Rajdu Katyńskiego z najfajniejszej grupy Niebiańskiej (niebieskiej), czemu mam zamiar dać wyraz gdy tylko odwiedzę stolycę.

Wybaczcie brak fotek i relacji, ale one jeszcze nie "wywołane". Do domu dotrę po niedzieli (na razie końcówka urlopu) i wtedy oczywiście zapodam nieco fotek.

Wstępnie planuję też zakończenie naszego sezonu Burgmaniackiego na sobotę 10.10.2009, ale o tym po niedzieli w specjalnym wątku - będzie okazja do podzielenia się wrażeniami i... wspomnieniami.

Opublikowano

Wybaczcie brak fotek i relacji, ale one jeszcze nie "wywołane". Do domu dotrę po niedzieli (na razie końcówka urlopu) i wtedy oczywiście zapodam nieco fotek.

Bzzzzzzz

Niedziela już się skończyła, a tu nic ani słowa ani fotki. No nie wiem B)

Opublikowano

To coś uczynił jako nasz przedstawiciel pół sprawnym squtem na trasie KATYŃSKIEJ (około 7000 km) zaprzecza temu co wyrabiają nasi "politycy. Tak właśnie na imię ma PAMIĘĆ i nieważne jak ją kwalifikują. Pełen podziwu i szacunku. J.D.

Opublikowano

Za wszystkie dobre słowa i gesty serdecznie dziękuję. Była to rzeczywiście wyprawa życia (jak na razie ;)). Owszem trudna, ale zaszczytny tytuł "żelezna żopa" przyznawany przez rosyjskich "bajkierów" (ponad 1.500 km. za jednym przysiadem) zdobyłem już wcześniej wędrując z Plebanami :angry:. Dziękuję również za "naciski" :) bo zmuszają mnie do pracy.

Na dziś: jest na Picasie ogólnodostępna galeria. Wszystkie zdjęcia są spozycjonowane z dużą dokładnością - zajęło mi to trochę czasu, ale chyba było warto. Mam jeszcze ochotę uzupełnić galerię zdjęciami "pozyskanymi" od innych motocyklistów, bo w mojej fotorelacji są spore dziury. A zatem jeszcze trochę pracy przede mną... !sciana .

Podpisy już są :)

Opublikowano

Pozostało tylko po gratulować !sciana .

Fotografie bardzo ładne :angry: .

Opublikowano

;) Wspaniałe zdjęcia, i bardzo ciekawe.

A wyprawa na pewno była wielką i niezapomnianą.

Opublikowano

Oko to ty masz. Można spotkać "perełki" ;) .

Opublikowano

Nie wszyscy śledzą, ale na forum RK jest dużo linków, które pozwoliłem sobie Wam przytoczyć:

LINK 1

LINK 2

LINK 3

Bardzo ciekawe fotki, które skutecznie zachęcają do brania udziału w tym rajdzie np. w przyszłym roku.

Miałbym pytanie do eMKa'i o jakieś krótkie sprawozdanie, jaki fundusz trzeba przeznaczyć na taką wyprawę, coś w rodzaju podsumowania.

Pozdrawiam i gratuluję wyprawy

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Z przywiezionych ze wschodu fotek (+ kilka pstrykniętych przez znajomych - tu ukłon w stronę Areckiego !happybth) zmontowałem taką małą wystawę. Wyszła chyba dość przyzwoicie. Jeśli ktoś ma ochotę - zapraszam do "zwiedzenia": http://picasaweb.google.pl/Marek.eMKa/RajdKatynskiWystawa# .