mariusz8180 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Cze?c co s?dzicie o Burgim 150, jakie jest wasze zdanie na jego temat servisowanie itp.. Odnośnik do komentarza
Gość auksencjusz Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tutaj jest info na temat awaryjno?ci, serwisowania, wad i zalet tutaj też co? jest Awarie UH150 Odnośnik do komentarza
Gość jj23 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Jeżeli jeste? wprawiony w boju to poj.150 w sporej budzie wustarczy do b.spokojnej jazdy,natomiast brak mocy jest denerwuj?cy no ale z biegiem kilosów pomy?lisz o słusznym 400. Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Moje zdanie o pojemno?ci 150ccm... Cóż. Mam 50ccm. Chciałem jakie? 125 lub 200ccm. I co z tego wyszło? Czytałem, pytałem etc od bardzo dawna użytkowników różnych. I jak kto? zasiadł na 125-200 to rok, dwa i już szukał zwykle czego? większego. Na miasto zapewne 125 czy 200ccm starczy w 100%, ale w trasę z plecaczkiem tym jechać... Cóż - ja dzi? 150km zrobię na 50ccm w trasie !scooter Można, tylko przyjemno?ć z takiej jazdy nie jest zmaksymalizowana z pewno?ci?, a przecież na 2oo jeĽdzimy chyba głównie dla przyjemno?ci i z zamiłowania, a nie z konieczno?ci? Osobi?cie skłaniam się ku pojemno?ciom 300+ - we dwie osoby można spokojnie po polskich drogach jechać 90-100km/h nie obci?żaj?c silnika mega mocno, a i samemu jak chcesz tira co ci kopci prosto w twarz wyprzedzić przy prędko?ci 80-100km/h też bez kłopotu. Na 150ccm może być ciężko. Odnośnik do komentarza
Makrotek Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 My?lę że kolega mariusz8180 pyta o burga 150 , gdyż sam takiego ma, a nie dlatego że zastanawia się nad taka pojemno?ciow?... Sam jeszcze do niedawna miałem UH 150. Wspominam go bardzo dobrze. Pojemno?ć idealna na miasto, pojemny schowek pod siodłem, całkiem wygodny. Jako że to był mój pierwszy "maxi" skuter, taka pojemno?ć wydawała mi się na pocz?tek idealna, wielko?ć akuratna do "doskonalenia stylu jazdy" i oczywi?cie ekonomika. Dojeżdżałem nim codziennie do pracy - w obie strony 50 km. Plusy: - zwrotny (idealny do przeciskania się w korkach) - zrywny - ekonomiczny - całkiem wygodny jak dla mnie - 176 cm wzrostu - pojemny schowek Minusy: - lubił sobie wypić (oleju) - jak dla mnie za twarde zawieszenie przednie na nasze dziurawe drogi !YES - moim zdaniem za krótka szyba powoduj?ca że cała struga uderzała w kask - idealny do prędko?ć 90-100 km/h - miało to dla mnie znaczenie przy jeĽdzie po trasie, a w mie?cie ta "wada" zanika Także skuterek bardzo dobry na miasto, w niedalekie trasy (z pasażerem tez bardzo dobrze się jeĽdziło), praktycznie bezawaryjny . !scooter P.S. Z biegiem czasu jednak przychodzi ochota na co? większego... !YES Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ostatnio spotkałem kogo? na ulicy grochowskiej jechał wła?nie UH 150. Pojemno?ć 150cc wystarcza tylko na miasto, wiem z do?wiadczenia. Przy czym spalanie jest dużo niższe niż w większych pojemno?ciach. Dodatkowo łatwiej jest pokonać korki. Natomiast jazda po trasie jest trudna i mecz?ca dla kieruj?cego jak i silnika. Odnośnik do komentarza
Klubowicze GrzechoCnik Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 tu masz trochę komentarzy na temat jazdy 150tk? poza miastem. Jeżdzę tak? i wła?ciwie w mie?cie jestem zadowolony z powodu niskiego spalania i wystarczaj?cej mocy. W trasie jest zaledwie wystarczaj?ca i jak się nie chce być zawad? na drodze to raczej jedzie się na prawie maxymalnych obrotach. Ale nie płaczę z tego powodu. Pomy?l na czym ci najbardziej zależy używaj?c !scooter Odnośnik do komentarza
Gość lukaszwawa Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Ja na uhatku, ale 125 cm zrobiłem osobiscie ponad 25 tys kilometrów, po warszawie i w trasie. I w 70 % jezdziłem z plecaczkiem. jak na warszawe i okolice to naprawde ok, nieraz ktos kto sie pytał jak? ma pojemnosc moje suzuki nie chciał uwierzyc ze to tylko 125. Spalanie po miescie około 3-5 litrów w zaleznosci jak się go kręciło. Jesli chodzi o trase, byłem na nim min. nad morzem , w górach, mikołajki, białowierza, kazimierz, praktycznie wszędzie. Jak się jedzie samemu to jeszcze jakos tam idzie, ale z plecaczkiem to naprawde jest cięzko, szczególnie jeszli chcesz wyprzedzac tiry. Tu potrzeba troche szczęscia, i jest troszke ryzyka Ale razem z zona bardzo milo te wyjazdy wspominamy. Odnośnik do komentarza
Gość noktrum Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Szacunek !OKK jestem pod wrażeniem. Odnośnik do komentarza
BurczybasS Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Moim zdaniem tak jak wcze?niej kto? mówił, dozbieraj i kup co? większego. Raz że i tak zaraz będzie Ci mało, dwa większy komfort z plecaczkiem i miej silnik się morduje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi