Klubowicze Patryk Opublikowano 4 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Przyszła już pora rozpocz?ć albo raczej dokończyć rozmowy czwartkowe w temacie wyjazdu na Burgmanię 2009. Pewne jest: - jedziemy, - 11.06.2009r. - godz. 9:00 - McDonalds ul. RoĽdzieńskiego, mapka Lista podróżników: - Patryk, czyli ja, !scooter - Susełek, czyli Staszek (brak internetu, poinformuję o ustaleniach telefonicznie), - Bafka i Dzięgiel, !scooter - Migu, Halinka, - ANDI+PATI, -IMC_GREGOR, Tarnowskie G. (tylko rozgl?daj się) -Paweł,Waw - spotykamy się w RogoĽnie !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 5 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 My?le że nic nie wyskoczy i ruszę w pi?tek. pawel883 Odnośnik do komentarza
Bafka Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Bafka gotowa do drogi i !scooter też Odnośnik do komentarza
IMC_GREGOR Opublikowano 5 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Ja do was na w Tarnowskich Gorach Pawel dogadaj sie z Jarkiem on tez jedzie w piatek Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 5 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2009 Wyjazd !V MC Rozdzińskiego Katowice godzina 9,00 . Migu + Halinka !YES Odnośnik do komentarza
Dzięgiel Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Dobra ja jadę też !scooter Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Heloo... Ja z koleg? Zenkiem ruszamy z Trzebini ok. godz. 8.00 Jedziemy samochodem, bo nie pchamy się motocyklami na zlot skuterowy tym razem !YES Leciemy na Katowice-Worcław-Poznań. Jakby?cie jechali t? sam? trasa, to nie zdziwcie się że tr?bnie na Was zielone BMW kombi !YES Do zobaczenia na miejscu. K. !scooter Odnośnik do komentarza
andi.nb Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 To ja znowu bym się podpioł do was !YES tak jak do Częstochowy ,bo w Krakowie jako? nas mało !scooter ANDI+PATI Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 No i ku... stało się, jak to kto? kiedy? napisał "kochana CVT" Prawdopodobnie pojęde samochodem ps. jak się ma co? spier... to zawsze w najodpowiedniejszym momencie pewnie jaka? zaraza z Zabrza idzie i to bardzo zaraĽliwa Migu sprawdĽ czy wszystko ok z twoim bo przez kilka godzin miałe? kontakt. ( może to jaki? wirus) przesiadam się na rower może tam się nic nie będzie psuło Odnośnik do komentarza
Sympatycy Kubo Opublikowano 7 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Waw jakby co?, to mam woln? miejscówkę w samochodzie... Jedziemy z Zenonem we czwartek rano, wracamy w niedzielę... Jak Ci pasuje, to sie zdzwoń ze mn? a się ugadamy... Jak Ci ?rednio pasuje, to DoZoBa na miejscu ;-) Pozdro... P.S. Nie żebbym sie cieszył, ale dobrze ze to nie przez tarczę ham. Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 7 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Ooooooooooo niedobrze masz 3 dni na reanimacje dasz rade Migu sprawdĽ czy wszystko ok z twoim, bo przez kilka godzin miałe? kontakt. ( może to jaki? wirus) przesiadam się na rower może tam się nic nie będzie psuło Narazie spoko . Odnośnik do komentarza
waw Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Waw jakby co?, to mam woln? miejscówkę w samochodzie...Jedziemy z Zenonem we czwartek rano, wracamy w niedzielę... Jak Ci pasuje, to sie zdzwoń ze mn? a się ugadamy... Jak Ci ?rednio pasuje, to DoZoBa na miejscu ;-) Pozdro... P.S. Nie żebbym sie cieszył, ale dobrze ze to nie przez tarczę ham. Je?li mogę liczyć na wasz? go?cinno?ć to chętnie się z wami zabiorę A tarcza, to chyba najlepsza czę?ć w moim Ooooooooooo niedobrze masz 3 dni na reanimacje dasz rade niestety usterka zbyt poważna i na czę?ci trzeba troche czekać Odnośnik do komentarza
M&M's Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 Waw !! to nie żaden wirus To po prostu zemsta z góry że zdradziłe? włosk? markę zamieniaj?c na marnego b.......a I tu przestroga dla innych (Dzięgiel!) Pozdrowienia i udanego wyjazdu !OK Odnośnik do komentarza
andi.nb Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Paweł 883 żuć hasło czy jedziesz w pi?tek i o ,której bo u mnie jest opcja albo jutro albo w pi?tek Odnośnik do komentarza
Klubowicze Migu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Spakowani !scooter ?? (sporo folii trzeba ) Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Jadę w pi?tek z Jarkiem ,ruszamy koło 11;00 -12;00 z Bytomia. Jarek603784011 Paweł 601080880 Odnośnik do komentarza
swider Opublikowano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 Niestety mnie z bajbin? nie jest dane jechać z Wami sprawy zawodowe Paweł to doskanale rozumie życzę wam szeroko?ci i bezpiecznego dojazdu jak i powrotu. Za twoim po?rednictwem pozdrawiam wszystkich uczestników tego |WIĘTA BURGMANIAKÓW przyjemnej zabawy i DO ZOBACZENIA Odnośnik do komentarza
Sympatycy pawel883 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Sympatycy Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Piotru? szkoda ale miejsce i tak trzymam. pozdrawiam pawel Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi