Skocz do zawartości
Forum Burgmania

SW-T400 ktoś ma ?

arturo-bb

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze

Jak w temacie.Czy kto? jeĽdził i ma jakie? opinie?Jeżeli tak to chętnie się zapoznam.

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• czaro69

17

• MISIEK

6

• arturo-bb

6

• rambo wwa

6

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator

2 tkm. już nakręcone. Za jaki? czas będzie obszerny te?cik nowego SW T400.

• Klubowicze

Czekam z niecierpliwo?ci? .Czytałem opinie włochów i s? pozytywne .Ciekawe jak to wyjdzie w porównaniu z innymi 400-setkami .

Przysiadłem się dzi? do tego skutera, zrobił na mnie wrażenie strasznej kobyły, jest potwornie ciężki, ale może za to fajnie się nim ?miga w dalsze trasy. :lol:

• 1 miesiąc temu...
  • Sympatycy

Ale już pierwszy komentarz mówi sam za siebie gdzie trafił test... :lol:

cyt. za niejakim barabashem:

"Nie wiem czy bym chcial leciec

skuterem 148km/h. Jakos skutery kojarza mi sie z jazda typowa miejska i mysle ze predkosci rzedu 80km/h sa w zupelnosci wystarczajace... "

Słabo ? :lol::lol::lol:

A wracaj?c do tematu, ciekawe jak trafi w gusta nowa estetyka SW ? Poprzednia "buda" chyba bardziej mi się podobała. Była bardziej charakterystyczna.

pzdr

A wracaj?c do tematu, ciekawe jak trafi w gusta nowa estetyka SW ? Poprzednia "buda" chyba bardziej mi się podobała. Była bardziej charakterystyczna.

Nie no sqt jest super. Tylko masa troche przyduza. 250kg, 400-setka. Piecsetki bywaja lzejsze.

• Klubowicze

MariuszBurgi napisano 15-06-2009, 20:22

To kiedy można się spodziewać testu ?Wszyscy jak narazie opisuj? wrażenia z krótkich przejażdżek a jestem ciekaw jak to jest na dłuższ? metę whist

pzdr

test testem .. ale nie do końca wiem, czego sie spodziewasz ..

przeciez to zwyczajny Silverwing z delikatnie mniejszym silnikiem.

• Administrator
MariuszBurgi napisano 15-06-2009, 20:22

To kiedy można się spodziewać testu ?Wszyscy jak narazie opisuj? wrażenia z krótkich przejażdżek a jestem ciekaw jak to jest na dłuższ? metę !OK

pzdr

Test się zakończył a reacje będzie można zobaczyć niebawem na stronie. DeeJay do?ć trafnie to uj?ł- SW T-400 to nic innego jak SilverWing 400 po lifcie. Trochę przy ciężki ale maj?c do wyboru Yp 400 oraz SW T-400 wybieram... no wła?nie, m.in to będzie w te?cie :angry:

• Administrator
CBR1100XX?? :angry:

A gdzie tam... motocyklami się brzydzę... :lol: ... trochę... :lol:

• Sympatycy

Pierwszy SW-T400 w białym kolorze wyjechał z lubelskiego salonu w noc sobótkow? (24 czerwca br.). Wła?cicelk? jest kobieta z okolic Puław. Ma za sob? pierwsze 2tkm i jak dotychczas chwali sobie ten sprzęt. Jej "meszczyzna" podróżuje obok niej na GL1800. Przy pierwszym przegl?dzie SWT nie słyszeli?my od niej żadnych krytycznych uwag - w 100% pojazd spełnił jej oczekiwania.

W tej chwili s? w kilkutysięcznej trasie wakacyjnej.

• 1 miesiąc temu...
  • Klubowicze

Test się zakończył a reacje będzie można zobaczyć niebawem na stronie. DeeJay do?ć trafnie to uj?ł- SW T-400 to nic innego jak SilverWing 400 po lifcie. Trochę przy ciężki ale maj?c do wyboru Yp 400 oraz SW T-400 wybieram... no wła?nie, m.in to będzie w te?cie  :)

Odświeżam temat.

Co słychać w temacie testu? Zima za pasem to i poczytać by można :rolleyes: A tu ani widu ani słychu.

• 3 tygodnie później...
  • Klubowicze

Test się zakończył a reacje będzie można zobaczyć niebawem na stronie. DeeJay do?ć trafnie to uj?ł- SW T-400 to nic innego jak SilverWing 400 po lifcie. Trochę przy ciężki ale maj?c do wyboru Yp 400 oraz SW T-400 wybieram... no wła?nie, m.in to będzie w te?cie  :D

Odświeżam temat.

Co słychać w temacie testu? Zima za pasem to i poczytać by można !OK A tu ani widu ani słychu.

!OK :D !OK !OK !OK :D

Podzielcie się swoimi spostrzeżeniami i opiniami bo niedługo pokaże się w salonach SW 600GT a tu brak info o właściwościach SW-T400.

• 1 miesiąc temu...
  • Administrator
Odświeżam temat.

Co słychać w temacie testu? Zima za pasem to i poczytać by można :( A tu ani widu ani słychu.

Trochę to trwało ale test jest już dostępny na stronie głównej.

• Klubowicze

W imieniu wszystkich oczekujących wielkie dzięki.Przy okazji pytanie jak SW zachowuje się z dwoma osobami i jak reaguje na dziury,zdrapki i takie tam polskie przypadłości drogowe !piwko

Test super, jeśli chodzi o spalanie to teraz myślę, że chyba lepiej kupić sw 600?

zachodzę w głowę po co honda zrobiła SW (a teraz SW-T) o pojemności 400 ? porównując ją z 600 to różnią się głównie osiągami - buda ta sama (oczywiście nie mówię o SW-T); spalanie to samo; waga prawie ta sama, hm... czy aż tak ważne było zaistnieć w klasie 400 ? może kierowali się oczekiwaniami bardziej rozwiniętych rynków ?

• 1 miesiąc temu...

Wznawiam temat i mam pytanie:

Czy ktoś ostatnio widział w salonie SW T-400??? Chciałbym się jej dokładnie przyjrzeć i przymierzyć !happybth

Proszę podać salon, gdzie ewentualnie stoi.. !happybth pozdrawiam