Gość homer84 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam, planuję pod koniec tego sezonu / na pocz?tku przyszłego kupić Peugeota Satelisa 250, jednak mam pewne w?tpliwo?ci. Ogl?dałem jeden egzemplarz rok temu w Scooterlandzie na Modlińskiej w Warszawie, w tym roku jednak już tego modelu nie prowadzili (nie ma i nie będzie). Pan z obsługi zadzwonił nawet do importera, gdzie? na górnym ?l?sku i ten twierdzi, że sprowadził w tym roku satelisów sztuk 1. Jednocze?nie firma Nadolny z Poznania i jacy? prywatni importerzy ogłaszaj? sie na otomoto (s? nawet nie używane egz. z rocznika 2008). I teraz moje pytanie: je?li kupię taki skuter (raczej mało popularny), to gdzie mogę go serwisować w okresie gwarancji? Po gwarancji planuję wycieczki do Lublina do Sokoła (przynajmniej lektura forum podpowiada, że tam najlepiej karmi? , jednak na gwarancji potrzebuję chyba warsztatu z autoryzacj? (a Sokół z tego co widzę ma Piaggio, nie ma jednak Peugeota), jednak nie mogę wyczaić, gdzie taki w okolicach (do 120 km) Warszawy sie znajduje. Silnik w tym skucie to Quazar z Piaggio, ale jednak w?tpię, by w okresie gwarancji, serwisy piaggio były tym, czego szukam... Czy w ogóle na forum s? jacy? wła?ciciele Satelisów? Jak jest z dostępno?ci? czę?ci?
PrezesBednarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Na www.ely.fora.pl jest trzech aktywnych użytkowników Satelisów. Jedna pięćsetka, jedna dwie?ciepięćdziesi?tka i jedna stodwudziestkapi?tka. Może tam popytaj.
Rekomendowane odpowiedzi