Artysciak Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Co się stało na forum, że czę?ć postów zniknęła? Wydaje mi się, że chodzi o czę?ć wczorajszych i dzisiejszych wpisów. temat przenoszę do odpowiedniego działu, jeden w zupełno?ci wystarczy, temat zamykam a Tetsuo podał link do tematu gdzie jest wszystko wyja?nione Artix Odnośnik do komentarza
eMKa Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Rzeczywi?cie, zniknęły... !winkiss Na szczę?cie nie pisałem dzi? dużo Odnośnik do komentarza
Gość stoney Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 ...co? się dzieje Odnośnik do komentarza
iQ! Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 potwierdzam, juz myslalem ze napisalem cos nie tak, co zostalo skasowane:) Odnośnik do komentarza
Gość MalyBXL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 No i ja szukam a tematow nie ma Odnośnik do komentarza
Sacetti Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 W?tek założony przeze mnie, poleciał w cało?ci Odnośnik do komentarza
Administrator Tetsuo Opublikowano 8 Lipca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Wszystko prawda tylko w złym dziale piszecie : http://www.burgmania.net/forum/index.php?showtopic=8180 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi