Gość jj23 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 czy sa chetni do podzielenia sie opiniami o swoich okolicach czyli np.mam robote i chate czyli jest jak jest,najchetniej bym wybył,jest u nas extra,nie wiem jak wybyc gdzie indziej,okolica fest skuterowa,badziewiacki pejzaż,......u mnie jest raczej cieniasto tyle,że raczej blisko do CS i D no i zawsze ci?gnęło mnie nad morze,a może kto? inny się wypowie ? Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 nie ma "złotego miejsca" zawsze jest gdzie? za daleko- w gory albo nad morze Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam tez jestem z Wrocka i tez mnie ciagnie nad morze.W ten weekend mielismy wlasnie jechac na Hel i na mazury ale troche nam sie plany popsuly ale wyjazd przekladamy na lipiec.Teraz mysle o jakims wypadzie w gory bo jeszcze nie jezdzilem po gorkach-POZDRO Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 z Warszawy jest mniej wiecej po rowno w gory i nad morze wiec mozna uznac ze to zloty srodek Odnośnik do komentarza
phil Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wiesz można zawsze tak jak kumpel dzi? opowiadał na zlocie Suzuki Gs... ...a może by tak rybkę nad morzem, w sumie nie pada kto jedzie... no i tak 2 osoby poleciały o 21 od tak na morze. Ja tak nie potrafię ale widać s? zajawkowicze a żadny kierunek czy odległo?ć nie s? im straszne. Sam mieszkam w wawie... okolice skuterowe żadne. Uwielbiam mazurskie zakręty i pejzaże i tam w wolnych chwilach polecam wyskoczyć ( przykładowo wawa-giżycko, wawa-suwałki ). Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 A ja mieszkam w niedużym mie?cie o nazwie Chojnice. Jest to kraina jezior, pięknych lasów, i niezłych asfaltów. Nad morze mam 100 km. Miasto jest ładne, budynki s? zadbane. To najmniejsze miasto w Polsce ze swoj? obwodnic?. W zwi?zku z tym nie tracisz życia stoj?c w korkach. Z prac? jest trochę krucho, ale powyższa reszta to rekompensuje. Polecam ten teren do urlopowania. Odnośnik do komentarza
RobB. Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 nie ma "złotego miejsca"zawsze jest gdzie? za daleko- w gory albo nad morze E nie do końca polecam PESCARĘ we Włoszech możesz na nartach zjechać do morza !w00t Zreszt? w Italii czy Słowenii to powszechne, A w Mediolanie to i jezioro po drodze się załapie! Pozdrawiam RobB. Miejsce zamieszkania mi pasi też mam wszędzie jednakowo daleko tylko sublokatorzy tacy sobie !OK i !piwko !piwko Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 19 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 Mieszkam blisko gór - to plus, zatruta atmosfera - to minus. Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 A podobno kopalnie zamknięte to sk?d s? truj?ce dymy? Odnośnik do komentarza
mariusz8180 Opublikowano 20 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 Cze?ć mieszkam w Czestochowie w góry mam jakie? 300km a nad morze 500km.Częstochowa to miasto znane na całym ?wiecie, dzięki obecno?ci w klasztorze OO. Paulinów na Jasnej Górze obrazu Matki Boskiej - ikony Czarnej Madonny.Czas spędzony w Częstochowie będzie mile zapamiętany. Miasto posiada niespotykany klimat, tutaj odkryć można wyj?tkow? atmosferę Alei, uroki uliczek otaczaj?cych klasztor, zabytków, muzeów i galerii.W obrebie Czestochowy jest kilka cieckawych miejsc na przykład Zamek Olsztyński,ZłotyPotok, to nieliczne piekne miejsca warte zobaczenia w okolicy Częstochowy. Serdecznie zapraszam Częstochowa to dobre miasto http://www.youtube.com/watch?v=8qqgXHrmzWs http://www.youtube.com/watch?v=Xn0YDguWUwI&NR=1 Odnośnik do komentarza
zyzio Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Częstochowa to dobre miasto No, zgadza się, poza tym korków nie ma. 12 km do pracy (przelot przez centrum) jadę nie więcej niż 15 min. A tak poza tym to z rozbawieniem wspominam do dzisiaj rozmowy z koleg? Shrekiem, którego nocowałem jaki? czas tamu z rodzink? u mnie w domu - siedzimy sobie przy buteleczce wieczorem i Shreku zadaje pytanie: "a mozna tu u Was gdzie? zamówić pizzę?" Po chwili podczas rozmowy o małych dzieciach (które obaj mamy) i zwiazanych z ich pojawieniem sie na ?wiecie porodach pada następne pytanie: "a to Wy tu macie jaki? duży szpital..?" Dla niedowiarków - odpowiedĽ na oba pytania brzmi TAK! Pozdro dla Shreka je?li jeszcze tu zagl?da Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 22 Czerwca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Shrek potrafi zadawać dużo lepsze pytania! US i program "100 pytań do..." to piku?! Odnośnik do komentarza
Jurek_mwo Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Enek! Jestem z Mazur więc moze mała kawka umnie? Urlop zaczynam też w Lipcu Odnośnik do komentarza
Enek Opublikowano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Enek! Jestem z Mazur więc moze mała kawka umnie? Urlop zaczynam też w Lipcu Skad wiedziales ze mamy w planach sie zatrzymac w Mr?gowie?hehe-tak wstepnie planujemy wyjazd 21lipiec wyjechac z wroclawia i dojechac na Hel. nastepny dzien przez gdansk do Mragowa na nocleg.Mam nadzieje ze s? tam jakies fajne pola namiotowe?a pozniej jakos powoli w strone domu.JAK KTOS BYLBY CHETNY SIE DOLACZYC DO WYCIECZKI ZAPRASZAM !scooter Odnośnik do komentarza
Administrator Artix Opublikowano 22 Czerwca 2009 Administrator Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Czestochowie to zazdroszcze Jury i pieknych terenow 4x4, Trojmiescie bliskosci zatoki bo przeciez nie morza , Lodzi okolic Konewki, gor nie lubie bo mi ladne widoki zaslaniaja, Lublinowi i Rzeszowowi bliskosci Bieszczad, Szczecinowi bliskosci Berlina i okolic Bornego Sulinowa, Zielonej Gorze i Poznaniowi bliskosci do Miedzyrzeckiego Rejonu Umocnien, Bialystokowi bo ma blisko na linie Molotowa, chyba kazdemu regionowi mozna czegos pozazdroscic. No coz, chetnie zamieszkalbym w kazdym z tych regionow a tam gdzie mieszkam do najblizszych terenow ktore mnie interesuja mam minimum 100 km ale kocham swoje miasto bo jest moje, ale generalnie to i tak nie pasuje mi klimat tego kraju !scooter Odnośnik do komentarza
adams Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 A podobno kopalnie zamknięte to sk?d s? truj?ce dymy? |l?sk to nie tylko kopalnie, które chyba aż tak nie kopciły. Jest dużo samochodów na dużym obszarze i niska emisja zim?. gor nie lubie bo mi ladne widoki zaslaniaja, Góry same w sobie stanowi? piękny krajobraz, np. widok Tatr z Krakowa. A cóż można ogl?dać na równinie ? Odnośnik do komentarza
Gość MalyBXL Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ja mieszkam w Brukseli,nad morze mam 110km,w gory 100 do Francji 130,do Holandii 80km,do niemiec 100 wiec jest lux. Do jazdy skuterem tez lux bo kulturka Odnośnik do komentarza
mariusz8180 Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8qqgXHrmzWs http://www.youtube.com/watch?v=Xn0YDguWUwI&NR=1 Odnośnik do komentarza
Komar Opublikowano 3 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2009 Czestochowie to zazdroszcze Jury i pieknych terenow 4x4, Trojmiescie bliskosci zatoki bo przeciez nie morza !pomidor, Lodzi okolic Konewki, gor nie lubie bo mi ladne widoki zaslaniaja, Lublinowi i Rzeszowowi bliskosci Bieszczad, Szczecinowi bliskosci Berlina i okolic Bornego Sulinowa, Zielonej Gorze i Poznaniowi bliskosci do Miedzyrzeckiego Rejonu Umocnien, Bialystokowi bo ma blisko na linie Molotowa, chyba kazdemu regionowi mozna czegos pozazdroscic. Bzzzzzzzz A Żywcowi - piwa. Tego mi brakowało. Dobrze mi się mieszka w Warszawie. Wszędzie mam blisko - góry, morze, mazury ....... !scooter Pozdrawiam wszystkich pasjonatów 4x4. Odnośnik do komentarza
Poldergeist Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Mieszkam w małej wiosce nad morzem i nikomu niczego nie zazdroszczę. Może tylko czasu jaki inni maj?, bo dla mnie doba za krótka. Do miejsc jakie lubię mam żabi skok. Z innych umiem juz bez bólu zrezygnować. Jest nieĽle a chwilami nawet nieĽlej. !OKK Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi