Daro Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dostałem takiego PM'a od kolegi kordian31 "witaj Marynarz dojechałem do radomka .... chciałem odpisać na forum ale nie mam uprawnień. Dziękuje ze mogłem was poznać może będzie okazja następnym razem żebym mógł postawić browarki. Pozdrawiam kordian" Też wielkie dzięki, i również pozdro .... Doł?czam się do pozdrowień Marynarza. Wypadzik rzeczywi?cie udany, towarzystwo doborowe, dzięki wszystkim za wspóln? podróż i do następnego podobnego wypadu !OKK a teraz czas ?ladem kolegi Grzegorza na uzupełnienie płynu
antoniaczek Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 A kto robił fotki z Policj? ? Może podzielił by się wspomnieniami Pozdro.
Gość motofanka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zdjęcia mam ja....wstawie jak tylko wróce z pracy ;-))))
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2009 To może poza zdjęciami, s? jakie? wspomnienia gotowe do "przelania na papier/forum" Bo na razie to tylko jakie? tajemnicze niedomówienia... pzdr
Marynarz Opublikowano 13 Lipca 2009 Autor Opublikowano 13 Lipca 2009 Ja zrobiłem jedno telefonem No dobrze a teraz napiszę o co kaman. Jad?c sobie spokojnie, powoli, przez miejscowo?ć Kozienice postanowiłem zrobić postój na stacji benzynowej aby można było się czego? napić (bo jednak ciepło wczoraj było). No i tak sobie stoimy, pijemy aż tutaj nagle podjechał radiowóz. Wysiadł pan i powiedział że kto? im zgłosił że parę kaemów wcze?niej grupa na skuterach rzuciła w czyj? samochód jakim? kołkiem. Chciałem nadmienić że jak już byli?my na tej stacji to mijała nas grupa Vespiarzy (nie będziemy tutaj rzucać jaki? bezpodstawnych oskarżeń, a i pozdro dla was leci ). No i było spisywanie z dowodzików, i czekanie aż poszkodowany do nas dojedzie. Jednak okazało się że złożył zeznania na komendzie i podał nawet imię i nazwisko tego delikwenta który rzekomo dokonał kołkowej napa?ci na jego bolid (co za debil). Tak więc będ?c godzinkę w plecy ruszyli?my już dalej bez żadnych przygód do domu THE END.
Sympatycy szorstki Opublikowano 13 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 13 Lipca 2009 (...)Jednak okazało się że złożył zeznania na komendzie i podał nawet imię i nazwisko tego delikwenta który rzekomo dokonał kołkowej napa?ci na jego bolid (co za debil). To oni się znali Znaczy napadaj?cy i napadnięty ??? To jak? w końcu rolę w sprawie, odegrał "Mario stoj?cy za przystankiem" ? pzdr BTW: Gratuluję fajnej imprezy i udanego wypadziku
sebulba1971 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Tak na pocz?tek to Mario za przystankiem pewnie szukał TEGO KOŁKA . Wypadzik był super zaj.... dzięki za miły spocik , ale ta droga na prom . Asiu co z obiecanymi FOTKAMI !TAZ !TAZ !TAZ A tak całkiem poważnie to gdzie? mi wpier.... mój ulubiony kołeczek , nie widział kto? ???????????
Gość motofanka Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Obiecane zdjęcia ;-) http://picasaweb.google.pl/motofanka27/Wyc...feat=directlink
sebulba1971 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Wszystkie fotki zaje..... pami?tka jest super nawet to nieszczęsne zatrzymanie przez POLICJĘ , ale już najlepsza jest moja fota na zamkowym " tronie " !TAZ !TAZ
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 13 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 13 Lipca 2009 A tu parę fotek z soboty.
antoniaczek Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Zdjęcia z radiowozem urzekaj?..... !OKK Padlismy ofiara kołkowej zmowy ..... jak się okazało ...... milczenia !scooter Ale jak to mówia "kto jest bez winy nie pierwszy rzuci ..... kołkiem ?" Wrzonio, a sk?d Wy mieli?cie inny model promu ?
Mario Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Pozdrowka dla wszystkich mijanych podczas załatwiania potrzeb !scooter Jechalismy z Kazika zaraz za wami ,rzucalismy nalesnikami , mordowalismy kury i wszystko to na konto burgmanii !OKK
DIAMANDA2002 Opublikowano 13 Lipca 2009 Opublikowano 13 Lipca 2009 Dzisiaj rano w drodze do pracy mijałem Vespiarza. Szybko min?ć, bo jeszcze kołkiem przez łeb przyłozy, pomyslałem... okazało sie Ľe mijaj?c Go miałem niezłego farta..... Patrzył w inn? stronę..... ufffff Niezły stres teraz mam jeĽdĽ?c po mie?cie....... MAXi !scooter .............KOŁEK................V !OKK V !scooter V !scooter V !scooter
antoniaczek Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Marynarz, Twoja relacja jest już u Vespiarzy !V Kołek w nale?nik zawineli czy jako? tak KLIK
Marynarz Opublikowano 14 Lipca 2009 Autor Opublikowano 14 Lipca 2009 No i dobrze, uważam że jest całkiem obiektywna i chyba niczego nie pomin?łem (może z wyj?tkiem zawiska sprawcy - Adam S??????, czy jako? tak) !V
sebulba1971 Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Adam , ja Cię normalnie , ja Cię ................... !V
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 14 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 14 Lipca 2009 Wrzonio, a sk?d Wy mieli?cie inny model promu ? Nie wiem może od ?więta i niedzieli pływa inny !V. (S? dwa jeden do Janowca a drugi powyżej chyba do Góry Puławskiej czy jako? tak)
Pleban Opublikowano 14 Lipca 2009 Opublikowano 14 Lipca 2009 Pozdrowka dla wszystkich mijanych podczas załatwiania potrzeb !V Jechalismy z Kazika zaraz za wami ,rzucalismy nalesnikami , mordowalismy kury i wszystko to na konto burgmanii Mario. Zapomniałe? napisać albo się tego wstydzisz, że dodatkowo gwałcili?cie niewiasty po wioskach!
Mario Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 Mario. Zapomniałe? napisać albo się tego wstydzisz, że dodatkowo gwałcili?cie niewiasty po wioskach! Nawet jedna zaci?gn?łem za przystanek i mnie burgmania nakryła Ale pogodę to mieli?my wszyscy 1 klasa
Marynarz Opublikowano 15 Lipca 2009 Autor Opublikowano 15 Lipca 2009 A to fakt, pogoda była malinowa. Tylko te tłumy troszkę odstraszały w niedzielę Było gorzej niż na Marszałkowskiej w godzinach szczytu
DIAMANDA2002 Opublikowano 15 Lipca 2009 Opublikowano 15 Lipca 2009 No i jeszcze inwazja krwiopijców mosqito była nie licha ! !vampire !vampire !vampire PZDR
Kordian Opublikowano 17 Lipca 2009 Opublikowano 17 Lipca 2009 !piwko pozdrawiam wszystkich, z wyjazdu w końcu miałem chwile czasu no i zamie?ciłem parę fotek. http://picasaweb.google.com/wiarus36/Kazim...feat=directlink
Gość noktrum Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Witam, po dłuższej przerwie. Szalenie żałuję że nie mogłem uczestniczyć. W czwartek 9 lipca musiałem zmienić niestety plany. Na następnej wyprawie sobotnio-niedzielnej na pewno mnie nie zabraknie Gratuluję udanego wypadu
Rekomendowane odpowiedzi