Marynarz Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Opublikowano 10 Lipca 2009 No dobra, prosiłem o to wczoraj Daro aby umie?cił te info ale widzę że nie dał rady !placz1 USTAWKA NA SOBOTĘ NA BP NA OSTROBRAMSKIEJ OBOK MEDIA MARKT godz. 11.30 ! Ruszamy 12.00 !! zabrać ze sob? dobre humory
Sympatycy orzech Opublikowano 10 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 10 Lipca 2009 zabrać ze sob? dobre humory !happybth !w00t
Daro Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 No dobra, prosiłem o to wczoraj Daro aby umie?cił te info ale widzę że nie dał rady Sorki Marynarz ale nieoczekiwana imprezka wczorajsza troszkę się przedłużyła i miałem zrobić to dzisiaj rano !w00t , pogoda zapowiada się ładna więc humory również powinny nam dopisać !happybth
Marynarz Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Opublikowano 10 Lipca 2009 ps. Zapomniałem dodać że jak zwykle jest problem znoclegiem na 1n? noc (nadal nie udało się nic załatwić ) to proponuję zabrać ?piwiór ze sob? (to może spokojnie uda się co? załatwić). Mi by się nie chciało prać po?cieli po jednej nocy, a tak z własn? to może jako? się uda gdzie? przekimać...
DIAMANDA2002 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 |piworek spakowany !!!!! Muszę się dzi? zebrać, bo jutro z roboty bezpo?rednio. Koledzy, co zabieracie ze sob? jeszcze ? Postaram się jutro was "odprowadzić" PZDR ................................................................... !scooter
iQ! Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Ja bede w Kaziu w niedziele. Jak bedziecie jeszcze w okolicach obiadu, to chetnie sie spotkam, tylko do kogo sie zglaszac, bo nie mam poki co z nikim kontaktu kto sie wybiera. pozdro.
sebulba1971 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Ja bede w Kaziu w niedziele. Jak bedziecie jeszcze w okolicach obiadu, to chetnie sie spotkam, tylko do kogo sie zglaszac, bo nie mam poki co z nikim kontaktu kto sie wybiera.pozdro. O której i sk?d się wybieracie do Kazimierza w niedzielę bo ja i może jeszcze dwie maszynki !happybth jedziemy z Nadarzyna . Może zadzwoń 0501064489 . Pozdrawiam
antoniaczek Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 My też się chętnie wybierzemy. Pogoda ma być ok. O której i gdzie się spotykamy ? Pozdro.
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 11 Lipca 2009 Ja już w domciu. Cał? trasę w dwie strony przejechałem na jednym baku (280 km) !happybth Chłopaki poszukuj? teraz noclegu lub/i !happybth Dzięki za wypadzik
sebulba1971 Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 Umawiamy się na 10.30 start o 11.00 spotykamy się w Nadarzynie pod dawnym zajazdem a raczej pod jego resztkami .
antoniaczek Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 My (ja z plecaczkiem) będziemy !happybth Pozd.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2009 Ja też już w domu. Bardzo przyjemny spacerek. Dzięki za spotkanko.
dzialkowiec Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 dzięki za mił? wycieczkę !happybth , mam nadzieje Wrzonio że sam się nie nudziłe? wracaj?c. !happybth
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Lipca 2009 Klubowicze Opublikowano 11 Lipca 2009 dzięki za mił? wycieczkę , mam nadzieje Wrzonio że sam się nie nudziłe? wracaj?c. !yawn W jednej z wiosek zahamowałem bo mi wybiegł na drogę pies, a wtedy wyjechał mi polonezem, i zanim go wyprzedziłem wy już byli?cie daleko. Dałem więc spokój i nie goniłem. Ale dałem radę. !OK
iQ! Opublikowano 11 Lipca 2009 Opublikowano 11 Lipca 2009 My wyruszamy z wawy kolo polodnia. Jedziemy przez kozienice, deblin, pulawy. Mam juz namiar na kilka osob, wiec dolacze pewnie na miejscu. Jakby co moj numer: 503 111 568 do zobaczenia jutro
iQ! Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Wrrrr!!!! Niestety nie pojechalem do Kazia, z powodu malej usterki. (skads ucieka olej i musze namierzyc skad-> wole to zrobic w miare blisko domu !OKK) sorry i pozdrawiam
Marynarz Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 No dobra, ja też wła?nie wlażłem do domku i otwieram !OKK ( bo płyny trzeba usupełnić ). No ale przejdĽmy do konkretów, na pocz?tku chciałem podziękować całej braci skuterowej za ten naprawdę fajny wypadzik. Super pogoda, super humory Wła?nię robię upload fotek... to może i póĽniej co? dopiszę EDIT. ps. Chciałem was przeprosić za moje zniknięcie w okolicach Konstancina... no cóż matka natura wezwała mnie na co? poważniejszego więc troszkę przygazowałem aby szybko dojechać do domku... Specjalnie wybrałem t? drogę (choć troszkę dłuższ?) ale się jechało a nie stało w korku w konstancinie... tam jest masakra nawet dla 2oo Oki do?ć biadolenia... ...macie troszkę FOTEK
sebulba1971 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja już też jestem w domku . Dzięki bardzo za super wypadzik .
DIAMANDA2002 Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 SUPER !!!!! Jestem w domku, spijam kupionego w Kaziku browca. Było super. Bardzo mi się podobało. To moja pierwsza traska, maszynka dała spoko radę, ekipa super, a i jescze zostali?my "gangiem skuterowym"....no, no.... DZIĘKI i PZDR !!!!
antoniaczek Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 My też już w domciu. Uzupełniaj?c płyny robimy upload fotek, tak wiec będ? za chwile. Zostali?my pomyleni z Gangiem Vespiarzy ..... wiadomo z Vespy łatwiej rzucić kołkiem !OKK. Dzięki za super towarzystwo. EDIT: A tu foty KLIK
Marynarz Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 No tak, zapomniałem o tym małym icydencie napisać !OKK Teraz to MY jeste?my groĽnym gangiem skuterowym którego broni? s? kołki !! Tak więc kierowcy 4oo miejcie się na baczno?ci. No i chciełbym pozdrowić przesympatyczn? pani? Policjantkę wraz z partnerem ze służby... Humorek też im dopisywał EDIT.: Dostałem takiego PM'a od kolegi kordian31 "witaj Marynarz dojechałem do radomka .... chciałem odpisać na forum ale nie mam uprawnień. Dziękuje ze mogłem was poznać może będzie okazja następnym razem żebym mógł postawić browarki. Pozdrawiam kordian" Też wielkie dzięki, i również pozdro ....
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 12 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 12 Lipca 2009 Ja też już w domu.Własnie się nawodniłem więc spokojnie można co? napisać. Wyjazd oczywi?cie mega udany.Wszystkim wielkie dzięki za miłe towarzystwo i wspólne ?miganie !OKK Pogoda dopisała,kwaterki fartownie załatwione przy samym rynku,piwko zimne,goloneczka pyszna, barmanki miłe(zwłaszcza jedna )Pozdrawiam gor?co. No dobra,a teraz przyznać się-kto rzucił tym kołkiem Ps.Pozdrowienia dla Mario spotkanego w drodze powrotnej.Mario,co ty robiłe? za tym przystankiem ?
Marynarz Opublikowano 12 Lipca 2009 Autor Opublikowano 12 Lipca 2009 Ps.Pozdrowienia dla Mario spotkanego w drodze powrotnej.Mario,co ty robiłe? za tym przystankiem ? !OKK Pewno szukał kołka
Gość motofanka Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Dzięki za super wycieczkę ;-) Zdjęcia wkleję jutro !OKK
Pindzia Opublikowano 12 Lipca 2009 Opublikowano 12 Lipca 2009 Panowie co j? będę dużo pisał pani wiecie jak było. Dziękuję serdecznie wszystkim za mija wycieczkę. Choć trafił się pewien niuans z Policja (pozdrawiam nasze służby) to i tak było warto się wyrwać od szarej codzienno?ci. Słuchajcie nie widzieli?cie gdzie? kołka po drodze? Bo chyba gdzie? mi wypadł !OKK Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi