Gość amplik Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 w piatek mialem wypadek, okolo 16 na kasprzaka traktor z przyczepa zajechał mi droge, nie majac mozliwosci wyhamowania ani ucieczki wywalilem sprzeta. Skrzydelko wbilo sie pod przyczepe a ja ze złamana reka i otrciami w szpitalu. Wina traktorzysty ewidentna wiec bedzie sprawa w sadzie. sorki za pisownie ale zreka w gipsie nie idzie najlepiej. za kilka dni zapodam fotki skutera - na pewno komus sie przyda bo tył jest w całosci. cdn... Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 6 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Sprzęt nie ważny, wracaj do zdrowia. Odnośnik do komentarza
dr.big Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Kurcze znowu wypadek ??? Zdrowiej szybko, skuter bedzie inny . Odnośnik do komentarza
oyooyo Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Zdrowiej. To najważniejsze. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 zdrowia Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Szybkiej i bezproblemowej rehabilitacji Ci życzymy. Również dla skrzydełka Pozdrowionka i delikatne u?ciski od Zołzy !winkiss i RobB.-a Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 No fakt zacna marka zaliczyła szlifa !winkiss . Ale co to jest w porównaniu ze zdrowiem . Szybkiego powrotu do zdrowia . Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 8 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Poginęły posty, więc się powtórzę. Wracaj do zdrowia Amplik. I na pzdr Odnośnik do komentarza
Sympatycy siemik Opublikowano 8 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Co tam sprzęt, !OK zawsze można nabyć,zdrówka już ciężko.Wracaj chłopaku szybko do zdrowia.Pozdrawia Siemik. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Worlan Opublikowano 8 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Trzymaj się chłopie. !sciana Odnośnik do komentarza
Agnus Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Witam! Stary, ciesz się, że przeżyłe? i ci?gle jeste? w?ród Nas. Wiem co? o tym, możesz mi wierzyć. Ja miałem bardzo duuuuuużo szczę?cia! Shiza szybko minie! !sciana Wracaj do zdrowia, remontuj lub kupuj nowego sprzęta i w drogę. Pozdrawiam Agnus Odnośnik do komentarza
Gość amplik Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 opisywalem juz stan skutera ale posty pouciekaly wiec podam jeszcze raz. skutki szlifa na bokku sa oczywiste natomiast przod co ciekawe jest prawie cały ( czacha, lampa i szyba. najgorsze, ze "o?" ( kiera, widelec i lagi ) uległy pionizacji czyli koło poszło do tyłu rozwalajac chlodnice a kiera do przodu. ewidentnie mocowanie głowki ramy umarło i na 99% jest nienaprawialne. Szorstki moze dodac cos wiecej bo maszyna stoi pod siatka na prawo od ochrony ( nowe miejsce dla jedno?ladów na naszym osiedlu). dodatkowo kanapa tak pięknie tapicerowana przez Bobasa uległa mocnemu przetarciu. po zakonczeniu postepowania oraz procedur ubezpieczeniowych pomyslimy co dalej ze skrzydełkiem zrobic. Odnośnik do komentarza
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Pisałem Amplik w "znikniętym" po?cie, że widziałem Twój sprzęt na osiedlu przy siatce. Tyle, że ja wjeżdżałem na osiedle i z tej odległo?ci (wtedy) nie zauważyłem dokładnie co się stało... Pisałem też, że troszkę pechowy się zrobił... Je?li lagi poszły do tyłu a kierownica do przodu, to na 100% główka ramy jest kaput. Cóż, dochodĽ do zdrowia. To najważniejsze. Szczę?cie masz, bo całe zaj?cie mogło się przecież skończyć gorzej. Dryndnij do mnie, to może co? pomy?limy w kwesti garażowania. po co ma stać "pod chmurk?" pzdr Odnośnik do komentarza
Ysabel Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Zdrowka zycze !!! Szczegolnie z reka, bo sie przydaje. I tez mam garaz wolny, wiec proponuje. Bemowo - rog Gorczewskiej i Powstańców |l?skich. pozdrawiam Ysabel Odnośnik do komentarza
drogowiec Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Zdrowia życzę..... Pozdrówka Odnośnik do komentarza
pilot Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Życzę powrotu do zdrowia. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 9 Lipca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Dużo zdrowia i wracaj na . Odnośnik do komentarza
Macek Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Szybkiego powrotu do zdrowia Odnośnik do komentarza
Gość Lukkkkk Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Trzymaj się!!! Wracaj szybko do zdrowia. Ko?ci w końcu się zrosn?. Ł?czę się z Tob? w bólu - dosłownie. Odnośnik do komentarza
melmacie Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 Wiecej szczescia i oczy dookola glowy. Wracaj do zdrowia i na skute. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi