Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Wypad do Kazimierza Dolnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No dobra, prosiłem o to wczoraj Daro aby umie?cił te info ale widzę że nie dał rady !placz1

USTAWKA NA SOBOTĘ NA BP NA OSTROBRAMSKIEJ OBOK MEDIA MARKT godz. 11.30 !

Ruszamy 12.00 !!

zabrać ze sob? dobre humory :lol:

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Marynarz

13

• sebulba1971

8

• DIAMANDA2002

8

• antoniaczek

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano
zabrać ze sob? dobre humory !happybth

:lol: !w00t

Opublikowano
No dobra, prosiłem o to wczoraj Daro aby umie?cił te info ale widzę że nie dał rady :lol:

Sorki Marynarz ale nieoczekiwana imprezka wczorajsza troszkę się przedłużyła i miałem zrobić to dzisiaj rano !w00t , pogoda zapowiada się ładna więc humory również powinny nam dopisać !happybth

Opublikowano

ps. Zapomniałem dodać że jak zwykle jest problem znoclegiem na 1n? noc (nadal nie udało się nic załatwić :D ) to proponuję zabrać ?piwiór ze sob? (to może spokojnie uda się co? załatwić). Mi by się nie chciało prać po?cieli po jednej nocy, a tak z własn? to może jako? się uda gdzie? przekimać...

Opublikowano

|piworek spakowany !!!!! Muszę się dzi? zebrać, bo jutro z roboty bezpo?rednio.

Koledzy, co zabieracie ze sob? jeszcze ?

Postaram się jutro was "odprowadzić"

PZDR

:D:angry::angry: ................................................................... !scooter

Opublikowano

Ja bede w Kaziu w niedziele. Jak bedziecie jeszcze w okolicach obiadu, to chetnie sie spotkam, tylko do kogo sie zglaszac, bo nie mam poki co z nikim kontaktu kto sie wybiera.

pozdro.

Opublikowano
Ja bede w Kaziu w niedziele. Jak bedziecie jeszcze w okolicach obiadu, to chetnie sie spotkam, tylko do kogo sie zglaszac, bo nie mam poki co z nikim kontaktu kto sie wybiera.

pozdro.

O której i sk?d się wybieracie do Kazimierza w niedzielę bo ja i może jeszcze dwie maszynki !happybth jedziemy z Nadarzyna . Może zadzwoń 0501064489 . Pozdrawiam

Opublikowano

My też się chętnie wybierzemy. Pogoda ma być ok. O której i gdzie się spotykamy ?

Pozdro.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja już w domciu. Cał? trasę w dwie strony przejechałem na jednym baku (280 km) !happybth

Chłopaki poszukuj? teraz noclegu lub/i !happybth

Dzięki za wypadzik :(

Opublikowano

Umawiamy się na 10.30 start o 11.00 spotykamy się w Nadarzynie pod dawnym zajazdem a raczej pod jego resztkami .

Opublikowano

My (ja z plecaczkiem) będziemy !happybth

Pozd.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja też już w domu. Bardzo przyjemny spacerek. Dzięki za spotkanko.

Opublikowano

dzięki za mił? wycieczkę !happybth , mam nadzieje Wrzonio że sam się nie nudziłe? wracaj?c. !happybth

• Klubowicze
Opublikowano
dzięki za mił? wycieczkę :lol: , mam nadzieje Wrzonio że sam się nie nudziłe? wracaj?c.  !yawn

W jednej z wiosek zahamowałem bo mi wybiegł na drogę pies, a wtedy wyjechał mi polonezem, i zanim go wyprzedziłem wy już byli?cie daleko. Dałem więc spokój i nie goniłem. Ale dałem radę. !OK

Opublikowano

My wyruszamy z wawy kolo polodnia. Jedziemy przez kozienice, deblin, pulawy. Mam juz namiar na kilka osob, wiec dolacze pewnie na miejscu. Jakby co moj numer: 503 111 568

do zobaczenia jutro

Opublikowano

Wrrrr!!!!

Niestety nie pojechalem do Kazia, z powodu malej usterki. (skads ucieka olej i musze namierzyc skad-> wole to zrobic w miare blisko domu !OKK)

sorry i pozdrawiam

Opublikowano

No dobra, ja też wła?nie wlażłem do domku i otwieram !OKK ( bo płyny trzeba usupełnić ).

No ale przejdĽmy do konkretów, na pocz?tku chciałem podziękować całej braci skuterowej za ten naprawdę fajny wypadzik.

Super pogoda, super humory :rolleyes::):D

Wła?nię robię upload fotek... to może i póĽniej co? dopiszę :)

EDIT.

ps. Chciałem was przeprosić za moje zniknięcie w okolicach Konstancina... no cóż matka natura wezwała mnie na co? poważniejszego więc troszkę przygazowałem aby szybko dojechać do domku... Specjalnie wybrałem t? drogę (choć troszkę dłuższ?) ale się jechało a nie stało w korku w konstancinie... tam jest masakra nawet dla 2oo :(

Oki do?ć biadolenia...

...macie troszkę FOTEK

Opublikowano

Ja już też jestem w domku . Dzięki bardzo za super wypadzik .

Opublikowano

SUPER !!!!!

Jestem w domku, spijam kupionego w Kaziku browca.

Było super. Bardzo mi się podobało.

To moja pierwsza traska, maszynka dała spoko radę, ekipa super, a i jescze zostali?my "gangiem skuterowym"....no, no....

DZIĘKI i PZDR !!!!

Opublikowano

My też już w domciu. Uzupełniaj?c płyny robimy upload fotek, tak wiec będ? za chwile.

Zostali?my pomyleni z Gangiem Vespiarzy ..... wiadomo z Vespy łatwiej rzucić kołkiem !OKK.

Dzięki za super towarzystwo.

EDIT:

A tu foty KLIK

Opublikowano

No tak, zapomniałem o tym małym icydencie napisać !OKK

Teraz to MY jeste?my groĽnym gangiem skuterowym którego broni? s? kołki !!

Tak więc kierowcy 4oo miejcie się na baczno?ci.

No i chciełbym pozdrowić przesympatyczn? pani? Policjantkę wraz z partnerem ze służby... Humorek też im dopisywał :rolleyes:

EDIT.:

Dostałem takiego PM'a od kolegi kordian31

"witaj Marynarz dojechałem do radomka .... chciałem odpisać na forum ale nie mam uprawnień. Dziękuje ze mogłem was poznać może będzie okazja następnym razem żebym mógł postawić browarki. Pozdrawiam kordian"

Też wielkie dzięki, i również pozdro ....

• Sympatycy
Opublikowano

Ja też już w domu.Własnie się nawodniłem :rolleyes: więc spokojnie można co? napisać.

Wyjazd oczywi?cie mega udany.Wszystkim wielkie dzięki za miłe towarzystwo i wspólne ?miganie !OKK :(

Pogoda dopisała,kwaterki fartownie załatwione przy samym rynku,piwko zimne,goloneczka pyszna, barmanki miłe(zwłaszcza jedna :D )Pozdrawiam gor?co.

No dobra,a teraz przyznać się-kto rzucił tym kołkiem :(

Ps.Pozdrowienia dla Mario spotkanego w drodze powrotnej.Mario,co ty robiłe? za tym przystankiem ? :):)

Opublikowano
Ps.Pozdrowienia dla Mario spotkanego w drodze powrotnej.Mario,co ty robiłe? za tym przystankiem ? :rolleyes: !OKK

Pewno szukał kołka :D

Gość motofanka
Opublikowano

Dzięki za super wycieczkę ;-)

Zdjęcia wkleję jutro !OKK

Opublikowano

Panowie co j? będę dużo pisał pani wiecie jak było. Dziękuję serdecznie wszystkim za mija wycieczkę. Choć trafił się pewien niuans z Policja (pozdrawiam nasze służby) to i tak było warto się wyrwać od szarej codzienno?ci.

Słuchajcie nie widzieli?cie gdzie? kołka po drodze? Bo chyba gdzie? mi wypadł !OKK

Pozdrawiam wszystkich serdecznie