rambo wwa Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Znalazlem pare linkow: http://www.honda.co.jp/FAZE/ http://www.visordown.com/motorcyclenews/vi..._250/7395.html# http://www.scigacz.pl/Honda,Faze,250,9881.html Prezentuje sie bardzo ladnie, no i w ofercie Hondy brakuje 250-tki. Moc ok 30KM i 13 calowe kola. Moze byc ciekawie:) Oby tylko cena byla rozsadna. Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 1 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2009 Jak dla mnie zbyt sportowo i troszkę mało skuterowo-wygodnicko. Niska szyba - wiadomo co się z tym wi?że. Wysoki przekrok - torby tam nie postawimy :/ Mi się niezbyt podoba (przynajmniej wizualnie na zdjęciach). Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Troszkę odświeżę ten temat... wg. informacji ze strony skutery.info Honda Faze ma się pojawić w 2011 w Europie Nie pozostaję nic innego jak tylko poczekać. Link do oryginalnego artykułu. A TUTAJ od razu Honda dementuje te plotki, pożyjemy zobaczymy !tut Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Dla mnie spoko Mogłaby wejść na nasz rynek Byłoby to coś nowego stylistycznie wśród Odnośnik do komentarza
DIAMANDA2002 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Paskudny i mały........ Mi sie nie podoba. Ale kwestia gustu.... Odnośnik do komentarza
stiopa Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Niby skuter, ale jakiś taki na pierwszy rzut oka niefunkcjonalny. I ten ryj ma jakiś ociężały Odnośnik do komentarza
MARCVS Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 E tam!! Narzekacie A ja bym tam za darmo wziął Odnośnik do komentarza
ptaku_1 Opublikowano 3 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2010 Mi tam ten Faze nawet podchodzi. Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Kupię jak zlikwidują te paskudne przednie kierunki made in USA Odnośnik do komentarza
alessandro Opublikowano 4 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2010 Teraz jest chyba moda na cross-overy w 400 to i zaczyna sie to samo w 200. Z jednej strony skutery, ktore maja wygladac jak motocykle (znaczy agresywne i manualne), z drugiej strony quick-shifty albo aprilia mana. Ten konkretny sprzet jest calkiem calkiem, tyle, ze a) pozycja tylko krzeselkowa wyzylowany chyba bo ma tyle koni co Downtown 300... Ja tam wole tego ostatniego! Odnośnik do komentarza
adamgt Opublikowano 6 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 pożyjemy zobaczymy, ten przód to trochę jak VFR. Jak będzie w przyszłym roku to w sam raz moment na wymianę mojego, tylko znając Hondę to będzie droższa od Xcitinga z ABSem, a klasowo to jakby Downtown albo i nie, bo z wyglądu to nie wygląda na duży sprzęt, no i skucha !NOT. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 19 Października 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Honda Faze 250 - bardzo dynamiczny i o sportowym charakterze i oryginalnym wyglądzie skuter. Mnie się bardzo podoba. Lubię skutery nietuzinkowe. Biorąc pod uwagę dane techniczne i parametry silnika, gdyby pojawiła się na naszym rynku, myślę że była by dużą konkurencją dla Forzy NSS300. Ja byłbym nią bardzo zainteresowany. Odnośnik do komentarza
Raven Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ładna bestyjka Odnośnik do komentarza
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 19 Października 2013 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ja nie wiem, co to ostatnio za moda na szczątkową szybę... OK może to daje sportowy design, ale jest kompletnie niekomfortowe iz muszałoby mnie do natychmiastowego zakupu szyby opcjonalnej. Ja nawet w mieście cenie sobie to, że nie wieje mi mocno w ryjek... Chyba że właśnie o to chodzi, by wyciągnąć ode mnie dodatkowa kasę. Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Ale zaraz, skupmy się. Mają toto gdzieś produkować i sprzedawać w Polsce, czy nie? Na reklamie widnieje wciąż "2009", to jakiś odsmażany kotlet serwowany tylko w Japonii? Wygląda dobrze, "take mi sie podobajo" kształty. Odnośnik do komentarza
Sympatycy Urbi Opublikowano 21 Października 2013 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Honda Faze jest produkowana w Japonii.Jak na razie, niestety Honda nie oferuje tego modelu w swojej ofercie w Europie i nie przewiduje sprzedaży tego skutera w Polsce. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi