Gość Mircajs Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Miło powitać się z ludzmi z naszego rejonu chociaż jest chmm b.mało, j chciałem nawet powiększyć to grono i nawet na burgu?landi byłem na chwilę z żon? lecz starciwszy robotę chyba dopiero przyszły rok bedzie wchodził w rachubę, zamierzałem od Jerzyka zakupić maxi ale coż trzeba poczekać, narazie z moim plecaczkiem ujeżdzamy 50 trza sie uzbroić w cierpliwosć zwłaszcza że w naszym reg to totalna porażka z prac?, jeszcze raz pozdrówka Odnośnik do komentarza
Klubowicze bilety Opublikowano 18 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam maniaka u nas Odnośnik do komentarza
22hubert Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 witam, pamietam was byliscie chyba w sobote. szybkiego nabycia i znalezienia dobrej roboty pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam,region rosnie w sile Odnośnik do komentarza
Gość Romano77 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Dzień dobry!!!! I do rychłego zobaczenia Odnośnik do komentarza
Radio Opublikowano 2 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2009 Witam i ja Do spotkania gdzie?.....na szlaku.... !sciana Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi