Sympatycy Worlan Opublikowano 4 Grudnia 2009 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2009 ....... bo tak ślicznych zegarów nie ma żadne Maxi. A nasze żółtki? Oj Burgerman !sciana
czaro69 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Opublikowano 4 Grudnia 2009 ....... bo tak ślicznych zegarów nie ma żadne Maxi. A nasze żółtki? Oj Burgerman Witaj Worlan,wasze żółtki to zupełnie inna klasa, takie turbodymomeny wśród i parę centymetrów wyższe od SW T-400 pozdrawiam cezary
rambo wwa Opublikowano 7 Grudnia 2009 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Rzekłbym, że najlepszy ;) - hej lobbyści z Kuj-Pom wpisywać się bo się Misiek rozmyśli !gora najlepszy, czy nie najlepszy... kto wie, może mógłby być jeszcze lepszy... "świński ryj"- pierwsze słyszę Raczej lepszego wyboru w tej klasie cenowej nie miałem. W kazdym razie się nie rozmyślę, bo już zaliczka została wpłacona ! Już za chwileczkę, już za momencik... Fiu fiu fiu, Gratulatzione! Piekny sprzet. To tam mozna sakwy boczne zamontowac???? !tut
Burgerman Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 ....... bo tak ślicznych zegarów nie ma żadne Maxi. A nasze żółtki? !happybth Oj Burgerman !happybth Pisałem, że najładniejsze zegary wśród klasy Maxi, a nie GrandMaxi !piwko !happybth Widzę, że nie doceniasz naszych żółtków. !happybth
jack daniels Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jest prawdą że ... ten jest taki, a ten owaki, a ten jeszcze inny, jednak jesteśmy inni w inności BO nikt normalny nie zakochuje się w plastikowych jednośladach na małych kółkach. J.D
MISIEK Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 To tam mozna sakwy boczne zamontowac???? !happybth A można, o: http://www.givi.it/soft-luggages/Saddle-bags/ na tym: http://www.givi.it/attachfile/content/prod....1.man_t222.pdf i takie tam inne: http://www.givi.it/My-motorcycle/?ma=HONDA&mo=SW-T-400-09 !happybth
rambo wwa Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 MISIEK jeszcz raz gratuluje. Sprzet pelen wypas. Nic tylko pakowac sie do sakw i jechac na poludnie przezimowac:) Jak juz bedziesz nawijal asfalt na kola to pisz o wrazeniach z jazdy. Pozdro
tomektt Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Gratulacje Misiek. w sobotę udało mi się go obejrzeć i dosiąść . Ładny sprzęcik. Nawet nie pochwaliłeś się, że udało Ci się trochę zmusić sprzedawcę do zejścia z ceny. Jeszcze raz brawo. Jak mnie się uda sprzedać, to chyba zaproszę Cię do wzięcia udziału w negocjacjach zakupowych.
misioooo Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jednak się udało MIŚKU Gratulacje, szerokości i oby tak nudno nie było jak to o Hondach gawędzą!
czaro69 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Jak dobrze pójdzie, to 18 grudnia sprawdzę czy sięgam nogami do ziemi na SW T-400 Misiek Kiedy masz odbiór Swojego cuda?????
upiór Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Gratulacje naprawdę świetny wybór , a na ryj nie patrz bo tak ślicznych zegarów nie ma żadne Maxi. Przymierzałem się do nowej 600, ale nie miałem siły na nią czekac. Raz jeszcze gratuluję dobrego wyboru i do zobaczenia na szlaku. Upiór się ucieszy !happybth Witam serdecznie z wieczora . No Radek a Ty myślałeś że zacną to tak chop .
MISIEK Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Kiedy masz odbiór Swojego cuda????? już za chwileczkę... już za momencik !
mxmichal Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Przymierzałem się do nowej 600, ale nie miałem siły na nią czekac. może ktoś ma info czy GT600 będzie u nas w sprzedaży w przyszłym roku? Czy w ogóle będzie? ps. sorka za lekkie zboczenie (z tematu oczywiście)
rambo wwa Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 może ktoś ma info czy GT600 będzie u nas w sprzedaży w przyszłym roku? Czy w ogóle będzie? A to dobre pytanie jest. Moze jak ktos bedzie przypadkiem w salonie to zaczerpnie informacji.
czaro69 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Opublikowano 9 Grudnia 2009 ja będę 18 w siedlcach to się podpytam Dzwoniłem dziś do salonu. Sprzedawca powiedział, że tego nie wiedzą najstarsi Górale. Na wiosnę dalej będzie w ofercie hondy SW 600. A o nowym SW T-600 ani widu ani słychu !happybth
rambo wwa Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 może ktoś ma info czy GT600 będzie u nas w sprzedaży w przyszłym roku? Czy w ogóle będzie? A to dobre pytanie jest. Moze jak ktos bedzie przypadkiem w salonie to zaczerpnie informacji. A ja sie wywiedzialem, ze w marcu pojawi sie SW-T600 w Polszy w salonach. Tak wiec zbierac kasiurke!
czaro69 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Opublikowano 11 Grudnia 2009 A ja sie wywiedzialem, ze w marcu pojawi sie SW-T600 w Polszy w salonach. Tak wiec zbierac kasiurke! Dzieki za info.Ciekawe w jakiej będzie cenie...Zbliży sie cenowo do burgmana 650??
tomektt Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dziś byłem wraz z moją najlepszą połową w salonie Hondy w Poznaniu, aby pokazać jej m. innymi 1:1 miśkową SWT... i już jej nie było, a Misiek się nam nie chwali jak się nią jechało do garażu.
czaro69 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Misiek,czekam na potwierdzenie.... Czy Zacna jest już u Ciebie w garażu, a Ty nic się nie chwalisz? !tut 13.12.2009 Misiek już ma w opisie SW T-400 "Perła" GRATULACJE!!!!!! !OKK
czaro69 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam, wznowię wątek pytaniem. Gdzie produkowana jest SW T-400?
Rekomendowane odpowiedzi