Pollacco Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 Heja, ponizej spot ktory nagralem dla fundacji Przytul psa, poznalem sie z tym pieskiem i jest naprawde wporzo. Moze wsrod burgmanowej braci znajdzie sie ktos kto go przygarnie. Obejrzyjcie prosze i co wazniejsze PODAJCIE TEN LINK DALEJ - wszedzie gdzie mozecie... dzieki serdeczne http://www.youtube.com/watch?v=3Fv9sjAp2HM&feature=channel pozdr.pollacco Odnośnik do komentarza
Artemis Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Sidney szacunek dla Ciebie, że miałe? czas i chęć wzi?ć udział w takiej inicjatywie. P.S Tak z czystej ciekawo?ci jakiej rasy masz psa? Odnośnik do komentarza
Pollacca Opublikowano 7 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2009 Fila brasileiro, nie jest to latwy piesek. Troche wazy i ma troche sily:) Po nagraniu spota poszedlem zwiedzic to schronisko...Poczulem sie jak w obozie koncetracyjnym. Chyba wysle tam syna na wolontariat bo to miejsce robi wrazenie. Kazdy to powiniem zobaczyc. Mysle ze wtedy ludzie zaczeli by sie bardziej zastanawiac przed decyzja o posiadaniu psa a pozniej o wyrzuceniu jego na smietnik. pozdr.pollacco Odnośnik do komentarza
Gość KoDy_PL Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 Ehhh kiedy? sporo pomagałem na Paluchu. Warunki s? kiepskie, ale od warunków, większe wrażenie robi smutek bijacy z psich oczu. Bardzo często widać równiez strach i cierpienie jakiego zwierzę zaznało w swoim życiu z ręki człowieka. Czasami miałbym ochote dorwac tego sk..., który katował zwierzę i zadac mu tyle samo cierpienia, albo i więcej ... Najlepiej publicznie, aby inni wiedzieli co może ich spotkać za sadyzm i cierpienie jakie zadał zwierzęciu (nie bedę juz wspominał o katowaniu dzieci .....) Zmieniaj?c temat. Mam coraz większy problem, gdyz uczuliłem sie na koty (miałem dwa) i przestaje sobie już radzić z alergi? (leki powoli przestaj? działać, 3 lekarzy odradza odczulanie jak jest alergen w domu). W zwi?zku z tym szukam dobrego domu dla mojego drugiego kocurka (rasa - Norweski Le?ny). Jeżeli kto? byłby zainteresowany adopcj? proszę na priv Odnośnik do komentarza
Gość tommi Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 ja wolontariuję w domu dziecka gdzie moja zona pracuje, tez nie jest łatwo tymbardziej że dzieci potrafia jeszcze zapytać :"DLACZEGO?" dlatego wielki szacunke dla osób które chc? po?więcic strochę czasu swojego dla innych, wielkie dzieki Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi