Klubowicze Jordan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Witam wszystkie osoby posiadaj?ce Motor b?dĽ Maxi skuter marki SUZUKI. Być może będę wybierał się by sprawdzić swoje umiejętno?ci ale jeszcze nie jestem pewien bo nie wiem czy pozwoli mi czas. Postanowiłem napisać t? informację dla innych osób może kto? będzie chętny. Napisałem do SUZUKI i dostałem odpowiedĽ że maxi skutery s? również mile widziane. Taka była odpowiedĽ pana Marka Kaweckiego. Poniżej zamieszczam info gdyby linki nie działały. Odwiedzaj?c ostatnio stronę http://www.suzuki-moto.pl/index.php natkn?łem się na szkolenie organizowane przez Suzuki http://www.suzuki-moto.pl/page.php?id=aktu...sci&news=090409 Suzuki Motor Poland po raz kolejny zaprasza na kurs Suzuki Shell Moto Szkoła organizowany w trosce o bezpieczeństwo posiadaczy motocykli Suzuki. W trakcie zajęć uczestnicy kursu będ? mogli doskonalić swoje umiejętno?ci i poprawić technikę jazdy motocyklem w zaciszu motodromu pod okiem wykwalifikowanych instruktorów. A to wszystko w atrakcyjnej cenie 70zł.*(*szkolenie wył?cznie dla posiadaczy motorów marki SUZUKI)Zajęcia maj? charakter jednodniowego szkolenia i odbywaj? się w soboty lub niedziele na terenie całego kraju, według następuj?cego planu: • 10:00-11:00 - czę?ć teoretyczna • 11:00-14:00 - zajęcia praktyczne cz. 1 • 14:00-14:45 - lunch • 14:45-18:00 - zajęcia praktyczne cz. 2 • 18:00-18:30 - podsumowanie Opis szkolenia: Kurs pierwszego stopnia w SSMS przeznaczony jest zarówno dla do?wiadczonych, jak i pocz?tkuj?cych motocyklistów - jego przebieg dostosowywany jest za każdym razem do poziomu umiejętno?ci uczestników. Celem kursu jest wypełnienie luki w systemie kształcenia kierowców. Instruktorzy ucz? efektywnej i bezpiecznej jazdy motocyklem poprzez praktyczne ćwiczenia, takie jak: pochylanie motocykla, pokonywanie zakrętów, manewrowanie, omijanie przeszkód, awaryjne hamowanie na wprost oraz w zakręcie. Program skoncentrowany jest na jeĽdzie szosowej, ale również użytkownicy enduro znajd? w nim wiele przydatnych elementów techniki jazdy. W czasie ponad o?miogodzinnych zajęć przewidziany jest również krótki kurs udzielania pierwszej pomocy motocykli?cie. Szkolenia odbywaj? się w grupach 8 osobowych, a zapisy według kolejno?ci zgłoszeń prowadz? autoryzowani dealerzy Suzuki według poniższego harmonogramu: • 13 czerwiec – MM Rider w Łodzi • 14 czerwiec – WMW MOTO-CENTER w Rzeszowie • 20 czerwiec – Poland Position, Jaskłowski w Warszawie • 21 czerwiec - Moto Kras w Białymstoku • 21 czerwiec - FHU Wilmat w Toruniu • 27 czerwiec – Suzi - Moto w Tychach i Bielsko-Białej • 28 czerwiec – Pol-Motors we Wrocławiu • 4 lipiec – Liberty Motors w Kielcach • 11 lipiec – Suzi - Moto w Tychach i Bielsko-Białej • 12 lipiec – Pol-Motors we Wrocławiu Odnośnik do komentarza
Marynarz Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 dobra, kto pożyczy na 1 dzień swoje SUZUKI Odnośnik do komentarza
kmodzele Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 CZASAMI żałuję, że mój X-Max to nie Suzuki... Ciekawe, gdzie w Poland Position w Piasecznie znajd? tor do ćwiczeń praktycznych. Chyba nie po drugiej stronie ulicy, na torze dla modeli RC? "[...] doskonalić swoje umiejętno?ci i poprawić technikę jazdy motocyklem w zaciszu motodromu pod okiem wykwalifikowanych instruktorów [...]" Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 w zeszłym roku sie przymierzalem do SJS w Toruniu ale nie moglem dopasowac terminow.W tym roku podobnie Odnośnik do komentarza
Klaud Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A mnie ciekawi, dlaczego - z całym szacunkiem - stosunkowo małej Bielsko Białej s? dwie edycje, a w miastach typu Warszawa czy Wrocław - jedna? Dobra, wycofuję, udało mi się otworzyć linka Suzuki !YES Odnośnik do komentarza
Klubowicze Jordan Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Klubowicze Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 A mnie ciekawi, dlaczego - z całym szacunkiem - stosunkowo małej Bielsko Białej s? dwie edycje, a w miastach typu Warszawa czy Wrocław - jedna? ... podałem terminy jeszcze do wykorzystania te które już były nie podawałem to tak na przyszło?ć dla innych czytaj?cych Odnośnik do komentarza
bemol77 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Dzięki wielkie za info!!! Napewno skorzystam!!! Do Tychów mam 8km Jeszcze raz dzięki!!! Kaplica... wszystkie terminy zajęte od miesi?ca... Może innym razem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi