Marynarz Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Z tego co wła?nie wylookałem na Suzuki wypusciło co? nowego oczywi?cie chyba tylko na |ko?ny rynek. Ale może kto? wie co? więcej (jakie? dane tech, cena)... bo powiem szczerze fiu fiu, ładne cacko a tutaj się prezentuje nowa Honda SW Odnośnik do komentarza
Gość Cappo Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Gemma ma już rok i gdyby nie szaleństwo kursowe to była by w garażu... 250cm / w chwili obecnej cena z transportem ok. 30 000pln (790 000JPY) Super sprzęt! spadam do RogoĽna... Odnośnik do komentarza
prodzyn Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Apropos Gemmy wg TVN Odnośnik do komentarza
jagroski Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 Na ostatnim moto-bazarze w W-wie była tegoroczna Gemma do kupienia. Nie pamiętam dokładnie ile chcieli, ale coś koło 22-25 tys zł. Kolorek złotawy, siedzi się na niej nisko i wygodnie, stylistyka na japoński rynek, czyli długo, nisko i bez szyby. Odnośnik do komentarza
piecuch4 Opublikowano 14 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2009 ano była i jeszcze jest gdzieś w wawie do kupienia Odnośnik do komentarza
SimonWarka Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Jak dla mnie taki kosmos na kółkach! Przednie lampy całkowicie mi nie pasują, a reszta, jeśli nadal mówimy w kategoriach futurystyki jest OK. Przypomina mi ten motor VIPERa - ten kto go widział wie o czym mówie !OKK Odnośnik do komentarza
adi-000 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Na Warszawskim Motobazarze była ta Gemma: Z tego co sie orientuję to nikt jej nie kupił - byłem w niedziele pod koniec bazaru i jeszcze stała. Odnośnik do komentarza
Woody Opublikowano 16 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2009 Przepiękna !happybth Co prawda wolałbym srebrną ale i tak jest śliczniutka !OKK Tylko ta cena... !happybth Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi