Gość YARECK Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Kochani!!! Jest okazja wesprzeć Stowarzyszenie "Dla Przyszło?ci" działaj?ce na rzecz wspierania wychowanek Młodzieżowego O?rodka Wychowawczego nr 3 w Łodzi, w którym pracuję i w którym to ostatnio była mała ale wspaniała imprezka z okazji Dnia Dziecka. Otóż można nabyć wyjatkowy i niepowtarzalny kubek z logo Burgmanii i tegoż O?rodka. http://www.allegro.pl/item665402869_wyjatk...a_charytat.html Ponadto s? również inne atrakcyjne przedmioty: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=13620649 ZAPRASZAM DO LICYTOWANIA! Ponieważ były zapytania co do moich praw do dysponowania logiem Burgmanii, informuję, iz wraz ze zgod? na to konkretne wykorzystanie otrzymałem je od Artixa. Do innych celów nie zamierzam wykorzystywać logo, ani też nikogo do tego nie upoważniałem. Je?li będę miał zamiar to czynić wpierw zapytam o zgodę. Odnośnik do komentarza
frato Opublikowano 17 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2009 Zalicytowany na start:) Odnośnik do komentarza
Sympatycy orzech Opublikowano 18 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Również Odnośnik do komentarza
Gość YARECK Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 Aukcja dopiero ruszyła, a tu takie zainteresowanie, no no ... wiedziałem, że na kogo jak na kogo ale na BURGMANIĘ zawsze można liczyć. !OK Mam nadzieję, że jaki? kubas będę mógł komu? wręczyć osobi?cie. Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 no to lecimy Odnośnik do komentarza
Gość YARECK Opublikowano 30 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2009 Ostatnia doba aukcji. Jak kto? chętny na kubasa to licytować bo więcej nie bedzie. !happybth Odnośnik do komentarza
Gość YARECK Opublikowano 5 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2009 Nooo KOCHANI!!! Przebili?cie moje najsmielsze oczekiwania. JESTE|CIE WSPANIALI za co baaaardzo WAM dziekuję. Z powodu choroby dziecka nie mogłem zaj?ć się wysyłk? w ten weekend ale obiecuję, że w poniedziałem, najpóĽniej wtorek z samego rana kubki zostan? wysłane priorytetami z dopiskiem:"Ostrożnie". JESZCZE RAZ BAAARDZO DZIEKUJĘ. Odnośnik do komentarza
bogumilek Opublikowano 6 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2009 ciesze sie ze moglem pomoc a przy okazji bede mial w pracy fajny kubas Odnośnik do komentarza
Gość YARECK Opublikowano 13 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2009 Napiszcie proszę czy kubasy dotarły bo zawsze drżę z obaw o ich los w rękach poczty polskiej. Nadałem wprawdzie z adnotację "ostrożnie", ale pewnie sami wiecie jak to bywa. Odnośnik do komentarza
mariusz8180 Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2009 Ciesze się że mogłem pomóc !bicz teraz kubek stoi w honorowym miejscu i cieszy oko !bicz Pozdrawiam Mariusz - Częstochowa Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi